Alle informatie en prijzen X-klasse

De Mercedes X-Klasse komt in november 2017 op de markt. AUTO BILD heeft alle informatie over de Mercedes pick-up - met inbegrip van prijs en Fahrbericht!

&# X27a4; Inleiding: De X-Klasse komt in november
&# X27a4; Interieur: AUTO BILD saЯ er al in de X-klasse
&# X27a4; Drive: Geglьckte chassis opnieuw afstemmen (UPDATE!)
&# X27a4; Kenmerken: Drie uitrustingsniveaus gesloten voor de pick-up
&# X27a4; Connectiviteit: X klasse met hulpsystemen
&# X27a4; Prijs en motoren: met de kleinste motor vanaf 37.294 euro
&# X27a4; Specificaties: Met de lancering slechts vier-cilinder erhдltlich

Inleiding: De X-Klasse komt in november

De geheel nieuwe X-Klasse Mercedes is als een van de pick-ups! Om de eerste pick-up met ster natьrlich de typische Mercedes-optiek met dubbele lamellen en groЯem ster in Kьhlergrill krijgen. Daimler spreekt bij de productieversie van de Mercedes X-Klasse door een nauwelijks verдnderten design - vergeleken met de studie Concept X klasse. Een gedurfde aankondiging. Als we de Concept nдmlich met de definitieve versie, dan zijn de verschillen duidelijk zichtbaar.

De voorzijde van het onderzoek agressieve ontworpen, een plaat Kьhlergrill, smalle koplampen en brede sleuven afgegeven Radhдuser. De productie versie van de X-klasse heeft een totaal significant entschдrft een Kьhlergrill met dubbele lamellen, grцЯere koplampen en acts. Die van niet in slagen de AuЯenspiegel en wielen X-klasse Concept in de serie, was in zicht. Dafьr de Verдnderungen aan de achterzijde zijn nog opvallender dan aan de voorzijde. In plaats van een ronde running light bands en ingebed in de Heckschьrze uitlaatpijpen, de X-Klasse komt met verticale Rьckleuchten, een enorme StoЯfдnger, verborgen uitlaatpijpen - en dus visueel sterk denken aan de Nissan Navara.

Nieuwe Mercedes (2017, 2018, 2019, 2020 en 2021)

Mercedes X-Class (2017): Test, prijzen, motor - Alle prijzen en specificaties van de X-klasseMercedes X-Class (2017): Test, prijzen, motor - Alle prijzen en specificaties van de X-klasseMercedes X-Class (2017): Test, prijzen, motor - Alle prijzen en specificaties van de X-klasse

Voorkomende oorzaak met Renault-Nissan

Mercedes pick-up

De studie Concept X-klasse specifiek gekeken naar de staart significant verschillend. De rechthoekige licht band heeft het niet gehaald in de serie.

Dit is Дhnlichkeit natьrlich geen toeval. Het chassis van de X klas met robuuste staalprofielen leadframe waar grundsдtzlich de Nissan Navara ьberein: front, is er een sterke double-wishbone Einzelradaufhдngung achter een robuuste Fьnflenker starre as. Echter, Daimler vastgeschroefd aan de baan - niet alleen breder Rдder. Mercedes belooft een meer comfortabele stemming als de Nissan. In dit project, Mercedes werkt samen met Renault-Nissan - de europдische versie van de X-Klasse wordt ook gebouwd in de fabriek van Nissan in Barcelona. Bij de marktintroductie in november 2017 Mercedes biedt de pick-up in drie uitrustingsniveaus. De basisversie "zuiver" te zien op een wдhrend gedeeltelijk ongeverfd Frontschьrze de Frontschьrze het topmodel "macht" is geschilderd in de kleur en werd ergдnzt om een ​​chromen onderrijbescherming. In tussen, de X-klasse kaarten "progressief" a. Alle versies zijn ontworpen om een ​​laadvermogen van 1,1 ton en een trekkracht van 3,5 ton te voorzien, de wielbasis meet 3,15 meter ooit. Voor nu is er de X-klasse leverbaar met twee diesel en all-wheel drive. Permanente vierwielaandrijving volgt alleen matige 2018 met Einfьhrung de zes-cilinder dieselmotor. De X-klasse zal ingaan op verschillende klantgroepen en is verkrijgbaar vanaf november 2017 een basisprijs van 37.294 euro in Hдndler. De belangrijkste concurrenten van de eerste Mercedes pick-ups heiЯen VW Amarok (vanaf 40.995 euro) en Nissan Navara (vanaf 26.910 euro). Strikt genomen, maar de X-klasse is niet de eerste Mercedes pick-up, dat was nдmlich de ingebouwde in kleine series G63 6x6.

Interieur: AUTO BILD saЯ er al in de X-klasse

Mercedes pick-up

Het scherm Lьftungsdьsen en vrijstaande in de cockpit van de X-klasse zijn typisch Mercedes.

AUTO BILD maakte de eerste de zitplaats in de Mercedes X-stand. Place is inderdaad zoiets in pick-ups. Mercedes heeft de klassieke trade-off tussen mцglichst groЯer Ladeflдche - een euro-pallet moet passen op - en veel ruimte gesloten voor fьnf mensen heel goed gelцst. De Euro pallet past, en aan de achterzijde is het stilzitten heel aangenaam, zelfs op lдngeren routes. De voorzijde is er toch niets te klagen. De Armaturentrдger je weet wel, de typische Mercedes. Heel nobel schцn gesloten voor een pick-up! Maar wat is het? In het centrum tunnel, een handmatige handrem en Wдhlhebel gesloten automatisch plaats. De pick-up klantenkring persoon die u op zoek zijn naar de it heiЯt. Dafьr had terugschuiven het infotainmentsysteem bedieningspaneel met de leuke, bekende Mercedes vleier te houden.

IAA Frankfurt 2017: Highlights

Mercedes X-Class (2017): Test, prijzen, motor - Alle prijzen en specificaties van de X-klasseMercedes X-Class (2017): Test, prijzen, motor - Alle prijzen en specificaties van de X-klasseMercedes X-Class (2017): Test, prijzen, motor - Alle prijzen en specificaties van de X-klasse

Drive: Geglьckte chassis opnieuw afstemmen

Alle informatie en prijzen X-klasse

Een groot succes is de re-tuning van het chassis: The X-Class slikt oneffen ondergrond weg respectabel.

Gesloten voor de eerste tests was slechts vier-top versie X 250d met automatische voor Verfьgung. De gekocht van Renault 2.3-liter vier-cilinder trekt goede en bevredigende samen met de afgeleide ook van Renault Nissan zeven automatische transmissie. De X-klasse bevat krдftig van de staat. Op hьgeligen routes de automatische soms unschlьssig in lagere versnelling, ze willen inserts unnцtig wanneer u op de remmen. de spьrt u - Mьhe Mercedes heeft de Gerдuschdдmmung zelf gegeven. Een groot succes is het chassis opnieuw afstemmen: De X-Class slikt oneffen ondergrond weg respectabel. Alleen de boete Erschьtterungen gemakkelijk gegolfd asfalt Mercedes had geen grip krijgen.

Kenmerken: Drie uitrustingsniveaus gesloten voor de pick-up

De Mercedes X-Klasse komt in drie uitrustingsniveaus voor verschillende toepassingen gesloten. de X-klasse Pure is de basisversie en bijzonder robuust, ontworpen om - net een werkpaard. Evident is de Pure-versie van een ongeverfd Frontschьrze. De gemiddelde uitrustingslijn progressief is beter toegerust ontworpen edeler dan de basisversie en herkenbaar door een Frontschьrze in carrosseriekleur. Het topmodel genaamd Mercedes X-klasse Vermogen. De beste apparatuur lijn heeft een chromen bodembescherming en meer lifestyle voertuig als een werkpaard. Altijd direct comfort chassis hoogte 20 centimeter bodemvrijheid, multi-achterwielophanging en Einzelradaufhдngungen is actief. Ook, schroefveren en schijfremmen innenbelьftete gedoneerd Mercedes alle europдischen X klassen. De selecteerbare vierwielaandrijving 4MATIC met differentiële slot, is er echter een toeslag. SerienmдЯig de X-Klasse krijgt achterwielaandrijving. Wie mцchte niet verzaken permanente all-wheel drive, die moeten wachten tot midden 2018: Dan brengt Mercedes de X 350 d met zes-cilinder diesel en permanente vierwielaandrijving.

Pick-up-benz Nissan genen

De X-klasse zal volledig gelдndetauglich zijn. Permanente vierwielaandrijving is alleen in het midden van 2018

Vooral belangrijk in een pick-up: de Ladeflдche. Euro pallets passen in de X-klasse en tussen de Radhдuser, is er ook een 12-volt stopcontact en een verlichting voor het afgesloten Ladeflдche serienmдЯig. Voor een betere belading, de achterklep toeslag van maximaal 180 graden lдsst цffnen, de HeckstoЯfдnger entfдllt. Dat de X-Klasse is niet alleen een bedrijfswagen, Mercedes benadrukt met uitgebreide Mцglichkeiten op maat. Gesloten voor de X-klasse zijn negen AuЯenfarben, diverse interieur ontwerpen en verschillende soorten velgen in 17 tot 19 inch voor de verkiezingen. Gesloten voor de apparatuur lijnen Progressive en Power Mercedes biedt zelfs de stijl pakket dat treeplanken en een elektrisch цffnendes achterruit omvat. Wie dat alles niet genoeg is, gesloten in het Mercedes heeft een uitgebreid Zubehцr aanbod gesloten voor de pick-up aan de start. Deze zдhlen verschillende covers en zelfs een hardtop gesloten voor de Ladeflдche.

Connectiviteit: X klasse met hulpsystemen

Gesloten voor een pick-up, is de X-klasse zeer goed verbonden. Toeslag is er de "COMAND online"Systeem, inclusief live verkeersinformatie, harde schijf en voice control. De vrijstaande 8.4-inch display is bekend van andere Mercedes-modellen en lдsst worden bediend door een stemcommando of touchpad. Op aanvraag is er is gesloten voor de X-klasse 360-graden camera en een permanent geïnstalleerde SIM-kaart. Gesloten voor veiligheid Mercedes biedt een actieve remmen, een rijstrookassistent en het verkeersbord assistent.

Prijs en motoren: zes-cilinder diesel komt midden 2018

Alle informatie op de X-Klasse

Bij de marktintroductie in november, zijn er twee vier-cilinder diesel, een zes-cilinder diesel met 258 pk komt medio 2018

Bij de marktintroductie in november 2017 Mercedes biedt de X-klasse met vier cilinders in twee motorvarianten. In Duitsland, de pick-up met de kleinste motor van 37.294 euro is erhдltlich. De klant kцnnen tussen de twee diesel X 220 D met 163 pk en 190 pk wдhlen x 250 d. SerienmдЯig alle versies zijn voorzien van achterwielaandrijving en een handgeschakelde zesversnellingsbak. De selecteerbare vierwielaandrijving 4MATIC wordt alleen voor vorlдufige topmodel x 250 d toeslag gesloten gesloten voor alle motoren, zeven-snelheid automatisch. Midden 2018 duwt de Mercedes X 350 d met een zes-cilinder dieselmotor, 258 pk en 550 Nm koppel. De groЯe Diesel krijgt permanente all-wheel drive en zeven-speed automatische fabriek. Extra die aan boord van de Dynamic Select met verschillende rijmodi.

Specificaties: Met de lancering slechts vier-cilinder erhдltlich

Mercedes Benz 220 d X • Vermogen 120 kW (163 pk) • Hцchstgeschwindigkeit: 172 km / h • 0 tot 100 km / h 12.5 s • verbruik: 7,4 l / 100 km. Prijzen: 6-versnellingsbak: 37,294.60 Euros

Mercedes Benz X 220 d 4MATIC • Vermogen 120 kW (163 pk) • Hцchstgeschwindigkeit: 170 km / h • 0 tot 100 km / h 12,9 s • verbruik: 7,6 l / 100 km. Prijzen: 6-versnellingsbak: 39,115.30 Euro (van Progressive)

Mercedes Benz 250 d X • Vermogen 140 kW (190 pk) • Hцchstgeschwindigkeit: 184 km / h • 0 tot 100 km / h: 10.9 s • verbruik: 7,3 l / 100 km. Prijzen: 6-versnellingsbak: 41,816.60 Euro (alleen Progressive)

Mercedes Benz 250 d X 4MATIC • Vermogen 140 kW (190 pk) • Hцchstgeschwindigkeit: 176 km / h • 0 tot 100 km / h 11,8 s • verbruik: 7,9 l / 100 km. Prijzen: 7-traps automaat: 41,780.90 Euro (alle apparatuur)

Mercedes X-Class (2017): Test

Mercedes X-Class (2017): Test, prijzen, motor - Alle prijzen en specificaties van de X-klasseMercedes X-Class (2017): Test, prijzen, motor - Alle prijzen en specificaties van de X-klasseMercedes X-Class (2017): Test, prijzen, motor - Alle prijzen en specificaties van de X-klasse