Tio SUV med all-wheel i schack

Stдrken, Schwдchen och tips för bästa modellen motorvariant! AUTO TEST har sammanställt de viktigaste fakta om de tio mest sålda fyrhjulsdrivna SUV.

Databladet FZ 8 i den federala Motor Transport Authority bildar registreringar av motorfordon från Tyskland. I kategorierna Gelдndewagen och SUV: ar den listar 82 modeller från olika tillverkare. Som jämförelse: Compact 40 modeller, liten bil 27 modeller, Vans 25 modeller. SUV trenden pekar fortfarande uppåt, eftersom Dafьr argument är helt enkelt lockande. Erhцhte sittposition stängd för enklare åtkomst och mer Ьbersicht i StraЯenverkehr, (oftast) groЯzьgige Raumverhдltnisse och tack vare de massiva kroppar en Gefьhl hцherer säkerhet. Under de första månaderna av 2017, dessa frestelser har SUV för första gången ger en marknadsandel på bara informerade om 25 procent, så att de har abgehдngt kompaktklassen. Om detta fortsätter, inom överskådlig framtid minst Ьbersichtsargument är hinfдllig.

Begagnad bil Sök: SUV

Med drag problem har ingen kandidat skam

Mercedes 4Matic GLE

90 procent av all GLE kommer med allhjulsdrift. Inte undra på, när den används som en stark drivkraft han vet hur man glдnzen.

Trots sin popularitet groЯen SUV men alltid belдchelt lite som mode leksaker och Weichspьlgelдndewagen. Din off-Fдhigkeiten vanligtvis används endast för att klättra innan primära och Innenstadtgeschдften trottoarkanter. Att SUV kцnnen också olika, våra tio-hjuliga modeller visade i fotoproduktionen vid den gigantiska Sandberg Monte Kaolino. Trots ihållande regn hade inte en bil för att kдmpfen med grцЯeren drag problem, än mindre att vi hдtten oss fastnat. Utan modern fyrhjulsdrift teknik, som våra tio kandidater från Hangon variant via lamellkopplingen (Haldex, exempelvis BMW X1) når upp till allhjulsdrift med låsning mellandifferential, som i Mercedes GLE, hдtte det sett annorlunda. Den all-wheel hastighet med vilken Kдufer fört sina modeller i vårt utbud är mycket blandad. Hyundai Tucson är 44 procent av Kдufer besluta stängd för ytterligare att drivaxeln, BMW X3 och Mercedes GLE informerade om 90 procent. Ju mindre GLC och Audi Q7 är ausschlieЯlich fyrhjulsdriven i prislistan.

En artikel från AUTO TESTI galleriet, vi diskuterar varje modell i detalj, ring Stдrken och Schwдchen och ge konkreta rekommendationer för att köpa.

Top 10 av all-wheel SUV i schack

Fyrhjulsdrivna SUV: Köpguide - Tio SUV med all-wheel i schackFyrhjulsdrivna SUV: Köpguide - Tio SUV med all-wheel i schackFyrhjulsdrivna SUV: Köpguide - Tio SUV med all-wheel i schack