Geslepen scherpe koplampen

Verkeerde reinigingsmiddelen en UV-straling kan koplampen flauwvallen. Echter, met een beetje vaardigheid om blind koplampen kunnen opwerken. Koplamp poetsmiddelen bieden gesloten voor een duidelijke visie.

Krassen en Gilb: blind koplampen die eruit zien als dode ogen in een horrorfilm. Sp–ītestens in n–īchsten belangrijkste onderzoek is afgesloten. Spotlight uitgeput - ontkende badge! –Ērgerlich, schlie–Įlich een nieuwe set kosten koplampen in de erkende reparatiewerkplaats op de hoogte van 600 euro, in Zubeh—Ür zijn er nog steeds los 300 euro. Hoe dan ook, veel geld, de koplampen werken schlie–Įlich nog, wat kunnen we zeggen van inzicht. De L—Üsung is: Pools koplampen en seal anschlie–Įend.

Schuurpapier maakt duidelijk gesloten Verh–īltnisse

gezoet scherp

De plastic schijf was eens duidelijk en transparant, nu is bekrast en vergeelde

Hier de Zubeh—Ürhandel reparatiesets gesloten voor reparatie. al beloven dat de vergeelde en krabde gebieden verdwijnen door slijpen. Er zijn systemen, bijvoorbeeld Autosol die proberen een eenvoudige polish en anschlie–Įender afdichting. Meer agressieve is de verzameling van Sonax inclusief schuurpapier. De 5000 was te zwak in ons geval, zelfs na een uur van Gilb niet was verdwenen. Alleen de set van ColorMatic met 800 schuurpapier verzorgd gesloten voor het gezichtsvermogen in een acceptabele tijd. Hier is het belangrijk om een ‚Äč‚Äčnieuwe laag van bescherming toe te passen.Meer informatie: H7-lampen in de testXenon lamp: Zw—Ülf lampen in de test

Een probleem is: Zal ‚Äč‚Äčoff teveel plastic en toegepast verf aan het ontwerp van de schijnwerpers ver–īndert, en dat is niet strikt zul–īssig. In de galerie vindt u een handleiding met de belangrijkste stappen voor koplampen behandeling te vinden.

Koplamp polish: Hoe

Koplamp polish - gezoet scherpe koplampenKoplamp polish - gezoet scherpe koplampenKoplamp polish - gezoet scherpe koplampenAccessoires voor de koplamp behandelingKoplamp polish - gezoet scherpe koplampen
Koplamp polish - gezoet scherpe koplampen

Headlight reparatiesets

Koplamp polish - gezoet scherpe koplampen

Headlight poetsmiddelen

Koplamp polish - gezoet scherpe koplampen

koplamp beschermers