Zgodovina Auto Union

Mnoge blagovne znamke pod eno streho - to je bilo pred skoraj 80 leti. V tistem času, Audi, Horch, DKW in Wanderer oblikovali s štirimi krogi, ki so bili zaprti za nemške izdelave.

Sindikati so pa ni bilo veliko, krščanski demokrat, ki Europдische da Sovjeti in celo enega od avtomobilov. Umstдnde njihove acquaitances 1932 дhnelten tiste danes. Kriza! V tistem času je bilo svetovno gospodarstvo na robu, in banke, ki so znani, da so pravi vladar sveta, drдngten štirih sдchsischen avtomobilov in motornih koles družbe Audi, DKW, Horch in Wanderer, da se poroči, da nastane Auto Union. Simbol: štirikrat (poročeni) obroči. Na novo ustanovljena skupina, številka dve v Nemčiji - za Opel. Volkswagen ni obstajal takrat.

Audi je razvil le mьhsam

Zgodovina Auto Union

V vojni je Horch delo v Zwickau popolnoma uničena.

Дlteste blagovna znamka Union hieЯ Horch, 1899 August Horch gegrьndet. Svoja vozila besaЯen kmalu dober ugled, vendar Horch potreben denar in obrnil podjetje v korporacijo, da - ne glede na to, da je zdaj vlagatelji prek nadzornega sveta imenuje posnetkov. Inženir Horch je bil genij v poslu, in mežikanje na vrednost delničar Aktionдre ustrahujejo off pokrovitelj. Dodatne nesrečni zaprta za tistega, ki je ime Horch moral ostati za pravno Grьnden v podjetju, tako da po acquaitances konkurenta v Zwickau - v pogledu na staro tovarno - potrebno drugačno blagovno znamko. Zehnjдhrige sin prijatelj je dober v latinščini in ьbersetzte Horch v "Audi", Vendar pa je Audi razvil le mьhsam, medtem ko je podjetje Horch se je začelo novo vodstvo za Hцhenflug. Tudi cesar lieЯ chauffeured v mondдnen Horch. Po prvi svetovni vojni se je August Horch, ki je zdaj star 50 let, javil na Audi klobuk. Z neuspeli modela politike do luksuznih avtomobilov njegov drugi ex-podjetje kmalu zašel v finančne težave, tako da je bilo mogoče kupiti poceni leta 1928 DKW.

Z pohodnike srednji razred prišel v Unijo

Zgodovina Auto Union

Nurburgring 1936: Srebrna puščica obdobje (1934-1939) je bil Auto Union veliki Motošport nasprotniki Mercedes-Benz.

DKW pomenilo ursprьnglich "Parna električni avtomobili"Ker je njihova Grьnder, ki živi v Saška dдnische inženir Jшrgen Skafte Rasmussen mislil leta 1916, ki wдre prihodnost. postane Klьger je po vzoru spдter v Kьrzel v "Zahteva otroka" da, ko je zgradil igrače dvotaktnim motorjem, in na koncu je to pomenilo "The Small Wonders"Ko je naredil pomožnim motorjem fьrs kolo - namestitev na Gepдcktrдger. "Arschwдrmer" hieЯ popularno. Od 1922 DKW realnem Motorrдder, na primer, RT 200, ki je v ljudski jezik zaradi svoje rdeče rezervoarja "krvi blister" krstil treh letih spдter avtomobili pa so bile usklajene, predvsem dve kapi. Napredek skozi tehnologijo pokazala, 1932, model F1 "spredaj"To je bil prvi GroЯserienauto Nemčije s pogonom na sprednji kolesi, zgrajena v Zwickau. Četrti v ligi je bil Walker, A gegrьndete Johann Baptist Winklhofer in Richard Adolf Jaenicke kolo družbe, vendar auffдcherte je širok in zgradili pisalni stroji, orodja in Motorrдder v Chemnitz avtomobilov. Brave srednji razred, točno tisto, kar je manjkalo v območju Auto Union.

Strategija Hitlerjev, da bo proizvodnja avtomobilov na Schlьsselindustrie Nemčiji, proizvaja razcvet v Auto Union do bombe v delih padel med drugo svetovno vojno. Saška gehцrte za teritorialno Sovjeti, in odpelje na koncu vsega o tem, kaj je bilo zdravljenje. Iz puste ostalim MZ (bivši DKW Motorrдder) Trabant (ex-DKW in -Horch) in Wartburg (ex-DKW in -BMW) je bila. Da ne sodijo v ruski Hдnde, starega sveta, pa se je nadaljevala na Zahodu, in grьndete v Ingolstadt Auto Union drugič, zunдchst številnih preživelih vozila DKW popraviti, ampak tudi DKW Motorrдder in za gradnjo novih -Cars po starih risb. Vse dvotaktni motor. Horch, Wanderer in Audi niso bili več prisotni pri načrtovanju.

1985 Auto Union je bil pokopan

Zgodovina Auto Union

Leta 1985 se je Auto Union pokopan in Volkswagen plemenito Südableger imenuje preprosto Audi AG.

1958 Auto Union je šel ven iz strateškega Grьnden Hauptaktionдrs Friedrich Flick za Daimler-Benz, ampak Mercedes prodal podjetje v 1964 krдnkelnde za Volkswagen. Дra za mьlmenden Zweitakters končala allmдhlich, in zaradi Rдngtдngtдng podobe DKW do VW upravlja iz zbirke blagovne znamke in krstili novo, odpustili iz štiritaktnega motorja je od modelov Mercedes dediščine v Audi v. Ker je VW tudi NSU vključena leta 1969, je družba danes hieЯ zajetno "Audi NSU Auto Union AG", Leta 1985 se je Auto Union pokopan in Volkswagen plemenito Sьdableger imenuje preprosto Audi AG.