Јединствени дизајн: 19 идеја за плочице у дневној соби

Јединствени дизајн: 19 идеја за плочице у дневној соби

Ако желите да дневну собу донесете индивидуални додир, морате размишљати о креативном дизајну пода. Шта кажете плочицама у дневној соби? Велике порцеланске плоче од камена изгледају луксузно и изврсне. Данас дизајнери нуде различите материјале - керамику, дрво, природни камен. Под њиховим изгледом, подсјећају на природни пешчар, висококвалитетни мермер или дрво, а природу ће вам донијети живот. Будите у стању да се уверите у висок квалитет и леп дизајн.

Плочице у дневној соби: камен тражи природан изглед

Плочице у дневној соби у бежМодерне плочице у дневној соби, које имају камени ефекат, инспиришу са јединственим шармом и показују богату историју. Ако је шема боја у вашем животном простору смеђа и беж, изаберите пешчаник. Мермер је такође погодан за ове боје, али је мало скупљи. Али, ако сте се одлучили за под од мермера, плочице такође могу бити одабране у мраморном изгледу. Пластичне плочице такође могу бити црне или сиве. Ако имате бели намештај, комбинујте га са тамним подним плочицама.

Традиционално: дрво тражи плочице у дневној соби

Плочице у дневној соби изгледају дрвоАко више волите традиционални дизајн и желите да дрвите свој дневни боравак, ми имамо најбоље решење за вас. Са савременом технологијом све се може реализовати на плочицама - чак и традиционални додир дрвета. Немојте мислити да боје плочица са изгледом дрвета морају бити браон, можете одабрати и сиве боје. Дизајн дрвета за плочице је идеалан за рустичну рустикалну дневну собу.

Деликатеса и чистоћа са бијелим плочицама у дневној соби

Плочице у дневној соби

Да ли сте романтична особа која жели уживати у чистости и угодности у дневној соби? Тада су беле плочице само за вас! Ако такође одаберете бијело за зидове, креирате беспрекорни изглед у вашем животном простору. Велике беле плочице чине да простор изгледа много пространије. Креативна идеја била би бела плочице са површином огледала.

Реч за луксуз је црни сјај

Плочице у дневној соби Интериоур

Плочице у дневној соби идејеПлочице у дневном боравку браон

1

Плочице у дизајну дневне собе

Плочице у дневној соби идеје

Плочице у дневном боравку у сивој боји

Плочице у дневној соби керамика

Плочице у дневној соби

Плочице у дневној соби

Плочице у поду дневне собе

Плочице у дизајну ентеријера дневне собе

Плочице у дизајну ентеријера дневне собе

Плочице у дневној соби керамичке плочице

Плочице у дневној соби мермер

Плочице у дневној соби мермер

Плочице у дневној соби мермерни под

Плочице у дневној соби у розе

Плочице у дневном боравку црне

Плочице у дизајну дневне собе

1
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (Пока оценок нет)
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

77 − 74 =

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map