Прављење накита јесте 20 креативних идеја

Прављење накита јесте 20 креативних идеја

Можда се свака жена једном суочила са проблемом проналаска своје омиљене огрлице или минђуша у преоптерећеном кутији за накит. Дакле, то вам се не догоди, можете направити сопствени накит. У овом чланку ћете пронаћи идеје о креативном занату и инспирације које могу помоћи.

Направите накит себе - лакше него што изгледа

занимљив накитДИИ идејеСа оригиналним самосталним постољем за накит, ваша спаваћа соба ће повратити свој осећај реда и лако ћете брзо пронаћи одговарајући накит који допуњује ваш изглед. Такође ћете имати преглед целокупне колекције, а накит и штанд који сте направили биће прекрасан украс ваше спаваће собе.

Тинкер "Сцхмуцкбаум" сами

накит дрво

Бијело дрво накита

Направите накитнакит дрво

Направите накит

Направите накит од накита од дрвета

1

стабло оригиналног накита

Направите накит

Направите накит

Нарочито креативан начин чувања накита су такозвана накитна стабла, која су данас веома популарна у Енглеској. Можете једноставно направити такав накит - само вам треба грана за дрвеће, ваза или саксија као база, и мало боје или лак дрвета. Све што треба да урадите је да обојите грану у једној боји и имате занимљиву алтернативу уобичајеном кутији за накит.

Оригинална алтернатива уобичајеном кутији за накит

Направите накит

Кутија за накит розе

креирајте креативне идеје накит

Направите накит

Ако желите да направите стилски накит, будите свесни да у вашем дому често постоје многи непотребни предмети који се такође могу користити за ту сврху. На пример, стари шоебок се лако може претворити у кутију за накит. Требали би само креативно да размишљају и пусте своју машту дивљину.

Накит стоји из старог фото рама

Накит стоји сами фото оквир

оригинални накит оквир за слике

Накит за накит фото оквирја направите сами

Накит идеје занатске заставе

Стари оквири за фотографије, на пример, могу постати предивни накит. Због тога је неопходно само да обеси само оквир на зиду. Са платненом подлогом, фото оквир би био идеалан штанд за ваше наушнице. А ако држите савете на њему, можете и да окачите ланце, наруквице или прстење.

Прављење накита јесте креативне идеје

Направите накит

Израда идеја за накит

Сталци накита стварају креативне занатске идеје

Такође можете користити стару ладицу да би се накит сами поставио. Бојајте их у ведри бојама, лепите под на папиру, а затим обесите фиошицу на зид. Већ су завршени!

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

54 − 45 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map