HU gedekt? Dit kan duur zijn

Wie —Ćberzieht de datum voor de komende algemene inspectie moet rekening houden met boetes en een punt in Flensburg. AUTO BILD erkl–īrt, wat is er om op te merken dat de termijnen voor de HU.

T√úV

Stress te controleren

Om de twee jaar, met de vraag wetgevers chauffeurs en motorrijders aan de algemene inspectie (nieuwe auto voor het eerst na drie jaar). Wat gebeurt er als de deadline voor HU is —Ćberzogen? Een blik op de Bu–Įgeldkatalog toont: Voor meer dan twee maanden, de eerste sancties f–īllig. AUTO BILD erkl–īrt, wat te overwegen wanneer HU aanwezig is en als de Vorf—Ćhrung de T–¨V is —Ćberf–īllig.Meer informatie: algemene inspectie kosten
Wat te verwachten op TЬV en co? Alle informatie over de voornaamste enquête

HU gedekt? Het zal Kosten

Inspectie sticker: Het jaar van n–īchsten Pr—Ćfung is in het centrum, de maand is in de 12 uur positie (hier in december 2014).

Hoe weet ik wanneer de n–īchste algemene controle uitgevoerd moet worden?
Grunds–ītzlich volgende regel: Een nieuwe auto moet drie jaar na de eerste inschrijving voor de eerste keer aan de algemene inspectie, daarna om de twee jaar. Het kentekenbewijs deel 1 (fr—Ćher kentekenbewijs) of de inspectie sticker op de achterste kentekenplaat geven alle n—Ütigen informatie. In het kentekenbewijs van de datum van n–īchsten HU is gestempeld. Op de inspectie sticker is het jaar van n–īchsten Pr—Ćfung in het centrum van de badge (bijvoorbeeld "17" gesloten 2017). Het etiket is aangebracht au–Įerdem zodat de maand waarin de HU is f–īllig, opstaat (12 uur positie).

workshop Zoeken

Vind de juiste workshop

  • vergelijk de prijzen
  • Bekijk recensies van klanten
  • boek online afspraken
Postcode / PlaatsserviceMaak een keuzeworkshop DirectoryHU + AUinspectieluchtdienstkoppelinglicht-checkverversen van de oliebeveiligingscontroledistributieriem vervangenmerkMaak een keuzeAlfa RomeoMercedes-BenzAudiBMWMINIChevroletMitsubishiNissanCitro√ęnOpelDaciaPEUGEOTDaewooPorscheDaihatsuRenaultfiatdoorwaadbare plaatsSEATHondaSkodaHyundaismartSubaruKiaSuzukiToyotaLanciaVolvoVWMazdaChrysler

Dienst aangeboden door

logoWat moet ik meenemen naar de belangrijkste onderzoek?
Om het kentekenbewijs deel 1 moet worden gebracht Pr—Ćfung. Bestaande Anbaubest–ītigungen of ABE (algemene werking gesloten voertuigonderdelen), bijvoorbeeld gesloten Alur–īder moet worden gebracht.

Wat gebeurt er als de datum waarop de inspectie is —Ćberzogen?
Na slechts twee maanden Bu–Įgeld is f–īllig wanneer de –¨berziehung auff–īllt bijvoorbeeld bij een politiecontrole. Wanneer Pr—Ćforganisation zelf je hoeft niet een Bu–Įgeld vrezen. Echter, de Pr—Ćforganisation verplicht van een vertraging van twee maanden "geavanceerde HU" (Ook wel Erg–īnzungsuntersuchung) durchzuf—Ćhren die ongeveer 20 procent duurder dan de normale HU.

Welke diploma-uitreikingen er toen Bu–Įgeld?
De hoogte van een Bu–Įgelds h–īngt over hoe lang de HU is —Ćberf–īllig. Van twee maanden 15 euro worden f–īllig, van vier maanden 25 euro, vanaf acht maanden 60 euro.

Als er punten op hun licentie?
Is de belangrijkste onderzoek meer dan acht maanden —Ćberf–īllig, wordt de eigenaar van het voertuig dreigt naast de Bu–Įgeld ook een punt in Flensburg als de Vers–īumnis ontploft bij een verkeerslicht stoppen.

Als de inspectie sticker r—Ćckdatiert na een –¨berziehung?
Nee, een R—Ćckdatierung, als fr—Ćher, dan zijn er niet meer sinds 2012th Zelfs als de urspr—Ćngliche datum voor HU werd —Ćberzogen dat n–īchste HU weer f–īllig tot een volle twee jaar na de tats–īchlichen Pr—Ćftermin.

Wat als een auto niet op de hoogte gekomen van het T–¨V omdat M–īngeln?
Alle gevonden tijdens het inchecken M–īngel m—Ćssen worden opgelost binnen een maand. Het voertuig moet dan opnieuw vorgef—Ćhrt de Pr—Ćforganisation.Meer informatie: Voor de emissietest (AU) werken

U een ongeval veroorzaken met verlopen T–¨V. Wat kan er gebeuren?
Grunds–ītzlich de Anspr—Ćche derden worden gedekt door de autoverzekering - zelfs als de T–¨V was verstreken. maar op fahrl–īssigem acties kan het gebeuren dat de verzekeringsmaatschappij zorgt voor de verzekerde in beroep, zodat zur—Ćckverlangt deel van het verlies bedrag van hem. Een rol speelt ook dat M–īngel aanwezig waren op het voertuig, of dat ze voor de veiligheid relevant waren. Hierbij moet worden opgemerkt dat er problemen met de auto verzekering, zelfs met in-date T–¨V toen veiligheidstroepen M–īngel niet in acht worden genomen in fahrl–īssiger manier of opgelost kunnen worden.

Hoe zit het met voertuigen die al l–īnger werden aangemeld?
Als het voertuig is al l–īnger dan 84 maanden (7 jaar) afgetekend de overeenkomst beveelt de T–¨V-Pr—Ćfer of de auto erh–īlt of gewoon een nieuwe HU een volledig verlies moet ondergaan.

HU is f–īllig, w–īhrend je bent met de auto in het buitenland. Wat te doen?
Een durchgef—Ćhrte buitenland belangrijkste examen wordt niet erkend in Duitsland. Na de re-entry, moet je een Pr—Ćfstelle onmiddellijk te raadplegen.