De S-Class of 2025

Mercedes op de IAA de toekomst van luxe auto's. Emissievrij, comfortabel en дsthetisch het gaat met de F-125 het jaar 2025

Nee, de toekomst van de auto's niet erschцpft in kleine, elektrisch aangedreven stad runabouts. Verdieners moeten ook kьnftig niet doen van hun luxe auto klasse. Net als de kцnnte kijken Mercedes op de IAA met de F-125 en geeft het geheel nog een echt cursief uitroepteken vet accent. Met de F 125 Stuttgart kijken twee generaties van de voertuigen in de toekomst. En dat is indrukwekkend vanwege de F 125! heeft aan boord van technologieën die momenteel nog niet zijn sorry, maar toont in fundamenteel onderzoek al veelbelovende Ansдtze. Het lichaam van de vier-zitplaats Flьgeltьrers vervaardigd in hybride lichtgewicht constructie. Naast gewichtsreductie (oa faserverstдrkte kunststof, koolstof-koolstof- vezels, aluminium) is niet alleen gewichtsbesparing maar ook erhцht veiligheid dankzij de krachtige materiaalmengsel.

Ьberblick: Nieuws en tests door Mercedes

Mercedes F 125!

Waterstofopslagmateriaal vollstдndig is geïntegreerd in de carrosserie van de Flьgeltьrers.

Daarom kan de F 125 zonder een B-Sдule. En dat de boodschapper van de toekomst van de technologie in Gepдck: Mercedes rьckt waterstof als Energietrдger de toekomst in beeld. Het geheugen wordt vollstдndig geïntegreerd in de carrosserie van het voertuig. Ongeveer 7,5 Kilo waterstof kunnen absorberen Onder de vloer samengestelde geheugen. In vergelijking met de huidige hoge druk reservoirs die zijn befьllt met maximaal 700 bar druk kьnftigen kopieën zichtbaar met behulp van externe minder ruimte. Dat op een gerichte druk van 30 bar eerder nцtige omvangrijke vorm van de tank entfдllt. Als energieopslag een lithium-zwavel batterij met een functie Kapazitдt van 10 kWh. Op het moment van mцglichen serie gebruiken ze kцnnte twee keer zo leistungsfдhig als de huidige modellen.

Ьberblick: De sterren van de IAA

Mercedes F 125!

In de piek F 125 zijn! 313 pk Verfьgung. In 4,9 seconden, is 100 zou Vmax ten 220 km / h.

Herzstьck van de aandrijving een brandstofcel. Het is een verbeterde versie van de aandrijving van de B-Klasse F-Cell en maakt ook gebruik van componenten van de SLS E-Cell AKG. De redder levert de huidige gesloten vier nabij de wielen ingebouwde elektromotoren en levert een continu vermogen van 231 pk Verfьgung. Op het hoogtepunt zelfs 313 pk beschikbaar. F 125 versnelt daarmee in 4,9 seconden van nul tot 100 en een Hцchstgeschwindigkeit van 220 km / h. Het verbruik moet op 0,79 kg waterstof per 100 kilometer. Dit komt overeen met ongeveer 2,7 liter dieselolie. De combinatie van de batterij en brandstofcel ermцglicht een bereik dat de wijdverbreid onder de huidige elektrische lafaards zorg rond breken gewist: Tot 1000 kilometer mцglich, 50 van hen zijn kцnnen zurьckgelegt puur batterij-elektrisch.

Ook gesloten voor de afdeling comfort van de toekomst hдlt bereid spannende ontwikkelingen. Bijvoorbeeld, omdat de wдre "Natural Inleveren", is dat de werking grotendeels hoogte, gebaren en Berьhrungen opbrengsten bedoeld. Zo is bijvoorbeeld de Flьgeltьren kan gemakkelijk цffnen van de handen en sluiten. De auto wordt een attente metgezel en Gesprдchspartner. De bestuurder kan het verzoek op maat van zijn boodschappen en zelfs specifiek vragen zonder de Hдnde het wiel eraf. De multimedia-systemen van de F-125 zijn naadloos en content ьbergreifend netwerk en niet storend, dus Mercedes. Dankzij de verbinding met de stдndigen "wolk" de bestuurder kan sдmtliche door hem gebruikte mediagebruik ьbergangslos in zijn auto.

Ьberblick: Green Cars op autobild.de

Bovendien hochauflцsende schermen met 3D en projectie technologie een rol spelen in groЯe onderzoek voertuig. Stel de Kombiinstrumete vertegenwoordigen zijn fьrs kijken naar films voor Verfьgung en vervang de conventionele Rьckspiegel. Over de functie "remote control" de wagen kan op afstand worden geconfigureerd. Bijvoorbeeld, Navi en entertainment-systemen gelijk wanneer boarding klaar zijn. Nieuwe systemen dienst ronden de reis naar de toekomst. de "Geavanceerde Driving Assist" fьhrt hдufig voorkomende Fahrmanцver - zoals het wisselen van rijstrook of Ьberholvorgдnge - selbststдndig op verzoek van. AuЯerdem, de F-125 informatie uitwisselen met andere auto's, verkeerslichten of verkeerscentrales en waarschuwen de bestuurder dienovereenkomstig voordat mцglichen gevaren.