Kostnaden för den nya Caddy

Efterföljaren till VW Caddy kommer med ny design och ekonomiska motorer. Till att börja med finns det en specialutgåva. De första priser!

VW Caddy

En ny belysning grafik och verдnderte bakluckan funktioner i nya Caddy.

VW startar presale av den nya Caddy och namngav de första priser. Allround från Wolfsburg kommer som en skåpbil med en bas pris på 17,594 euro och en multi-sits stängd för familjer stängd under minst 18,243 euro. Till att börja med finns det också rikta en specialutgåva med komplexa optik och Zubehцrpaket. Caddy "generationen Fyra" fördelar precis som bilar av utrustning Plus: Förutom målade StoЯfдngern, AuЯenspiegelgehдusen och sidoformstycken det mörknade Rьckleuchten, sill plattor i rostfritt fullföljande stål, en silver takräcken, integritet glas och 17-tums groЯe metallfälgar. Inne VW utrustad för passagerartransporter partiella lädersäten med färgade Nдhten, radio "komposition Färg", Luftkonditionering och flerfunktionsdisplayen plus Mьdigkeitserkennung. Kostnadssynpunkt med 1,2 liters TSI: bil Euro 24.449, van 20,620 euro. Som Caddy Maxi lång hjulbas bilen kostar 28,982 euro. Utgångspriset för Maxi Box betrдgt 24,677 euro. Dessa priser är stängda för 1,4-liters TSI-motor med 125 hk.

Caddy är utformad för att tilltala hantverk och familjer

Den fjärde generationen av multi-talang kommer med дhnlichen dimensioner som tidigare, men med en mjukare, mer kantig design med ny front och bakre geschдrftem. Den groЯe box har nu mer karaktär och yttre projektor i en mer exklusiva cockpit med nya dekorlister, nya Lьftern och framför allt en ny generation av infotainmentsystem. Form är viktigt i detta segment. Särskilt när man kцdern inte bara handel, handel och industri, men kommer också att tilltala familjer. Men ännu viktigare är de inre värdena som unverдnderte utrymme, hög Variabilitдt och särskilt många nya assistanssystem. Så, Caddy ьbernimmt inte bara flerkollisionsbroms och automatisk kollisionsskydd golf & Co Som en av de första i segmentet, erbjuder det också en helljus assistent och en farthållare med längdkontroll. Och stängd för frekventa resenärer och långväga förare, det finns en Mьdigkeitsassistenten på begäran.

News och tester för VW Caddy

VW Caddy

Sittbrunnen ser nu mer modern och erbjuder många lagring. Konstruktionen är robust, men bilen nära.

Men det viktigaste i denna klass är kostnaden. Och när hon gick generationsskifte även två gånger till botten: Köparen eftersom VW passerar på kostnaderna genom modul strategi delvis på kundkrets. Caddy är ännu billigare än Vorgдngermodell motsvarande bekvämligheter. Och i vardagen, eftersom motorerna förbrukar upp till 28 procent mindre och du börjar stängd för den mest bränsleeffektiva diesel nu under fyra liter konsumtion.

Diesel till 150 HP, bensin till 125 PS

Det finns fyra diesel, tre bensin och naturgas variant för valet. Den Selbstzьnder alla har två liter och kommer till 75 till 150 HP, av gasmotor det börjar med en 84 hk 1,2-liters, informeras om vilken en tre-cylindrig turbo kapacitet på en liter och 102 hästkrafter, och 1,4 liters groЯe TSI rang med 125 hk. Omfattningen av utrustning som är abhдngig om det är den klassiska kommersiella fordon (van eller kombi) eller version stängt för privat bruk: Som en kompakt MPV eller fritidsfordon, Caddy i utrustningen varianterna Conceptline, Trendline, Comfortline, High eller stranden kan beställas. Den kompletta prislista stängt för Caddy VW publicerar vi i vecka 14 - då Läs mer här!

VW T6 (2015)

VW Caddy (2015): priser - Kostnaden för den nya CaddyVW Caddy (2015): priser - Kostnaden för den nya CaddyVW Caddy (2015): priser - Kostnaden för den nya Caddy