Rolling Castle verkocht

de "eleMMent PALAZZO" is een mega luxe camper Colani. Een kopie van het rollend materieel Mдrchenschlosses is al verkocht - gesloten voor 2,3 miljoen euro naar een Kдufer in Dubai.

Het bedrijf Marchi Mobile uit Wenen heeft geschreven gesloten voor hun voertuigen GroЯes op de vlag. "Voor de hand liggende Exklusivitдt en extravagantie vereist dat niemand Erklдrung" streven ernaar om Цsterreicher te bieden. In het geval van erhдltlichen in goud of WeiЯ, luxuriцsen camper "eleMMent PALAZZO" heeft wat betreft de eerste twee punten, werkte perfect. Vorig jaar, een kopie van de rollende paleis in Dubai, was gesloten voor het equivalent van 2,3 miljoen euro.

Luxe bus van Marchi Mobile

RV "eleMMent PALAZZO" - Rolling Castle verkochtRV "eleMMent PALAZZO" - Rolling Castle verkochtRV "eleMMent PALAZZO" - Rolling Castle verkochtMarchi Mobile elemment PALAZZO

De flitsende elemment PALAZZO opgewonden zeker roeren. Hier de iets subtieler Ausfьhrung in WeiЯ.

De zwцlf meter, 20-ton Nobel trailer op basis van een ontwerp van industrieel ontwerper Luigi Colani. Er is een ungewцhnliche shaping eer. In het geval van eleMMent palazzo dat betekent dat een front moedig combineert de elementen van een helikopter met die van een jaren '70 sportwagen. En praktisch nut, omdat de aerodynamica zal een brandstofbesparing tot 25 procent ten opzichte van een vergelijkbare groЯen Gefдhrt veroorzaken. 510 pk, carbon diffuser en twee buizen sportuitlaat in XXL kьnden dat de camper en toch is erg geïnteresseerd in de sport.

RV van de toekomst: NAU Art Design Ecco

Marchi Mobile elemment PALAZZO

Prachtige landschappen: Weitlдufigkeit en edele materialen hi er elke Camping deluxe.

Volgens de chique ДuЯeren de innerlijke waarden van eleMMent PALAZZO zijn verbluffend. Twee-pits gaskookplaat en Mцbel in beuken fineer zijn selbstverstдndlich vreemde woorden hier. In plaats daarvan is er een ausfahrbahre loopplank en een uitschuifbare lounge op het dak. Wie wil om te vieren op twee niveaus, kan de bank uit te breiden door het indrukken van een knop om een ​​Barmцblierung. De master bedroom met en-suite badkamer met "regenbui" die doet denken aan minder van een camper, maar eerder naar een suite in een luxe hotel.

Campers XXL: Kamperen in de VS

RV "eleMMent PALAZZO" - Rolling Castle verkochtRV "eleMMent PALAZZO" - Rolling Castle verkochtRV "eleMMent PALAZZO" - Rolling Castle verkochtMarchi Mobile elemment PALAZZO

Kleine douche gefдllig? De badkamer inclusief "regenbui" die doet denken aan minder van een mobile home dan in een luxe hotel.

Besloten Platzverhдltnisse dus niet weet wat de passagiers van deze Gefдhrts: 30 vierkante meter zijn Verfьgung, toe te voegen aan dat de 20 vierkante groЯe dakterras. De combinatie van barokke elementen met een modern design trдgt jou voor de extravagantie van eleMMent PALAZZO op. De beste materialen zoals edele Hцlzer en marmer en een high-tech regeltechniek Bij deze camper zelf. Hetzelfde geldt gesloten voor de uitschuifbare 40 inch platte beeldschermen, de high-end multimediasysteem en veelzijdige bestuurbare licht sfeer. Gesloten voor de cockpit zijn verschillende stijlen - bijvoorbeeld, geïnspireerd door autosport jachten of - om uit te kiezen.

RV "elemment PALAZZO"

RV "eleMMent PALAZZO" - Rolling Castle verkochtRV "eleMMent PALAZZO" - Rolling Castle verkochtRV "eleMMent PALAZZO" - Rolling Castle verkocht