Όχι μόνο το χειμώνα, αλλά και το καλοκαίρι, είναι καλύτερο για την πισίνα σας εάν προστατεύεται με κάλυμμα πισίνας.

Στον σημερινό κόσμο της παγκοσμιοποίησης και της παγκόσμιας κατανάλωσης ενέργειας, όλοι πρέπει να κάνουμε κάτι για την οικολογία. Επειδή είμαστε υπεύθυνοι όχι μόνο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για αυτό που παραδίδουμε στην επόμενη γενιά. Αλλά αν είστε ένας από τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται για το μέλλον του πλανήτη μας, θα μπορούσατε πραγματικά να κάνετε κάτι. Είναι εύκολο να βρείτε πολλές ιδέες στο Διαδίκτυο σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο όλοι μπορούν να συμβάλλουν στην προστασία του περιβάλλοντος. Και ένα από τα απλούστερα μέτρα που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας για να προστατεύσει το κλίμα και το περιβάλλον μας είναι να χρησιμοποιήσουμε μια κάλυψη πισίνας.

Με μια σωστή κάλυψη πισίνας, έχετε την ευκαιρία να εξοικονομήσετε το σημαντικό κόστος θέρμανσης. Χάρη σε μια τέτοια εγκατάσταση, δεν χάνεται τόσο πολύ ενέργεια – το νερό θερμαίνεται από τον ήλιο και προστατεύεται από την ψύξη τη νύχτα. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούσατε όχι μόνο να εξοικονομήσετε πολλά χρήματα, αλλά και πολύ ενέργεια και να βοηθήσετε ολόκληρο το περιβάλλον.

Ακόμα και ως ιδιοκτήτης πισίνας, μπορείτε εύκολα να βοηθήσετε τη φύση χρησιμοποιώντας ένα κάλυμμα πισίνας για να εξοικονομήσετε ακόμα περισσότερη ενέργεια

κάλυμμα-the-pool-στολίζουν κάλυμμα-α-πισίνα με-


Με το σωστό σύστημα κάλυψης, η πισίνα σας δεν μπορεί μόνο να προστατεύεται από την απώλεια θερμότητας, αλλά και από τη βρωμιά. Μια τέτοια κατασκευή θα προστατεύει την πισίνα σας από βρωμιά, όπως ενοχλητικά φύλλα, κλαδιά και μικρά ζώα, τα οποία κανονικά θα ήταν πολύ εύκολο να μπουν στην πισίνα όταν δεν καλύπτεται. Εάν χρησιμοποιείτε κάλυμμα πισίνας, μπορείτε επίσης να αποκλείσετε την ανάπτυξη των φυκών. Επειδή, χάρη στο σύστημα κάλυψης, τα φύκια δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν πια, γιατί δεν υπάρχει πλέον φως στο περιστατικό. Για το λόγο αυτό, ο καθαρισμός του νερού απλοποιείται. Θα χρειαστείτε λιγότερα χημικά για την πισίνα σας. Και με αυτόν τον τρόπο σίγουρα θα προστατεύσετε τη φύση!

  Σχεδιασμός κήπου: 60 φανταστικές ιδέες κήπου

Χάρη στην καλή μόνωση, η απώλεια θερμότητας μπορεί να αποφευχθεί

πισίνα κάλυμμα κάλυμμα-έχει-πισίνα-προστασία της

Επιπλέον, η ασφάλεια που παρέχεται από την κάλυψη της πισίνας είναι ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα ενός τέτοιου συστήματος κάλυψης. Χάρη στο κάλυμμα της πισίνας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όχι μόνο τα παιδιά σας, αλλά και τα κατοικίδια ζώα σας μπορούν να προστατευθούν από το πνιγμό. Με ένα τέτοιο κλειστό κάλυμμα δεν μπορούσαν πια να πέσουν τυχαία στην πισίνα. Με ένα σύστημα κάλυψης δεν υπάρχει τέτοιος κίνδυνος!

Με ένα τέτοιο σύστημα κάλυψης έχετε την ευκαιρία να δώσετε στα παιδιά σας ασφάλεια

κάλυμμα-με-ένα-pool κάλυμμα-τα-παιδιά-σώσει

Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα καλύμματα της πισίνας είναι διαθέσιμα σε όλες τις τιμές. Παρ ‘όλα αυτά, αυτό το σύστημα είναι πολύ επιστρέψιμο. Λόγω της εξοικονόμησης ενέργειας, το κόστος μπορεί να επιτευχθεί μετά από μερικούς μήνες. Φυσικά, αυτό εξαρτάται από την ποιότητα του καλύμματος. Υπάρχουν πολύ διαφορετικά μοντέλα – όχι μόνο το χειμώνα, αλλά και τα καλοκαιρινά καλύμματα. Σε αυτό το άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε μερικά από τα καλύτερα μοντέλα και τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα κάθε μοντέλου, ώστε να μπορείτε να κάνετε τη σωστή απόφαση!

Οι ηλιακές μουσαμάδες μπορούν να είναι πολύ καλός και φθηνός τρόπος για το καλοκαίρι. Με αυτό το καλοκαιρινό εξώφυλλο, πολύ λιγότερο βρωμιά μπορεί να πέσει μέσα στο νερό. Και αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα. Επειδή με τον τρόπο αυτό μπορεί επίσης να μειωθεί η κατανάλωση προϊόντων φροντίδας νερού. Ακόμη και με μια τέτοια ηλιακή ταινία, η απώλεια θερμότητας μπορεί να είναι μόνο 1-2 μοίρες. Και η πισίνα σας μπορεί να θερμανθεί κατά περίπου 3-6 μοίρες – αλλά φυσικά αυτό εξαρτάται όχι μόνο από την απόδοση των ηλιακών συλλεκτών, αλλά και από τη διάρκεια της ηλιοφάνειας.

Το σωστό ηλιακό φύλλο πρέπει να έχει πάχος 400 μm – οτιδήποτε κάτω από τα 400 μμ δεν είναι καλό

κάλυμμα-η-ηλιακή ταινία-είναι-ένα-παράδειγμα-για-καλύμματος


Εάν θέλετε να επιλέξετε μια τέτοια παραλλαγή, πρέπει να γνωρίζετε ότι το πολυαιθυλένιο είναι μια από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις για μια καλή ηλιακή μουσαμά. Επειδή είναι νερό χλωρίου και ανθεκτικό στην υπεριώδη ακτινοβολία! Και το υλικό πρέπει να αφήσει το θερμό υπέρυθρο φως μέσα, αλλά πρέπει να είναι αδιαπέραστο στον αέρα. Παρ ‘όλα αυτά υπάρχουν και ορισμένα μειονεκτήματα. Τα ηλιακά πάνελ δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν το χειμώνα, επειδή ο παγετός καταστρέφει τη λειτουργικότητα του ηλιακού φύλλου. Επιπλέον, ένα τέτοιο σύστημα κάλυψης δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των παιδιών σας και δεν μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας χωρίς επιτήρηση από την πισίνα.

  Γλάστρες για εσωτερική και εξωτερική χρήση

Καλύψτε το καλοκαίρι  

κάλυψης-το-ηλιακή πισίνα αεροπλάνο είναι-μια-καλή-ιδέα-για-κάλυμμα

Το ηλιακό φύλλο έχει την αποστολή να αποθηκεύει τη θερμότητα του νερού

κάλυμμα με ηλιακή αεροπλάνο είναι μια κάλυψη ιδέα-από-την-πισίνα

Χάρη σε μια ηλιακή πίσσα, η θερμοκρασία του νερού μπορεί επίσης να αυξηθεί 

καλύμματος-ένα-παράδειγμα-για-καλύμματος

Αυτό επεκτείνει τη κολυμβητική περίοδο

καλύμματος-α-εγγράψιμο-για-ένα-καλύμματος

κάλυμμα συγκάλυψη πισίνα και ηλιακή folie

Με μια ηλιακή tarp η πισίνα θερμαίνεται πολύ εύκολα!

κάλυμμα κάλυμμα και ηλιακή αεροπλάνο

κάλυμμα-α-ηλιακό αεροπλάνο ως κάλυμμα χρήσης

Το πολυαιθυλένιο είναι στην πραγματικότητα μία από τις πιο σημαντικές προϋποθέσεις για τη σωστή ηλιακή μουσαμά!

κάλυμμα-α-ηλιακή πισίνα ταινία-όπως-κάλυμμα χρήσης

Επειδή το πολυαιθυλένιο είναι νερό χλωρίου και ανθεκτικό στις υπεριώδεις ακτίνες!

κάλυμμα-εδώ-είναι-δεν-α-ηλιακό αεροπλάνο

Το υλικό πρέπει όχι μόνο να αφήνει μέσα από το θερμό υπέρυθρο φως, αλλά και να είναι αδιαπέραστο στον αέρα

κάλυμμα κάλυμμα και η ηλιακή-Folie

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις ηλιακές μουσαμάδες το χειμώνα 

κάλυμμα κάλυμμα και η ηλιακή-αεροπλάνο-από-τους-πισίνα

Επειδή ο παγετός θα κατέστρεφε τη λειτουργικότητα της ηλιακής μεμβράνης

κάλυμμα πισίνας ηλιακή-αεροπλάνο-in-μαύρο

Ωστόσο, ένα τέτοιο σύστημα κάλυψης δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των παιδιών σας

κάλυμμα πισίνας χρήση ηλιακής folie-a-pool-cover

Και εξαιτίας αυτού, δεν μπορείτε να αφήσετε τα παιδιά σας χωρίς επιτήρηση από την πισίνα

κάλυμμα πισίνας καλύμματα ηλιακού σχεδιασμού-και-άλλο-πισίνα

καλύμματος-διαφορετικά-ηλιακό αεροπλάνο ως καλύμματος-χρήση

Τα καλύμματα των ελασμάτων είναι επίσης μια καλή ιδέα για το καλοκαίρι. Μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε πολύ εύκολα και πλήρως αυτόματα. Ένα τέτοιο κάλυμμα μπορεί να ενσωματωθεί ως δάπεδο ή ως ανώτερος όροφος στην πισίνα σας. Τα καλύμματα στο πάτωμα είναι ενσωματωμένα στην πισίνα – σε έναν άξονα σακιδίων στο πλάι της πισίνας ή σε ένα “καθιστικό / ξαπλωμένο πάγκο”. Τα καλύμματα ταπετσαριών είναι ενσωματωμένα στην πισίνα και συχνά κατασκευάζονται με ξύλο. Και στις δύο παραλλαγές, τα πτερύγια μπορούν να επιπλέουν στην επιφάνεια του νερού. Τα καλύμματα στρώσεων θα μπορούσαν πραγματικά να είναι μια καλή ιδέα. Αλλά δυστυχώς μόνο για το καλοκαίρι.

Τα καλύμματα δαπέδου μπορεί να είναι μια καλή ιδέα για το καλοκαίρι  κάλυμμα-η-καλύμματα-φολιδωτή είναι-μια-ιδέα-με-ένα-κάλυμμα

Ένα τέτοιο κάλυμμα λωρίδας ανοίγει πλήρως αυτόματα 

κάλυμμα κάλυμμα-η-φολιδωτή-a-πισίνα

Εσωτερική πισίνα με κάλυμμα πρέσας 

κάλυμμα-α-fancy-ιδέα-για-κάλυμμα-Laminate με

κάλυμμα-πισίνα-με-κάλυμμα

Χάρη στο κάλυμμα των ελασμάτων, τα φύκια δεν έχουν καμία πιθανότητα να αναπτυχθούν 

κάλυμμα-ένα-ιδέα-για-κάλυμμα-Laminate με

Εδώ είναι μια άλλη καλή ιδέα για την κάλυψη της πισίνας με πηχάκια

κάλυμμα-εδώ-είναι-δεν-το-καλό-ιδέα-για-κάλυμμα-με-πεταλοειδή

ράγες κάλυμμα κάλυμμα-α-πισίνα with--

Το κάλυμμα της ράγας μειώνει επίσης την ανάγκη για καθαριστικά

  Deco πάρτι κήπου: 55 εγχώριες πάρτι προτάσεις πάρτι

κάλυμμα-φολιδωτή-α-κάλυμμα

την κατασκευή επάλληλων-α-πισίνα κάλυμμα κάλυψη σελίδας

Εδώ σας παρουσιάζουμε μια όμορφη κάλυψη για την πισίνα σας 

κάλυμμα κάλυμμα-ακόμη-α-όμορφα-laminate

Laminate με κάλυψη σελίδας πισίνα κάλυμμα

Τέτοια καλύμματα πισίνας δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν το χειμώνα

κάλυμμα-όμορφα-κάλυμμα-με-πεταλοειδή

Η κάλυψη της πισίνας που έχουμε ήδη παρουσιάσει θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί μόνο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Αλλά όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά και τους χειμερινούς μήνες, η πισίνα σας πρέπει να προστατεύεται. Φυσικά, η πισίνα σας θα προστατεύεται από την ακτινοβολία UV και τη ρύπανση από ένα τέτοιο χειμερινό κάλυμμα. Αλλά θα μπορούσατε επίσης να εξοικονομήσετε ένα δαπανηρό άνοιξη καθαρισμού με ένα χειμερινό κάλυμμα. Και είστε σίγουροι ότι θα δώσετε στην πισίνα σας μεγάλη διάρκεια ζωής. Για παράδειγμα, τα δίχτυα ασφαλείας θα μπορούσαν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προστατεύσετε τη δική σας πισίνα. Ένα τέτοιο δίχτυ ασφαλείας μπορεί εύκολα να τεντωθεί πάνω από την πισίνα και να προστατεύσει την πισίνα. Επιπλέον, μπορεί να ειπωθεί ότι είναι πολύ σταθερό. Και μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια των παιδιών σας.

Η χειμερινή tarp είναι μια άλλη δυνατότητα για το χειμώνα. Αυτό είναι ένα άλλο είδος χειμερινό κάλυμμα, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για τις προεξέχουσες πισίνες. Το υλικό μιας τέτοιας κάλυψης είναι πολύ ελαφρύ και γι ‘αυτό μπορείτε να καλύψετε συνήθως όλη την πισίνα πολύ εύκολα.

Το κάλυμμα της πισίνας με δίχτυ ασφαλείας μπορεί να είναι ένα βέλτιστο χειμερινό κάλυμμα!

κάλυμμα-εδώ-είναι-δεν-a-μπλε-χειμώνα σχέδιο

Ένα δίχτυ ασφαλείας μπορεί να προστατεύσει τα παιδιά σας!

κάλυμμα-α-Safety Net-για-τα-παιδιά

Ακολουθούν ορισμένες προτάσεις για χειμερινά καλύμματα!

κάλυμμα πισίνας μπλε-χειμώνα επίπεδο-από-τους-πισίνα

συγκάλυψη πισίνα αεροπλάνο μπλε-χειμώνα

Χάρη σε ένα χειμερινό κάλυμμα, θα μπορούσατε να εξοικονομήσετε έναν περίπλοκο εαρινό καθαρισμό

κάλυμμα-πράσινο-χειμώνα επίπεδο-από-τους-πισίνα

κάλυμμα-a-cover-για-pool-κατασκευής

συγκάλυψη ένα κάλυμμα μπλε πισίνα

Τα πράσινα δίχτυα ασφαλείας φαίνονται πολύ ωραία! 

κάλυμμα-α-πράσινο-πισίνας καθαρό

κάλυμμα-α-πράσινο-pool κάλυμμα

Με μια τέτοια χειμερινή κάλυψη, μπορείτε να δώσετε στην πισίνα σας μεγάλη διάρκεια ζωής

κάλυμμα-α-καλή-ιδέα-του-μπλε-κάλυμμα

κάλυμμα-α-όμορφα-χειμώνα πισίνα σχεδίου

Μεγάλες ιδέες για πράσινα δίχτυα ασφαλείας 

κάλυμμα-α-προ-ιδέα-για-πράσινο-pollabdeckung

Η χειμωνιάτικη μουσαμάς είναι ένα είδος χειμερινό κάλυμμα, το οποίο είναι πολύ κατάλληλο για τις προεξέχουσες πισίνες

κάλυμμα-εδώ-είναι-δεν-a-μπλε-κάλυμμα

Ακολουθεί μια καλή ιδέα για ένα μπλε κάλυμμα χειμώνα 

κάλυμμα-εδώ-είναι-δεν-το-καλό-ιδέα-of-a-μπλε-κάλυμμα

κάλυμμα-εδώ-είναι-δεν-το-χειμώνα σχέδιο

Τα δίχτυα ασφαλείας μπορούν να παρέχουν ασφάλεια στα παιδιά σας!

κάλυμμα-α-χειμώνα επίπεδο-από-τους-πισίνα

κάλυμμα-α-χειμώνα επίπεδο-από-τους-pool-buy

Εδώ είναι μερικά χειμερινά σχέδια που θα μπορούσαν να είναι τέλεια για την πισίνα σας!

κάλυμμα-πρόταση-για-όμορφο-χειμώνα σχέδιο

κάλυμμα-πρόταση-για-πράσινο-χειμώνα σχέδιο

κάλυμμα του χειμώνα αεροπλάνο για την πισίνα

Υπάρχουν πολλές ιδέες για πολύ διαφορετικά καλύμματα διαθέσιμα στο διαδίκτυο!

κάλυμμα-για-πισίνα-a-μπλε-χειμώνα του επιπέδου buy

κάλυμμα-year-προ-ιδέα-για-κάλυμμα

Πισίνα με χειμερινό κάλυμμα

κάλυμμα-πράσινο-καλύμματος-για-τους-πισίνα

κάλυμμα-pool-με-ένα-χειμώνα σχέδιο

Τα χειμωνιάτικα καλύμματα είναι συνήθως πολύ σταθερά

κάλυμμα κάλυμμα-ακόμη-ένα-πράσινο-πισίνα

κάλυμμα-προτάσεις-για-το χειμώνα το πρόγραμμα

Για το λόγο αυτό, η ασφάλεια είναι εγγυημένη για τα μικρά παιδιά

κάλυμμα-χειμώνα επίπεδο ασφάλειας και προς τα παιδιά,

κάλυμμα-πρόταση-από-μπλε-χειμώνα σχέδιο

κάλυμμα-ακόμη-α-προ-ιδέα-του-μπλε-κάλυμμα

Φυσικά, η πισίνα σας θα προστατεύεται από την υπεριώδη ακτινοβολία και τη ρύπανση από ένα τέτοιο χειμερινό κάλυμμα

κάλυμμα-ακόμη-α-χειμώνα κάλυμμα

Το υλικό μιας τέτοιας κάλυψης είναι πολύ ελαφρύ και γι ‘αυτό μπορείτε να καλύψετε συνήθως όλη την πισίνα πολύ εύκολα

πισίνα πρόγραμμα κάλυψης-ακόμα-a-χειμώνα

Μια ακόμα επιλογή για την πισίνα σας

κάλυμμα-προ-ιδέα-του-μπλε-κάλυμμα

Προτάσεις για χειμερινή κάλυψη

κάλυμμα-προτάσεις-για-χειμώνα κάλυψη

Εδώ είναι μια καλή πρόταση για μια κάλυψη για την πισίνα, η οποία όχι μόνο φαίνεται πολύ ωραία, αλλά θα μπορούσε επίσης να ομορφύνει τον κήπο σας!

κάλυμμα-προτάσεις-για-χειμώνα σχέδιο

κάλυμμα-πρόταση-για-χειμώνα σχέδιο

κάλυμμα κάλυμμα-για-τους-πισίνα