Миналата седмица вече ви разказахме много за 3D планирането на стаи и тенденциите по-долу. Ние също ви казахме колко практични са 3d дизайнерите на Ikea. Днес ще ви информираме за последната иновация, която открива съвсем нови измерения. Не само проектиране на стаи, но и създаване на обекти на практика. Заслужен принос тук отново има Ikea с Гардероб организатор Ikea.

Гардероб организатор Ikea за идеален гардероб!

Кабинет за планиране на Ikea ма-гардероб-2


С Pax Planner Ikea имате две възможности за избор. Или можете да използвате готовата изходна комбинация, която можете да промените, за да отговаряте на вашите лични изисквания, или можете да направите изцяло ново решение за кабинета.

Нормалният гардероб не се вписва? След това използвайте кабинета Ikea!

Кабинет за планиране на Ikea ма-гардероб-състав

В първия случай имате възможност да изберете един от трите готови проекта:

Кабинет за планиране на Ikea paxplaner

-> връзка

-> Ilseng

-> Nasvik

Преди да започнете с основната част, би било полезно да промените плана на етажа, като донесете цвета на стената или тапета в стаята си до максимум за по-добра идея. Същото важи и за пода и за състава на стените като цяло. Не забравяйте да добавите вратите и прозорците си!

Кабинет за планиране на Ikea-2г виждане


В долния ляв ъгъл, в много симпатичен квадрат, можете също да видите цялата стая и местоположението на шкафа. Излишно е да се каже, че дизайнерът на кабинета предлага и 2D поглед.

Кабинет за планиране на Ikea изглед

Кабинет за планиране на Ikea-на-един-ъгъл

В горния ляв ъгъл има все още сладка лента, с която можете да настроите и промените размерите си. Съставено с него, вече можете да се обърнете към истинската работа.

  Някои готини идеи за рафта на кутиите за вино

Кабинета планиране Ike-2
Проектирайте шкафовете на кабинета си – шасито или плъзгащата се врата е важно решение тук. След това поставете и всички кутии, чекмеджета, рафтове, закачалки, системи за съхранение на обувки и всичко, от което се нуждаете. Ако стилът не ви харесва като в началото, винаги можете да заредите нова от галерията.

Кабинет за планиране на Ikea нов стил

 Това, което намираме за много положително, отново е фактът, че винаги можете да видите цената на вашия проект.

Кабинет за планиране на Ikea 1
И не се паникьосвайте, ако имате нужда от допълнително обяснение на нашите кратки обяснения, експертите от Ikea също са си помислили за това: специално, вие също сте на разположение на потребителя.

Гардероб Планиране Използването на Ikea Guide е още по-лесно!

Кабинет за планиране на Ikea указания за употреба