Välj de digitala trendsättare!

GroЯe läsarnas omröstning i 14 kategorier: Auto Bild och Computer Bild delas ut för fьnften gången Connected Car Award. Rösta och vinn en Opel Astra ON!

Ansluten Car låter fortfarande som en framtidsfråga. Men stängt för Auto Bild och Computer Bild det nästan gammal hatt. Vi informerar sedan 2013 informerade om trender i nätverks bil. För fьnften tid ger vi den anslutna Car Awards. Utmärkelser som går inte bara bilindustrin. Fler och fler leverantörer som Continental och Bosch har med förarassistanssystem och autonoma kör sin Hдnde i spelet. AuЯerdem telekombranschen är i nätverk och viktigare och Mobilitдtsdienste som car2go och DriveNow att bana väg för helt autonom körning. Utveckling som vi har berьcksichtigt i diesjдhrigen Award nomineringar. För första gången är området husbil aufgefьhrt med som just upptäckt nätverk stängd för sig själv, och för första gången en jury bestående av Computer Bild och AUTO BILD informerade om bilen kommer att rösta med de bästa Konnektivitдt.

Ansluten Car Award 2017

Huvudpriset: Opel Astra ON

Opel Astra ON

Huvudpriset: Vinn en Opel Astra PÅ värda 28.000 euro.

Deltagande i Connected Car Award 2017 av Auto Bild och Computer Bild värt det! Vinn en Opel Astra PÅ värda 28.000 euro. ON-special modell är väl anslutna och monterade upp. Den omfattande stöd är OnStar med WLANHotspot, Apple och Android carplay bil stängt för Verknьpfung med din smartphone och Navi 900 IntelliLink åtta tums pekskärm groЯem finns ombord på fьnftьrigen kompakt. Andra utmärkelser på Connected Car Award sju Dashcams Car DVR-318 från Rollei värderas till 159.99 euro, två smartphones Honor 6x var värda 249 euro och en Apple iPad Mini värda 425 euro. Wдhlen i 13 kategorier favoriter, vinnaren i kategorin "Bil med den bästa Konnektivitдt" bestämmer den redaktionella jury. Tilldela varje kategori en röst vardera. Så att du deltar i utlottningen ,, måste du lämna dina persцnlichen data i slutet av omröstningen.

Ansluten Car Award 2017

Alla priser: Connected Car Award 2017

Ansluten Car Award 2017 - Du Wдhlen digitala trendsättare!Ansluten Car Award 2017 - Du Wдhlen digitala trendsättare!Ansluten Car Award 2017 - Du Wдhlen digitala trendsättare!Obs: Priserna kommer att dras i slutet av varje deltagare. Anställda i Axel Springer-koncernen, samtliga partnerföretag och deras Angehцrige utesluts från tävlingen. utesluts även alla personer som bor auЯerhalb Förbundsrepubliken Tyskland. Legal och kontanter är undantagna. Stängt för genomförandet av tävlingen deltar också Villkor för tävlingar i autobild.de gäller. Tidsfristen för poster är 12 November 2017.