6 лаганих и ефикасних Пилатес вежби за танке ноге

6 лаганих и ефикасних Пилатес вежби за танке ноге

Имајући мишићаве, витке ноге несумњиво је сан сваке жене која је лако постићи с Пилатесом. Ово се заправо назива комплекс вјежби за потпуну тјелесну вежбу, коју је створио Јосепх Пилатес. Са пилатесовим вежбама можете да изгубите тежину брзо и здрави и ојачате мишиће, а најбоље је да тренинг уопште није тежак и исцрпљујући као што је, на пример, јога. У овом посту нудимо 6 једноставних и ефикасних вежби за ноге. Пустите себе инспирисати!

Пилатес вежбе за танке ноге - "Мост"

Пилатес вјежбају на леђимаПилатес за ноге и назадПилатес вежбају стомак и ноге

Ноге и вјежбе за кућне пилатес

Пилатес вежбе за домВежбе Пилатес ролне леђне ноге

Пилатес вјежбе које ћете наћи у овом чланку су једноставно идеални за почетнике. Ако нисте чули за Пилатес први пут или никад нисте урадили такву обуку, пробајте наше вјежбе како бисте се увјерили колико добро гледају на вашу фигуру. Да бисте то урадили, потребан вам је мат, Пилатес лопта и Пилатес прстен, који се лако наћи у већини спортских продавница. Учите вежбе једном недељно или, ако се надате брзим резултатима, два пута дневно шест дана. За прву вјежбу, названу "Мост", лежи на леђима - рукама поред тела. Ставите ноге тако да имате угао од око 45 ° између горњих и доњих ногу. Затим покушајте да подигнете леђа, желудац и кукове што је више могуће - користећи руке као подршку. Идеално, леђа и бутине формирају праву линију. Останите на овој позицији за један минут и поновите вежбу поново.

Вежбе за почетнике са пилатесовим прстеном

Пилатес за мушке и женске вежбе

Јога Пилатес тренинг танке ноге

1

Пилатес за почетни план обуке

Пилатес вежбе са прстима

Такође можете урадити "Мост" са Пилатес прстеном. Полазна позиција је иста - лежи на леђима ногама на поду и рукама поред тела. Ставите Пилатес прстен између ваших кукова, изнад ваших колена. Притисните прстен са кукама све док колена и зглобови не формирају праву линију. Затим подигните карлицу и останите у том положају што је дуже могуће. Поновите вјежбу пет или шест пута.

Држите ноге у складу са Пилатесом

лагане пилатес вежбе са прстима

Фитнес вежбе за кућне пилатес вежбе

Пилатес прстенове вежбе

Пилатес тренинг са прстеном

Вратите пилатес назад и ноге

Постоји и друга варијанта ове вјежбе која је мало тежа. Полазна позиција је иста опет, али овог пута треба поставити ноге кроз прстен тако да је мало изнад ваших колена. Проширите стопала што је даље могуће и почните да померате карлицу горе и доље. После неколико минута, направите паузу и покушајте да поновите вјежбу десет пута.

Пилтес вежбе са лоптом

Фитнес вежбе за губљење тежине Пилатес

Пилатес нокте за подмлађивање

Ноге и вјежбе код куће Пилатес

Пилатес улоге у улози леан ногу

Потребан вам је Пилатес Балл за следећу вежбу. Стојте леђима на зид тако да лопта остаје између тела и зида - идеално би требало да буде усред леђа. Почните полако да чучате док се колена и зглобови не формирају равномерно - држа изгледа као да седите на столици. Онда нежно поново устаните. Не би требао испустити лопту између. Покушајте да урадите између 15 и 20 понављања.

Вежбе за губитак телесне тежине код куће Пилатес вежбају вежбе лопти и ногу

Фитнес план за почетнике да обуче Пилатес

План тренинга за почетнике Пилатес

Пилатес вежбе за почетнике

Вежбе са куглицама ногу Пилатес

Пилатес вежбе - "подизање ногу"

Следећа вјежба се назива "Лег Лифт". Почните са тзв. "Четвороструког штанда", где се подупирате рукама и коленима на мат. Подигните десну ногу тако високу колико можете, без промене положаја - идеално, нога треба да буде под углом од 90 °. Поновите вежбу са левом ногом. За сваку ногу треба да урадите око 15 понављања.

Пилатес вакумске вјежбе ноге

Пилатес вежбе тренирају леђа и ноге

План за тренинг почетнике Пилатес

Вежбе за губитак тежине Пилатес ноге

Вежбање са пилатесом како би се ноге уклапале

Пилатес вежбе - "Позиција банке"

Вежбе за кућне пилатесове ноге

Пилатес почетници тренинг ногу

Последња вјежба назива се "Позиција банке". Полазна позиција је поново четверогодишња верзија, али овог пута требало би да се ослоните на подлактице и прсте - позиција је слична оној од притисака. Дубоко удахните и покушајте да проширите десну руку напред и леву ногу уназад. Останите на овој позицији око 30 секунди и након кратке паузе поновите вежбу са левом руком и десном ногом.

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

+ 28 = 30

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:


map