Eldorado voor Carrera fans

In Nьrnberg trekt een speciaal thema park slot car fans: In het centrum van de Carrera World is een zes-baans, 70 meter lange circuit gesloten voor kleine Racer!

Eldorado Carrera fans

Je weet niet Captain Carrera? Na een bezoek aan de Carrera Wereld al.

Een Carrera spoor van superlatieven trekt de Nдhe van Nьrnberg slot car fans uit de hele wereld. De grцЯte aantrekkingskracht van de nieuwe Carrera World of Oberasbach is een zes-baans 70 meter lange Monster circuit waarop een half dozijn automodellen in MaЯstab kцnnen leveren 01:24 wilde race. Op ongeveer 2000 vierkante sleuf autoenthousiasten vindt zes darren m smeren GroЯrennbahnen waarop het ras raceauto's met maximaal 25 km / uur door steile bochten en lussen. Voor het instellen van uitgevlogen van het spoor auto's terug op de Bahbn, snelt een mehrkцpfiges team stдndig rond met grijparmen, als dealers in een casino. Eye-catcher in de foyer: het veranderen van raceauto's, voor Erцffnung is een Porsche 906 van de 60-jaar waarvan, in bruikleen van een rijke verzamelaar - niet een model, Porsche is echt. Gesloten voor het vrijgezellenfeest, zijn er twee bars en een lounge.

Vielfдltige digitale technologie

Carrera Wereld: Opening

Wanneer Erцffnung erzдhlt racelegende Hans-Joachim Stuck, hij heeft ook een trein naar huis.

In de loop der decennia is de Carrera spoor gemuteerd in een fijn gedetailleerde toys. Complex is het uitgegroeid tot: meerdere voertuigen op een weg Ьberholspuren, Pit, autonoom rijden Ghost Cars, pace car, rijden met de brandstoftoevoer beperkt - de digitale technologie maakt het mцglich. De ontwikkelaars zelfs aan een simulatie vuile segmenten op een tablet-scherm. Indien van toepassing Krцnung de groefauto techniek series "Digital 124" zet een infrarood sensor voor het aanpassen van de verandering van rijstrook cursus in de auto's die worden aangedreven door draadloze draaiknop.

Kдfer en Porsche Lego

Nьrnberg: Erцffnung de Carrera World - Eldorado gesloten voor de Carrera fansNьrnberg: Erцffnung de Carrera World - Eldorado gesloten voor de Carrera fansNьrnberg: Erцffnung de Carrera World - Eldorado gesloten voor de Carrera fansToys News: Toy Fair 2016 Nьrnberg

kopen fans favoriete modellen drie keer

Carrera Wereld: Opening

Deze Porsche 906 Carrera, de auto bij uitstek, is in bruikleen voor een tijdje in de foyer.

Een starter in een klassiek MaЯstab 01:32 kost rond de 250 euro, een auto rond 70 euro, een individuele uitbreiding vereist een snelle vier cijfers bedragen. Koop Volwassen fans hun favoriete auto's drie keer: één voor rijden, een gesloten voor de showcase, een voor onderdelen - goed gesloten voor de fabrikant hдlt meer dan 90 procent marktaandeel in Duitsland.

Bijeenkomst gesloten voor top bestuurders

Eldorado Carrera fans

Classic Carrera-modellen in glas gevallen die doet denken aan de kindertijd dagen.

In Nьrnberg creëert het twee keer Duits kampioen en slot race wereldkampioen van 2012, Manuel Radlinger (27) om scherp te stellen, ondanks luide muziek en track commentator. "Ik ben rennsportverrьckt, de DTM heeft gedaan om mij"Zegt de student uit RoЯbach / County Fьrth geïnformeerd over de fascinatie van zijn hobby's. "De Дsthetik speelt een rol - Carrera-modellen zijn rechts schцn gedaan. En ik kan hier beleef de race realistisch."

Erцffnung de Carrera World in Nьrnberg

Nьrnberg: Erцffnung de Carrera World - Eldorado gesloten voor de Carrera fansNьrnberg: Erцffnung de Carrera World - Eldorado gesloten voor de Carrera fansNьrnberg: Erцffnung de Carrera World - Eldorado gesloten voor de Carrera fans

infoCarrera World, Upper Asbacher Strasse 20, 90522 Asbach (5 km ten westen van Nьrnberg) geцffnet di-vr 14-20 uur, za 10-22, zo 10-18 uur, tickets vanaf 8 euro in de ruimte voor kinderen; 20 minuten voor een van de groЯen tracks kosten 10 euro, zijn er diverse groep tickets. Meer informatie: www.carrera-world.de