Како се правилно брига за Луцки Бамбоо?

Како се правилно брига за Луцки Бамбоо?

Добили сте хоусеплант за поклон, али нажалост не знате како се бринути о томе? Без бриге, овде си! Луцки Бамбоо, још увек познат као "Луцки Бамбоо" и "Драцаена сандериана", није прави бамбус, али се користи као декорација у дизајну ентеријера и више као хоусеплант. Ова егзотична биљка доноси одмор у стану и има смирујући ефекат. Али пошто вам се сретан бамбус забава пуно забавља, пратите ове савјете!

Шта треба да знамо да би наш срећни бамбус осећао задовољство код куће?

Поседовање срећног бамбусаОдржавање срећног бамбуса је заправо врло лако. Ако још нисте купили биљку, најпре морате размотрити боју. Здрав срећни бамбус има светлу зелену боју! Када направите први корак и купите кућу, долази плантажа. Можете одлучити између воде и земље. Ако бамбус расте у води онда вам је потребан шљунак. Такође изгледају дивно у дизајну ентеријера и имају изглед на Медитерану!

Да би ваш бамбус добро расте, треба му права локација

Сретна локација бамбусаКао што смо већ рекли, срећној бамбусу треба мало пажње, локација и клима у клими су веома важни. То је тропска биљка, па изаберите светло и сунчано место. Температура између 20 и 22 степена је у реду. Ваш бамбус ће бити посебно задовољан у високој влажности!

Лијевање 

Сретан бамбус преливање

Твој бамбус не треба толико воде. сипати Твоја биљка једном недељно. Али није исто у исхрани! И као и код људи, само је добро храњена биљка сретна! Сваке две недеље требате бринути о свом бамбусу са одговарајућим ђубривом. Ђубриво за хидропонику је савршено!

рез

Сретан бамбус сечење

"Луцки Бамбоо: је хоусеплант и мора изгледати дивно и добро одржавано. Зато је понекад потребно резање. Танка страна боре се може уклонити, али врло пажљиво. Мртва или жута лишћа такође треба уклонити. У супротном, бамбус се меша само када је болестан.

Да ли сте се уверили у ниске напоре одржавања? Сачекајте да видите ову фантастичну галерију слика! 

1

Сретан бамбус у дизајну ентеријераЛуцки Бамбоо Ентеријер
Срећни савети за бамбус засад Срећни савети за бамбус засад Срећни савети за негу бамбуса

Сретна бамбуса

Сретна бамбуса

Сретан бамбус у води

Луцки Бамбоо Луцки Бамбоо

Сретна бамбус декорација

Сретна бамбус декорација

среће бамбус

Сретан бамбус мали

Сретна бамбуса

Сретна бамбуса

Сретна бамбуса

Сретна бамбуса

Сретан бамбус у дневној соби

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

1 + 3 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map