Topp 10 micro i schack

Det är en decennier alltid hyses till Auffьhrung Stьck: där fyra personer wьrdig resa till låg kostnad, bilen minimum. AUTO TEST frågar de tio bäst säljande subcompact bilar för att kontrollera.

den yngsta inte Unterschдtzt! De gör eleverna mobila, skrubba kilometer i omvårdnad, leverera pizzor - kort sagt, de är alltid i bruk när det gäller korta sträckor zurьckzulegen gьnstig. I staden är de riktiga proffs, kan zwдngen i Lьcken där andra passerar mьssen, kontakt som i ett tåg där andra behöver tre. Vanligtvis de är så hälsosamt att de kцnnen undantag släpper inte bara den andra bilen, men också den första bilen. De kostar inte jorden - perfekt stängt för alla som kцnnen nöja sig med en bil minst eftersom det finns andra saker i livet.

En artikel från AUTO TEST

Stängt för tillverkaren är det en konst att utforma en sådan bil. Marginalerna är små, priset är lågt och oftast snävt beräknas fyra siffror. Eftersom utveckling och fabriken är dyra och dessa kostnader trumma skjuvning endast till en liten MaЯe som groЯ är bilen de flesta tillverkare faller inom detta segment att samarbeta. Renault och Smart, Fiat och Ford, samt trion Citroлn, Peugeot, Toyota utvecklar och tillverkar varje tillsammans. Och VW Group tar sin nya Small Family som Seat Mii, Skoda Citigo och VW Up folket. Det finns ingen brist på mångfald trots många samarbeten. Det finns tre och är Fьnftьrer, bensin och diesel, naturgas och Flьssiggas, tre- och fyrcylindriga turbos och spenarna.Läs också: Den mest populära småbil i schack

Som det gamla smart fortwo kan endast beställas som cabriolet och ED, fokuserar vi här på den nya. Den forfour rullade tillsammans med Renault Twingo i Slovenien Novo Mesto från band är wдhrend den fortwo fortsätter att producera i Hambach. Vi har bett forfour för jämförelse - eftersom det bättre i detta fyrsitsig miljö passar fortwo än tvåsitsiga.

I galleriet visar vi vilka modeller hi there var och en av de tio bäst säljande kompakt bil som ringa och Stдrken Schwдchen och ge konkreta rekommendationer för att köpa.

Minibilar: de 10 bästa i kontrollen

Minibilar: Köpguide - De 10 micro i schackMinibilar: Köpguide - De 10 micro i schackMinibilar: Köpguide - De 10 micro i schack