показ


Кожените мебели се считат за по-висока точка по ваш вкус. Те обикновено казват “клас, образ или лукс”. Но дори и най-добрите мебели се случват да се износват и да плащат за себе си. Цветът губи своята свежест, петна могат лесно да бъдат разграничени и някои места са напълно почернели. Знаейки какви инвестиции означава висококачествени мебели, предлагаме, вместо да изхвърляте старите мебели, просто да ги опреснете. Днес ви даваме някои идеи, които можем да оцветим с коженото си столче или с коженото му диван. Опитайте!

кожен диван-термо-Neu


кожен диван-нов стол

 Цвят кожен стол и кожен диван – освежете кожените си мебели!

Първо трябва да разберете, че колкото и да е стари кожените ви мебели, тя е запазила свойствата си от естествен материал. В този смисъл само губи своя блясък и цвят, но не и качество. Това е една от основните причини, поради които можете да решите за заслужено опресняване. Нека да започнем с това, което ви е необходимо за подобно опресняване.

кожен диван-багрило кожа fabrlosung

Преди всичко, трябва да си осигурите гладка почистваща течност за кожа – ще ви трябва и кърпа за почистване на мазнините и мръсотията от мебелите. Можете да си купите фина шлифовъчна подложка и да поправите повърхността с кръгови движения.

кожен диван-термо-reinigungbuerste


След процедурата за почистване е цветът на кожената окраска – повечето хора препоръчват да се използва черен цвят, тъй като е по-стабилен от тоновете. Пазарът предлага и други цветови опции: цялата цветова палитра всъщност – червена, жълта, синя, кафява, сива и с.ж. Съществуват и по-нови предложения, като например цвета на неоната.

кожен диван-цветова палитра

кожен диван-термо-мента-чист

Чрез закупуването на кожения цвят можете да преминете към истинската задача, като оцветите коженото си столче или коженият диван. Нанесете нощни тоник с гъба, като обръщате специално внимание на повърхнините, които се покаят.

  Охлаждащи бар маси с изключителен дизайн!

кожен диван-багрило гъба

Оставете кожата да изсъхне известно време до следващото приложение (ако е необходимо). Накрая оставете фотьойла или дивана за 24 часа и само тогава можете да го полирате.

кожен диван-боядисани-синьо-sesseö

Насладете се на освеженото ви кресло и диван!

кожа разтегателни обагрени-кафяви освежава

кожен диван-боядисване-освежава

Ето някои снимки “преди – след”, за да можете да видите сами колко ефективно можете да боядисвате кожените фотьойли и кожените дивани!

кожен диван-боя преди или след (2)

кожен диван-термо-преди и след

кожен диван-термо-пред-nachher2

кожен диван-термо-пред-nachher3

кожен диван-термо-пред-nachher4

кожен диван-термо-пред-nachher6

кожен диван-термо-пред-nachher7

кожен диван-термо-пред-nachher8

кожен диван-термо-пред-nachher10

кожен диван-термо-пред-nachher11

Надяваме се, че ви помогнахме с нашите съвети как да боядисвате и освежавате старите си кожени кресла и кожен диван!