Vse informacije in cene X-razred

Mercedes X-Class prihaja v novembru 2017 na trgu. AUTO BILD ima vse informacije o Mercedes pick-up - vkljuńćno s ceno in Fahrbericht!

&# X27a4; Uvod: X-Class, ki prihajajo v novembru
&# X27a4; Notranjost: AUTO BILD sa–Į Ňĺe tam v X-razred
&# X27a4; Drive: Gegl—Ćckte podvozje vrańćajońćimi (UPDATE!)
&# X27a4; Lastnosti: Trije nivoji opreme zaprta za pick-up
&# X27a4; Povezave: X razreda s sistemi za pomońć
&# X27a4; Cena in motorji: Z najmanjŇ°im motorjem od 37,294 evrov
&# X27a4; Specifikacije: Z uvedbo le Ň°tirivaljni erh–īltlich

Uvod: X-Class, ki prihajajo v novembru

Popolnoma novi X-razred Mercedes je, da je med pick-up! Da bi dobili prvi pick-up z zvezdo nat—Ćrlich tipińćen Mercedes-optiko z dvojnimi louvers in gro–Įem zvezdo v K—Ćhlergrill. Daimler govori v razlińćici proizvodnje Mercedes X-razred, ki ga komaj ver–īnderten oblikovanje - v primerjavi s skupino X Ň°tudijo Concept. Drzna napoved. ńĆe primerjamo Concept n–īmlich s konńćno razlińćico, nato pa so razlike jasno vidne.

Sprednji del Ň°tudije je zasnovan tako, agresiven, ima ploŇ°ńćo v K—Ćhlergrill, ozki Ňĺarometi in Ň°iroke reŇĺe izdala Radh–īuser. Razlińćica proizvodnja razreda X ima skupno bistveno entsch–īrft je K—Ćhlergrill z dvojnimi lamelami, gr—Ü–Įere Ňĺarometi in dejanj. To da ni upravljanje Au–Įenspiegel in kolesa X-Class koncept je v seriji, je na vidiku. Daf—Ćr na Ver–īnderungen na zadnji strani so Ň°e bolj ońćitna kot na fronti. Namesto rundi tek svetlobnih pasov in vgrajeni v Hecksch—Ćrze izpuŇ°ni cevi, X-razred ima navpińćno R—Ćckleuchten, masivni Sto–Įf–īnger, skrite izpuŇ°nih cevi - in tako vizualno mońćno spominja na Nissan Navara.

Novi Mercedes (2017, 2018, 2019, 2020 in 2021)

Mercedes X-Class (2017): test, cene motornih - Vse cene in specifikacije za razred XMercedes X-Class (2017): test, cene motornih - Vse cene in specifikacije za razred XMercedes X-Class (2017): test, cene motornih - Vse cene in specifikacije za razred X

Pogost vzrok z Renault-Nissan

Mercedes pick-up

҆tudija Concept X-Class pogledal posebej na repu bistveno drugańćen. Pravokotna lahka skupina ni hotela v seriji.

To je –Ēhnlichkeit nat—Ćrlich ni nakljuńćje. Podvozje razreda X z robustno jekleno profil vodilno ogrodje pravi grunds–ītzlich z Nissan Navara —Ćberein: spredaj, tam je robusten dvojnim preńćnim vodilom Einzelradaufh–īngung, za robustno F—Ćnflenker togo premo. Vendar pa je Daimler privita na progi - ne le s Ň°irŇ°o R–īder. Mercedes obljublja bolj udobno glasovanja kot Nissan. V tem projektu, Mercedes je delo z Renault-Nissan - razlińćica europ–īische na X-razred je celo zgrajena v tovarni Nissan v Barceloni. Na njegovo uvedbo na trg v novembru 2017 Mercedes ponuja pick-up v treh okrasnih ravneh. Osnovna razlińćica "Pure" je mogońće videti na w–īhrend delno nepobarvana Frontsch—Ćrze Frontsch—Ćrze top modela "mońć" je pobarvan v barve in je erg–īnzt v krom podvozno zaŇ°ńćito. Vmes kartah X razreda "postopno" a. Vse razlińćice so zasnovani za zagotavljanje nosilnost 1,1 ton in natezno silo 3,5 tone, medosna razdalja meri 3,15 metra kdaj. Za zdaj je na voljo z dvema dizelskima in pogonom na vsa kolesa X razred. Stalni Ň°tirikolesni pogon sledi Ň°ele sredi leta 2018 z Einf—Ćhrung Ň°est-valjni dizelski. X-Class bo obravnavala razlińćne skupine kupcev in je na voljo od novembra 2017 na osnovni ceni 37,294 evrov H–īndler. Glavni konkurenti prvi Mercedes pick-up hei–Įen VW Amarok (od 40,995 evrov) in Nissan Navara (od 26,910 evrov). Strogo gledano, pa je X-razred ni prva Mercedes pick-up, ki je bil n–īmlich vgrajeno v maloserijsko G63 6x6.

Notranjost: AUTO BILD sa–Į Ňĺe tam v X-razred

Mercedes pick-up

L—Ćftungsd—Ćsen in samostojni zaslon v kokpitu razreda X so tipińćni Mercedes.

AUTO BILD je prvi sedeŇĺ nastavka v Mercedes X-razred. Kraj je res taka stvar v pick-up. Mercedes ima klasińćno kompromis med m—Üglichst gro–Įer Ladefl–īche - evro-palet mora spraviti na - in veliko prostora zaprt za f—Ćnf ljudi precej dobro gel—Üst. Paleta krńći Euro, in v zadnji pa je sedel Ň°e vedno precej prijetno, tudi na l–īngeren poti. Spredaj pa je tako ali tako nińć ne pritoŇĺujejo. Armaturentr–īger veŇ°, tipińćno Mercedes. Zelo plemenito sch—Ün zaprta za pick-up! Toda kaj je to? V sredinski tunel, rońćno rońćne zavore in W–īhlhebel zaprta za samodejno mestu. pick-up Stranke osebo, ki jo iŇ°ńćejo it hei–Įt. Daf—Ćr je bilo, da ne zdrsne nazaj nadzorni infotainment ploŇ°ńće z lepo, znanem Mercedes flatterer.

IAA Frankfurt 2017: vrhunci

Mercedes X-Class (2017): test, cene motornih - Vse cene in specifikacije za razred XMercedes X-Class (2017): test, cene motornih - Vse cene in specifikacije za razred XMercedes X-Class (2017): test, cene motornih - Vse cene in specifikacije za razred X

Drive: vrańćajońćimi podvozje Gegl—Ćckte

Vse informacije in cene X-razred

Popoln uspeh je ponovna nastavitev podvozja: X-Class pogoltne neravna tla stran ugleden.

Samo za prvih testih je bila le Ň°tiri top verzija X 250D z avtomatskim za Verf—Ćgung. Kupljena iz Renault 2,3-litrski Ň°tirivaljni potegne dobro in zadovoljivo sodeluje z izhaja tudi iz Renault Nissan sedem-stopenjskim avtomatskim menjalnikom. X-razred dolońća kr–īftig od drŇĺave. Na h—Ćgeligen poti avtomatsko vńćasih unschl—Ćssig v niŇĺjo prestavo, radi vloŇĺki unn—Ütig ko greŇ° na zavore. M—Ćhe Mercedes je dal Ger–īuschd–īmmung sam - v sp—Ćrt vas. Popoln uspeh je vrańćajońćimi Podvozje: X-Class pogoltne neravna tla stran ugleden. Le globa Ersch—Ćtterungen enostavno valovite asfalt Mercedes ni dobil oprijem.

Lastnosti: Trije nivoji opreme zaprta za pick-up

Mercedes X-Class je na voljo v treh nivoji opreme zaprta za razlińćne aplikacije. X-razred Pure je osnovna razlińćica in Ň°e posebej robusten, namenjen - le gonilna sila. Ońćitno je Pure razlińćica nepobarvana Frontsch—Ćrze. srednja oprema linija postopno je bolje opremljen zasnovan plemenita od osnovne razlińćice in prepoznavna s strani Frontsch—Ćrze v barvo karoserije. Top model, imenovan Mercedes X-razred Mońć. NajboljŇ°i oprema linija ima zaŇ°ńćito krom zaŇ°ńćite dna in veńć Ňĺivljenjskega sloga vozilo kot gonilna sila. Vedno na krovu podvozje udobje z obvestili pribliŇĺno 20 centimetrov od tal, multi-povezavo zadnjega vzmetenja in Einzelradaufh–īngungen je spredaj. Tudi, vzmeti in kolutne zavore innenbel—Ćftete podaril Mercedes vse europ–īischen X razrede. izbirni pogon Ň°tirikolesni 4MATIC z zaporo diferenciala, vendar pa je doplańćilo. Serienm–ī–Įig X-razred dobi pogon na zadnja kolesa. Kdo m—Üchte ne odreńći stalni pogon na vsa Ň°tiri kolesa, ki morajo pońćakati do sredine leta 2018: Potem Mercedes prinaŇ°a X 350 d s Ň°estvaljnim dizlom in stalnim pogonom na vsa kolesa.

Pick-up-Benz Nissan gene

X-razred bo v celoti gel–īndetauglich. Stalni Ň°tirikolesni pogon je le v sredini 2018th

҆e posebej pomembno v pick-up: v Ladefl–īche. Euro palet prilegajo v X-razred in med Radh–īuser, je tudi 12-voltna vtińćnica in razsvetljavo zaprta za Ladefl–īche serienm–ī–Įig. Za boljŇ°e nakladanje, doplańćilo prtljaŇĺna vrata za do 180 stopinj l–īsst —Üffnen, da entf–īllt na Hecksto–Įf–īnger. Da je X-razred ni samo gospodarska vozila, Mercedes poudarja z obseŇĺno M—Üglichkeiten za prilagoditev. Zaprto za razred X devet Au–Įenfarben, razlińćne notranje modelov in veńć vrst platiŇ°ńć v 17 do 19 centimetrov za izbiro. Zaprto za proge opreme postopno in mońć Mercedes ponuja tudi paket slog, ki teńćejo deske in elektrińćno —Üffnendes zadnje okno vkljuńćuje. Koga vse to ni dovolj, zaprt je Mercedes celovit Zubeh—Ür ponudba zaprta za pick-up na zańćetku. To z–īhlen razlińćne odeje in celo trda streha zaprta za Ladefl–īche.

Povezave: X razreda s sistemi za pomońć

Zaprto za pick-up, je X-razred zelo dobro povezani. Doplańćilo obstaja "Comand spletu"Sistem, vkljuńćno z Ňĺivo prometa, trdi disk in glasovnim upravljanjem. Lońćenih 8,4-palńćni zaslon, ki je znan iz drugih modelov Mercedes in l–īsst upravlja z glasovnim ukazom ali touch pad. Na zahtevo je tam zaprta za X-razred 360-stopinjsko kamero in stalno nameŇ°ńćeno kartico SIM. Samo za varnost Mercedes ponuja aktivno zaviranje, opozarjanja pred zapustitvijo voznega pasu in prometni znak pomońćnika za.

Cena in motorji: Ň°estvaljni dizelski prihaja do sredine leta 2018

Vse informacije o X-razred

Pri odprtju trga v novembru, obstajata dve Ň°tirivaljni dizel, Ň°est-valjni motor s 258 KM je sredi 2018th

Na njegovo uvedbo na trg v novembru 2017 Mercedes ponuja X-Class s Ň°tirimi valji v dveh izvedbah motorjev. V Nemńćiji, pick-up z najmanjŇ°im motorjem od 37,294 evrov je erh–īltlich. K—Ünnen stranke med dvema dizelskega x 220 D s 163 KM in 190 KM w–īhlen X 250 d. Serienm–ī–Įig vseh razlińćicah s pogonom na zadnji kolesi in z rońćnim Ň°eststopenjskim menjalnikom. izbirni pogon Ň°tirikolesni 4MATIC je tam zaprt samo za vorl–īufige top modela X 250 d doplańćilo zaprta za vse motorje, sedem-stopenjski avtomatski. Sredi 2018 potisne Mercedes X 350 d dizelsko gorivo s Ň°estvaljnim, 258 KM in 550 Nm navora. Gro–Įe Diesel dobi stalni pogon na vsa Ň°tiri kolesa in sedem-stopenjski avtomatski tovarne. Dodatne da je na krovu Dynamic Select z razlińćnimi nańćini voŇĺnje.

Specifikacije: Z uvedbo le Ň°tirivaljni erh–īltlich

Mercedes Benz 220 d X ‚ÄĘ Mońć 120 kW (163 KM) ‚ÄĘ H—Üchstgeschwindigkeit: 172 km / h, ‚ÄĘ 0 do 100 km / h 12,5 s ‚ÄĘ Poraba: 7,4 l / 100 km. Cene: 6-stopenjski rońćni: 37,294.60 evrov

Mercedes Benz X 220 d 4MATIC ‚ÄĘ Mońć 120 kW (163 KM) ‚ÄĘ H—Üchstgeschwindigkeit: 170 km / h, ‚ÄĘ 0 do 100 km / h 12,9 s ‚ÄĘ Poraba: 7,6 l / 100 km. Cene: 6-stopenjski rońćni: 39,115.30 EUR (od Progressive)

Mercedes Benz 250 d X ‚ÄĘ Mońć 140 kW (190 KM) ‚ÄĘ H—Üchstgeschwindigkeit: 184 km / h, ‚ÄĘ 0 do 100 km / h: 10,9 s ‚ÄĘ Poraba: 7,3 l / 100 km. Cene: 6-stopenjski rońćni: 41,816.60 EUR (samo progresivni)

Mercedes Benz 250 d X 4MATIC ‚ÄĘ Mońć 140 kW (190 KM) ‚ÄĘ H—Üchstgeschwindigkeit: 176 km / h, ‚ÄĘ 0 do 100 km / h 11,8 s ‚ÄĘ Poraba: 7,9 l / 100 km. Cene: 7-stopenjski avtomatski: 41,780.90 evrov (vsa oprema)

Mercedes X-Class (2017): Test

Mercedes X-Class (2017): test, cene motornih - Vse cene in specifikacije za razred XMercedes X-Class (2017): test, cene motornih - Vse cene in specifikacije za razred XMercedes X-Class (2017): test, cene motornih - Vse cene in specifikacije za razred X