Coafuri elegante de împletitură - instrucțiuni și idei de inspirație

Coafuri elegante de împletitură – instrucțiuni și idei de inspirație

Coafurile împletite arata jucause, delicate si feminine, motiv pentru care sunt populare la femei de toate varstele. În acest articol, vă vom arăta care sunt panglicile elegante pe care fiecare femeie ar trebui să le cunoască. Mai jos sunt câteva instrucțiuni simple și idei frumoase care sunt potrivite pentru lungimi diferite de păr. Lăsați-vă să vă inspirați și să încercați variantele care vă plac cel mai mult!

Panglici elegante pentru DIY - panglica franceza

împletitură de păr panglică francezăUpdos a împletit ideile grozaveîmpletite panglici franceze

Coafuri împletite Instrucțiuni Împletitură olandeză

Fusta franceză de coafură Dutt mareÎmpletitură de păr superba coroană de fermă updo

Actualizări actualizate

coafuri de păr coafuri coafite

Instructiuni de coafura de coacere

1

îmbrăcate coafuri frumoase

Idei de inspirație pentru împletituri de păr

Coafuri împletite nu au reușit

O coafură clasică de împletitură care este potrivită atât pentru ocaziile oficiale, cât și pentru uzul zilnic este împletitura franceză. Este mult mai ușor de făcut decât arată la prima vedere - urmați ghidul nostru pentru a vă asigura! În primul rând, luați o mare parte din părul de sus și împărțiți-l în trei fire. Începeți să vă împletiți prin plasarea firului drept pe mijloc și apoi pe partea stângă peste mijlocul. Ridicați câteva fire de păr din partea dreaptă și adăugați-le în partea dreaptă. Repetați același proces pe partea stângă și continuați să vă împletiți până când nu mai puteți absorbi părul. Apoi, panglica este împletită până la capăt ca de obicei și fixată cu o cravată de păr mică. S-a făcut deja!

Jucarii pentru parul scurt si mediu-lung

Coafuri împletite coafuri scurte idei de par scurt

împletită de pânză de păr

Împletitură de îmbrăcăminte pe coafuri scurte pentru cap

împletite pe părul lateral de lungime medie

Instrucțiuni de bordură

Dacă aveți păr scurt sau mediu, este posibil să vă faceți griji că nu veți putea încerca coafurile în acest post, deoarece acestea sunt potrivite doar pentru părul foarte lung. Aici încercăm să vă convingem, dar exact opusul - cu excepția unui Kurzhaarfrisur absolut, există coafuri frumoase împletite și pentru părul bărbiei și bărbiei. Acestea sunt, de exemplu, așa-numitele Half Braids, care par foarte romantice și în care jumătate din păr este lăsat deschis. Ați putea, de exemplu, împletiturile de panglică sau fixați stratul superior într-o panglică lungă - posibilitățile sunt multe! Iată două variante ale Half Braid din Franța pe care le puteți încerca singur. Prima opțiune este de a împleti două laturi de franceză din partea din față a părului și de a le fixa cu arta în partea din spate a capului. Cealaltă opțiune este să faci o panglică franceză pe partea stângă sau dreaptă și să o pui în jurul capului ca o coroană.

Coafuri semi-deschise împletite: panglică de apă

Cascada de coafura coafura cretata

Împletitură de pânză de împletitură

Faceți-vă cascada

Cascada de coafura romantica

Cascada de cascada Lace Mireasa

O coafură de îmbrăcăminte superbă, care arată super-romantică și jucăușă și este potrivită atât pentru păr scurt, cât și pentru păr lung și mediu lung, este panglica de cascadă. Trageți o despărțire laterală și separați o mică parte din partea din față a părului. Începeți să împletiți o plajă franceză - puneți mai întâi firul drept peste mijloc, apoi stânga peste mijloc și adăugați niște păr pe firul de sus. Acum ați ajuns la firul inferior (stânga) - în loc să adăugați păr suplimentar, ar trebui să îl puneți în jos și să alegeți o nouă componentă nouă, egală. Continuați să o legați repetând același proces - panglica din partea dreaptă și puneți jos firul din stânga și căutați noi "toroane de înlocuire". Dacă ați ajuns deja în spatele capului, fixați capătul panglicii cu o cravată de păr mică. Repetați pașii din cealaltă parte a capului și legați în cele din urmă cele două fire de la partea din spate a capului cu o cravată de păr transparentă. Gata!

Împletirea panglicii cu panglică - instrucțiuni

Împletitură de idei de inspirație

Updos a împletit panglica de hering

Îmbrăcăminte împletită panglică elegantă de herringbone

frumos coafura herringbone

Îmbrăcăminte de îmbrăcăminte coafură lungă de păr herringbone

O împletire clasică și super-elegantă este de asemenea panglica de heringbone, iar aici vă arătăm cum se poate face rapid și ușor. Combinați bine părul și trageți o despărțire laterală. Împărțiți părul în două loturi egale. Începeți împletitul trăgând un fir subțire de păr din exterior cu degetul arătător pe partea dreaptă și așezându-l pe cealaltă parte. Repetați acest proces pe partea stângă - trageți o mică parte din exterior și puneți-o peste partea dreaptă a părului. Strângeți-o astfel încât panglica să nu se slăbească. Întreaga panglică de hering este de fapt împletită în acest fel - firele mai subțiri pe care le luați, cu atât va fi mai fină în final!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

97 − = 87

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map