I Spider bil över berg och dal

Tre franska har utvecklat en gelдndegдngiges elbil som kommer tillsammans som en spindel på Rдdern. Hans logiskt namn: Swincar e-Spider.

Spider? Seat cykel? Bergsget? Go-kart? Månen fordon? Beach buggy? Det är en riktigt bisarr mix som kombinerar en ny elbil från Frankrike i sig. Swincar e-Spider, den Gefдhrt som trдgt dess förare tydligen mьhelos informeras om berg och dal, genom Grдben och Anhцhen på Berghдnge upp och ner igen kallas.

Bob Maddox Lake Star och Co.

Swincar e-Spider: Presentation - I Spider Car informerade om pinnar och stenarSwincar e-Spider: Presentation - I Spider Car informerade om pinnar och stenarSwincar e-Spider: Presentation - I Spider Car informerade om pinnar och stenargöra det Mцglich fyra hjulnavet elmotorer, alla med en 1,5 kW effekt till de långa bommar (varar fyra timmar) och framför allt en speciell jämviktsstruktur.Electric Mountain Spider

Special Radaufhдngungen och ett särskilt organ konstruktion gör Swincar så rörliga.

Axlarna är monterade ovanför tyngdpunkten, de fyra stavarna gekrьmmten särskilt långt svängbart och Radaufhдngungen extremt rörliga, så att Swincar kan kompensera nästan alla ojämnheter och föraren nästan alltid kvar i det horisontella. styrs med en normal ratt (en ratt-IS beklagar), där gas och bromsas med bifogade där paddlar. Batteriet med antingen två, fyra och sex kWh Speicherkapazitдt sitter nedanför förarens ben. Den Hцchstgeschwindigkeit är 45 km / t, men takten spelar en relativt liten roll i Bergkraxler.

Raymond Hiebls super buggy & verrьckte bilar

Swincar e-Spider: Presentation - I Spider Car informerade om pinnar och stenarSwincar e-Spider: Presentation - I Spider Car informerade om pinnar och stenarSwincar e-Spider: Presentation - I Spider Car informerade om pinnar och stenarhar uppfunnit batteriet utan bra 120 kilo Swincar den franzцsische Tьftler Pascal Rambaud och hans kollegor Jerome Arsac och Thierry Jammes av företaget Mйcanroc. Till produktionsstadiet, det tog det nästan åtta år. kommer på marknaden av e-Spider förmodligen fortfarande år 2015, priset dьrfte är 10.000 till 12.000 euro stängt för grundversionen och version straЯenzugelassene. Enligt Mйcanroc av en tvåsitsig och en version med joystick är stängda för personer med funktionshinder i planeringsstadiet.