Stroški Astra OPC

Samo Opel Astra OPC praznoval 2012 premiero v Ženevi, danes Rьsselsheimer so izdali cena zaprta za Ьberflieger. to ni poceni, vendar gьnstiger kot njegov konkurent Golf R.

ventilatorji Opel so mel svoje Hдnde. Samo nova Astra OPC premiero na avtomobilskem salonu v Ženevi 2012 (8. do 18. marca) - zdaj je mogoče naročiti. Zunдchst le kot Coupй GTC, vendar dafьr stдrker kot kdajkoli prej: 2,0-litrski motor z direktnim vbrizgavanjem turbo bencinski motor proizvede 280 KM in 400 Nm navora na ročično gred. Za pospešek do 100 km / h traja šest sekund. In tudi v Hцchstgeschwindigkeit Astra OPC postavlja nova MaЯstдbe zaprta za serijo. Z 250 km / h, je ne le vse Vorgдnger v senci, lahko pa tudi dobro ob glavni konkurent VW Golf R, ki mobilizira 270 konji in tudi doseže 250 km / h je lahko, poglej. Schlдgt cena Rьsselsheim Wolfsburg: 34,250 evrov bo stala OPC Astra, 37,375 evrov Golf R. Primerjava cen je vedno ena stvar zaprta za drugo videz, kot sta oba tekmovalca precej popolna v hiši, ampak VW ima pogon na vsa štiri kolesa, dafьr tovarne manj oprema: za Opel rezultate z Prilagodljivi žarometi, navigacijski sistem, dvopodročna samodejna klimatska naprava, pomoč pri parkiranju zadaj, platišča OPC platišča s premerom 19-palčni, računalnik, LED Rьckleuchten in zatemnjenimi stekli v zadnjem delu.

Ьberblick: Novice in testi za Opel Astro OPC

Opel Astra OPC

Na zahtevo je tako imenovani OPC "Visoko zmogljivi vedro sedeži" z 18 različnimi Verstellmцglichkeiten.

Obstaja tudi tako imenovani opcijski OPC "Visoko zmogljivi vedro sedeži" z 18 različnimi Verstellmцglichkeiten. Zadostna zagon je treba zagotoviti celovite testi: Opel je ьberarbeitet šasije OPC na Nordschleife v Nьrburgrings in opremljen s posebnim Vorderradaufhдngung (HiPerStrut = visokozmogljivo opornim). Voznik je lahko obveščen tudi o podvozje FlexRide, z StoЯdдmpferkennlinie, dušilke odziv in krmiljenje za enega "šport"- in "OPC"Button nachschдrfen. Samo za boljši oprijem na sprednji strani ponuja diferencialom z omejenim zdrsom, navaden Verzцgerung zagotavlja zavorni sistem Brembo. Športna oblika mora natьrlich vizualno prepoznavno: Opel podaril posebej oblikovan sprednji in HeckstoЯfдnger, Seitenschьrzen, optimiziran strešni spojler in dve debeli izpušni cevi. V notranjosti je športni sedeži, sploščene volan in specializirane instrumente z OPC logotipom. Več o zasnovi tuning.

Dokumentacija Opel Astra enthдlt veliko različic, oprema, motorji in vse izkušnje in rezultati testov, ki smo jih pridobili v zadnjih letih z kompaktnem razredu Rьsselsheimer. Prenesite zdaj v obliki PDF. OPOMBA: Za ogled datotek PDF, uporabite najnovejšo brezplačno različico programa Adobe Reader. Prosimo, da prenesete eno virengeprьfte različice na computerbild.de. Za Adobe Reader prenos