SQ5 met extra Diesel Vermogen

De serie van de S-modellen bij Audi wдchst: de nieuwe SQ5 TDI plus maakt 340 pk - 27 meer dan de vorige Pferdestдrken diesel topmodel.

De Audi SQ5 bereikte een nieuwe fase van ontwikkeling. In oktober heeft de Ingolstдdter prдsentieren de SQ5 TDI plus, die dus de stдrksten diesel in de Q5 worden. Voorzien van een twin-turbo V6 TDI plus ingehaald door een inspuitdruk verhoogd 340 pk de drie liter cilinderinhoud - die 27 dan in het SQ5 dieselmotor.Ьberblick: Nieuws en tests voor Audi Q5

Audi SQ5 TDI

SerienmдЯig is het pakket met zwarte glдnzen decoratieve elementen aan de achterzijde.

In plaats van 650 Newtonmeter SQ5 TDI in de plus-Ausfьhrung heeft koppel van 700 Nm nu accelereert in 5,1 seconden van 0 naar 100 km / h. Maximumsnelheid tempo 250. De permanente quattro brengt de kracht op de StraЯe, het eerst sportdifferentieel ьbernimmt de stroomverdeling lopen naar de achteras. 21 inch groЯe, zwart Fьnfspeichen-Alurдder zijn de top model serie. Glossy elementen in zwart leer elementen in het interieur zijn ook nieuw. Gesloten voor 12.000 euro extra Audi schnьrt een gelimiteerde oplage van 100 exemplaren speciaal pakket SQ5 TDI plus: The "selectie Arablau" wordt gehouden in een blauwe Individuele verf, binnen de bestuurder zit op sportstoelen in Nappa, arablaue Kontrastnдhte sieren het gehele interieur. De prijs gesloten voor het topmodel is 67.700 euro.

SQ5 met extra Diesel Vermogen

2012 Audi had de SQ5 TDI in de versie op de markt gebracht.

2012 Audi had het vorige topmodel van de serie geïntroduceerd. De SQ5 was eerste Audi S model met een dieselmotor onder de motorkap. Het is een 313 pk V6 met drie liter cilinderinhoud en twee turbo. De totale lдsst krap 650 Nm op alle vier Rдder gaande en versnelt de SQ5 in 5,1 seconden van nul tot 100, met 250 items wordt geregeld. Het wordt verschoven om een ​​acht-snelheid automatische overbrenging. Het gecombineerde brandstofverbruik is Audi's 7.2-liter diesel. Dankzij sportonderstel het lichaam van de SQ5 met 30 millimeter diep. SerienmдЯig 20-Zцller met 255mm banden, gemonteerd op aanvraag Audi zelfs 21 inch groЯe Alus. Auffдllig ook het uitlaatsysteem met vier verchroomde uitlaatpijpen. Anders hдlt de diesel sporten nogal Ga terug visueel, afgezien van een paar discreet sportieve details zoals AuЯenspiegel in aluminium look en een dakspoiler. de SQ5 in het kristal-effect kleuren Estoril Blauw of Panther Black is geschilderd. Binnen, er is Alcantara sportzetels, instrumenten in de S line-stijl en inlays in gebьrstetem aluminium, carbon, pianolak of in de aluminium-houtcombinatie "Beaufort" (Tegen betaling).