Dit is panzer toekomst van Duitsland

Rheinmetall Defence heeft bijna ongemerkt ontwikkelde de Leopard gevechtstank. 2 De update komt in 2018 de Bundeswehr.

Nu is er iets moet gebeuren. Na Rusland prŠ“sentierte met de T-14 Armata een ultra-moderne gevechtstanks, politici en MilitŠ“rs werden gealarmeerd in Duitsland. Hoewel de zogenaamd beste tanks in de wereld, de Leopard 2, ontvangen updates gehad, het lijkt nog te zijn achter de tijden. Geen wonder. Omdat de hoogte van tien jaar voor de ontwikkeling van de zware gevechtstanks van de Bundeswehr weinig heeft gedaan. Het beveiligingsbeleid vond het niet nodig dafьr. Integendeel, het was zurьckgerьstet, het aantal tankbataljons in Duitsland verminderd. Nu de situatie is het voorwerp geweest weer wijzigt mьssen snel geleden Lцsungen. Hoewel het onlangs met de SPZ Puma een van de meest moderne Schьtzenpanzer de wereld in de service, maar het spelen in een andere competitie. De opvolger van de Leopard 2, de zogenaamde mgcs (Main Ground Combat System), ensteht in het Duits-franzцsischer samenwerking, maar is nog steeds in de kinderschoenen. Tot nu toe, alleen de eerste Entwьrfe bestaan. VĆ³Ć³r 2030 zal naar verwachting niet einsatzfŠ“higen Ergbnissen. En wat gebeurt er tot die tijd? Een antwoord op deze vraag Rheinmetall AUTO BILD heeft uitsluitend beantwoord zelfs getoond.GroŠÆ, zware of gepantserde: Heavy metal bij autobild.de

MBT TechnologietrŠ“ger is het meest moderne tanks van Duitsland

MBT technologieplatform

Alles is nieuw: alleen chassis en de toren dateren uit twee A4 Leo.

Volgens Rheinmetall heeft niet aufgehцrt Tegen de trend in Duitsland tien jaar geleden aan de ontwikkeling van de zware gevechtstanks te promoten. Gebaseerd op een Leopard 2 A4 werd verder onderzocht en getest. Sommige resultaten werden opgenomen in de MBT Revolutie, die niet bestaat, maar in de Bundeswehr. Maar nu het onderzoek voertuig Rheinmetall kan veel meer doen. WŠ“hrend chassis en de toren van Leo bleef 2 A4, het gehele interieur concept, Optroniken, brandbestrijding, communicatie en Fьhrungstechnik en hoofd- en SekundŠ“rbewaffnung inclusief zelfverdediging systemen werden vernieuwd. Kortom, het geheel van de oude technologie uit de jaren '80 vloog uit de tank. Dus moet de MBT TechnologietrŠ“ger als Rheinmetall de gewijzigde Leo genoemd, worden beschouwd als de meest moderne tank in Duitsland.

Shields zoals Star Wars

MBT technologieplatform

Voor beslaan: launcher cartridges in het kaliber van 40 millimeter.

Om de bemanning in aanvulling op de verbeterde armor nieuwe smoke grenade launcher systemen bijdragen te beschermen. De patronen in het kaliber van 40 mm kan met de hand of de hoogte verschieŠÆen het vuurleidingssysteem zijn. Ook zijn de nieuwe kanonnen helpen om de granaten zonder dure toren of bewegingen naar de finish te brengen en bouwen ook een dichter en grцŠÆere mist wolk die de vijand en zijn wapens uit tanks mogen afleiden. Ter verdediging tegen armor-piercing projectielen van MBT TechnologietrŠ“ger met de AMAP (Advanced Modular Armor Protection) ADS (Active Defense System) is uitgerust. Sterk vereenvoudigd woorden, het systeem bouwt een soort onzichtbaar beschermend schild rond de tank automatisch bekŠ“mpft middel van gerichte energieprojectielen werden afgevuurd op de tank. AMAP-ADS wordt vervaardigd door een joint venture tussen IBD Deisenroth en Rheinmetall Defence (hier introduceren we het systeem ausfьhrlicher voordien).

SPZ Puma: Dat is het probleem-tank

MBT TechnologietrŠ“ger: New Tank - Dit is panzer toekomst van DuitslandMBT TechnologietrŠ“ger: New Tank - Dit is panzer toekomst van DuitslandMBT TechnologietrŠ“ger: New Tank - Dit is panzer toekomst van Duitsland

LŠ“ngeres pijp en sneller munitie

MBT technologieplatform

VerlŠ“ngert: De 120mm kanon kreeg een meter het.

Linksachter op de toren zware 12,7-mm mitrailleur plaat, die wordt bediend door Ladeschьtzen in de tank. Ook nieuw zijn verschillende optronisch structuren. Dit zijn camera's met nachtzicht en laser gebaseerde afstandsmeters voor AufklŠ“rung en gegevens over een doel bepalen. WŠ“hrend het belangrijkste wapen is een 152mm gladde pistool met de Russische T-14 Armata, wordt Rheinmetall in eerste instantie blijven 120mm kanon. Dit is nu maar een meter lŠ“nger, waarbij de Hцchstgeschwindigkeit munitie erhцht, onder gelijktijdige verhoging effect. AuŠÆerdem stelt Rheinmetall om een ā€‹ā€‹nieuwe tempierbare munitie. Darьber, de Rьstungskonzern werken aan een nieuwe 130mm kanon.

Cockpit zoals Tesla, BMW, Mercedes en Co

MBT technologieplatform

Gesloten voor soldaten: touch screens, die het ook mogelijk om te werken met natte handschoenen zou moeten zijn.

In tegenstelling tot de puma of Armata de toren is nog steeds bemand. Anders wьrde het ontwerp van een volledig nieuwe tank worden nцtig. De bemanning van vier soldaten in de MBT TechnologietrŠ“gers kan een kьhlen hoofd dankzij houden om een ā€‹ā€‹airconditioner in heiŠÆen gebruik regio's. Afhankelijk moderne Feuerlцschanlage de bemanning en het motorcompartiment bieden gesloten voor meer veiligheid. GŠ“nzlich nieuw zijn de vele schermen en daarmee gekoppelde systemen voor de commandant en Richtschьtzen zitten direct onder de voorste commandanten gesloten. Beiden hebben toegang tot groŠÆe touch screens, die het ook mogelijk om te werken met natte handschoenen zou moeten zijn. Darьber de commandant van de omgeving kunnen waarnemen, in te zoomen, цffnen nieuw scherm venster, markeert gebieden, na te streven doelen en ьbergeben ook naar de Schьtzen. Externe Informatie geĆÆnformeerd over risicogebieden en vijanden en Verbьndete kan intern en extern worden verwerkt in virtuele laagpatronen. Het bovendien unterstьtzt soldaten, controleert automatisch milieu en gelabeld bewegende voorwerpen, dieren en mensen. Veel tanks, maar het is nog steeds ьblich te observeren op de hoogte van de spiegel van de omgeving.

Nieuwe tanks van 2018

MBT technologieplatform

Toekomst: geautomatiseerde of autonome aandrijving wŠ“re eens denkbaar.

Het gehele interieur doet denken aan technisch sterk voor de moderne cockpits van Tesla, Mercedes, BMW en de VW-groep. Hier was Rheinmetall Defence staat om synergieĆ«n te gebruiken van haar grцŠÆten zakenwijk, de automotive sector. Omdat de auto maakt ook gebruik van de MBT TechnologietrŠ“ger externe informatie Asissistenz- en communicatiesystemen. Zelfs de integratie van apps wŠ“re mцglich. Geautomatiseerde of autonome rijden wŠ“re ook denkbaar in de toekomst. De gehele sensor, buiten en binnen projector, is unabhŠ“ngig de ьbrigen softwarearchitectuur. Deze open architectuur met zijn universele interfaces ermцglicht upgrades en alternatieve Lцsungen. Als de klant wil, bijvoorbeeld, de camera-systeem van een andere leverancier, kan worden aangesloten op de universele interfaces. Nu is het enige wat het leger wil. Nadat ze geleerd over de MBT TechnologietrŠ“ger, wordt nu waarschijnlijk verkend einde van het jaar wat om het ьbernommen. Het plan is 113 Leopard 2 A4 te moderniseren. In 2018, de gepantserde update om in het leger te komen, hoewel de MBT TechnologietrŠ“ger zou moeten zijn reeds einsatzfŠ“hig.

Dit is panzer toekomst van Duitsland

MBT TechnologietrŠ“ger: New Tank - Dit is panzer toekomst van DuitslandMBT TechnologietrŠ“ger: New Tank - Dit is panzer toekomst van DuitslandMBT TechnologietrŠ“ger: New Tank - Dit is panzer toekomst van Duitsland