Če želite zamenjati izpuh

Glasno Drцhnen tudi pri nizkih hitrostih, je jasen znak: Izpušni je treba zamenjati. Vsak, ki ima malo tehničnega znanja lahko bewдltigen popravilo sami. AUTO BILD kaže, kako to storiti.

Bццццhhhhh ... Bцse izgleda od sosedov, moj VW T4 prinaša celotno StraЯe do zaslužen spanec. Začelo se je z zelo rahlo Tцnen, dokler se je rahlo ropot, potem bolj simfonija nizko letak. Izpušni sistem je izginil! Moj prvi program pomoči: zaviti v luknjo z Gun Gum povojem. Popravilo bo stalo približno deset evrov Autozubehцr, zaprta za globok spanec naredi nekaj mesecev v soseščini. lahko ustavi popravilo v sili progresivno nazadovanje pa. O prej ali kasneje, je potreben nov izpuh.Zaprto za Bulli prvotni strošek okoli 500 evrov za VW, plus okoli 225 evrov plače, ki prihajajo v delavnici. Predrago zaprta starih tovarišev. Na internetu, pa je izpušni sistem iz Zubehцr sestavljen iz dveh Schalldдmpfern in priključna cev zaprta za približno 100 evrov, vključno s plovbo. tam je tudi Mietgebьhr zaprta za Hebebьhne 18 evrov, da to storijo. Namestitev je VW bus kljub tesen vijaki enostavno, poteka po dveh urah. V galeriji smo pokazati korak zaprta za korakom, kako zamenjati za izpuh, in sledi s posebno pozornostjo.

Če želite preklopiti izpuh sam

Switch izpušni: Svetovalec - Za zamenjavo izpuhSwitch izpušni: Svetovalec - Za zamenjavo izpuhSwitch izpušni: Svetovalec - Za zamenjavo izpuh