В днешно време има толкова много начини да рекламирате – социални медии, дигитален маркетинг, но нищо не е по-добро от флаерите. Тези малки Leporellos са евтини за производство и могат да бъдат разпространявани в ръцете на потенциални клиенти. Поради тази причина те се считат за идеалният избор за компании от всякакъв вид.В този пост ще се радваме да ви покажем кои са най-добрите решения, за да можете сами да създавате листовки.

1. Най-доброто – Adobe Illustrator

Чудите ли се кои приложения от Adobe пакет са най-подходящи за създаване на листовки? Това ли е Photoshop, Illustrator или InDesign? Въпреки че можете да направите всичко това с всичките три, екипът ни определи, че Adobe Illustrator е най-добрият избор. Предимствата и недостатъците, които описваме в следното:

Photoshop се характеризира с факта, че може да обработва напълно едно изображение. Въпреки това, тя не проектира цяла страница толкова добре. Функционалността на Illustrator включва и редактиране на изображения, но не толкова прецизно, колкото Photoshop. Предимството му обаче е, че може да комбинира всички снимки и текст в едно оформление. На свой ред, InDesign е най-подходящ за брошури с много страници. Тъй като задачата на приложение за Flyers е да организираме съдържанието, избрахме Illustrator.

Adobe Illustrator е подходящ за Windows и Mac и струва около 300 евро.

Създаването на листовки не е толкова сложно

Създайте сами листовка - лесна задача с Adobe Illustrator


Как да създадете тази листовка с Illustrator!

2. Създаване на печат – не само за пощенски картички

  Detox Detox - Съвети за почистване на тялото отвътре

Инсталацията на този продукт може да се извърши на 13 езика. Тази програма е може би най-подходяща за изразяване на себе си, сравни с другите в този пост. Причината – опциите за печат са наистина лесни за употреба. За съжаление тя има ограничени функции, защото изисква допълнително заплащане за ползване. В началото имате 2 шаблона и за всеки две други трябва да дадете такса. Безплатната версия произвежда листовки с водни знаци.

Подходящ за Windows и Mac, безплатна версия за изтегляне.

Затова вижте шаблона, за да създадете сами листовката

Листовете за създания за печат създават различни шаблони

Интерфейсът на програмата

лесен за ползване интерфейс Флайър Създайте свои собствени печатни произведения

3. GIMP – безплатна алтернатива

GIMP е най-добрата безплатна алтернатива, която Photoshop може да намери. Ако сравнявате двата продукта, някои дори твърдят, че GIMP е по-добре. Този продукт е подходящ за вас в случай, че сте сериозно да създавате листовки. За начинаещите има трудно време, така че трябва да прочетете инструкциите как да използвате тази програма, преди да я използвате. Ако търсите безплатен софтуер за манипулиране на изображения, ще намерите този продукт.

За Windows и Mac, безплатно.

Евтино решение

GIMP е най-добрата безплатна програма, която можете да убедите


4. Microsoft Word – надстроен

Как се моля? Мислех, че Словото е скучна програма за обработка на текстове? Не повече! Последните версии (от Word 2007) могат да създават плакати, листовки и карти. Ако търсите браузъри в търсачката на Microsoft Word, ще срещнете много резултати за няколко секунди, които изглеждат доста професионални. След като изберете шаблон, можете лесно да персонализирате с текст, цветове, графики, ефекти и др.

Би било перфектно, ако се справяте с Microsoft Publisher, което е добро решение за пакетите за пакети Microsoft. Въпреки това, тя работи с Word съвсем просто. Освен това Powerpoint може да се използва, защото има много общи функции и с двете.

  Cherry Blossom Tattoo: 77 готини идеи и информация за техните символични значения

Само за Windows – 135 евро, така че купувате Word.

Слово – просто класически, но толкова модерен

преглед на възможността на Word за дизайн на флаери

Как да създадете листовка с Word?

5. SmartDraw – многобройни шаблони

След като стартирате тези създатели на флаери, ще откриете много шаблони, за да започнете. Процесът на създаване е толкова просто, че може да искате да изпробвате цялата функционалност веднага. Демо версията позволява 7 дни свободно ползване, но възможностите за отпечатване са ограничени, а водачният пазар се появява отпред. Програмата записва файловете във формат .pdf, но също така има свои собствени формати – .sdr и .sdt.

За Windows първата седмица е безплатна

Сега всеки може да създаде листовки

Флайър дизайн с прецизен инструмент SmartDraw

6. Easy Flyer Creator – бърз и лесен

За изненада, тази програма е представена в малък прозорец 900 X 700, който не може да бъде увеличен. Въпреки това шаблоните на този продукт изглеждат професионални. След минута можете да създадете листовки, които са почти неразличими от работата на експертите. За съжаление, някои шаблони имат правописни грешки, които трябва да забележите и коригирате. В App Store на Windows ще намерите версия на този продукт, която има почти всички свои функции.

За Windows, безплатно с ограничения

Създател на обикновени плакати

Създавайте летливи листа лесно и бързо с тази програма Easy Flyer Creator

7. LucidPress – необходима регистрация

Ако кликнете върху “Изпробвайте сега”, можете да започнете да създавате веднага. Интерфейсът е лесен за използване, но ще бъдете принудени да се регистрирате. В противен случай няма да можете да запазите работата си или да я споделите в социалните медии.

За съжаление регистрацията е свързана с такси. Отстъпка от 20% е гарантирана, ако се абонирате за една година. Обикновено плащате около 10 долара всеки месец. Има възможност за работа в екип, където 300 потребители могат да работят едновременно с флаери. Това е практично? Всъщност, Adobe пакет струва толкова много и има по-добра полза.

  40 страхотни снимки, които ще ви харесат

Уеб приложението, безплатно за 14 дни

Разнообразие от шаблони

Редактирайте текста и снимките със Lucid - Flyer Print

8. PosterMyWall – онлайн създател

Създателите на онлайн флайера за съжаление имат по-малко възможности от програмите, но те са по-бързи и по-евтини. В PosterMyWall няма сложна настройка, просто кликнете върху “Създаване на флаер”. Това ще ви насочи към различни шаблони. Първо създавате фон от пет опции, включително ваш собствен набор от картини. Освен това програмата се комбинира с галерия от завършени изображения за вашите листовки. Тази опция позволява на неопитни потребители да създават красиви листовки.

По принцип е много приятно да работите с PosterMyWall, но има улов. Ако искате да запазите работата си, продуктът заплаща такса за качеството. Свободният вариант е за съжаление с голям воден знак в средата. Следователно, най-добре е да правите само създаването на флаер с тази програма, но да създадете рекламирането си в други приложения.

Уеб приложението, безплатно с воден знак

Тази програма предлага галерия за листовки

преглед на PosterMyWall с голямата му галерия

Можете сами да създадете толкова много листовки

много листовки, които си създал в много цветове

С тези програми създаването става много лесно и бързо, дори ако трябва да инвестираме пари. Въпреки това, винаги е икономично да вършите сами работата си. В допълнение, най-добре е да разработите своя собствена концепция, ако създавате сами листовки.