Goes de gebroken, omdat nooit?

De meest succesvolle hybride auto bespaart niet alleen brandstof, maar beschermt ook de zenuwen van de eigenaren: de Toyota Prius III in de test.

Het is de auto met de twee harten, met de hoogte ongeveer drie miljoen exemplaren het best verkochte hybride model in de wereld, twee keer winnaar van de Auto Bild TЬV rapporten en eerstegraads afgestudeerde van AUTO BILD uithoudingsvermogen testen. Bijna eng wat Toyota heeft voorzien van de Prius naar de Rдder. Een complex auto met innovatieve brandstofbesparende technologie, de bewдhrt voorbeeldige rol in het dagelijks leven.

Autoverzekering vergelijking

Dienst aangeboden door

Toyota Prius III: Gebruikte auto Test - doet hij nooit gebroken?

Vergelijk verzekeringen en bespaar tot 850 euro!

Actie: tot 30.11. Verander verzekeringen en lees AUTO BILD eMagazine 3 maanden gratisBuffs op de hoogte ongeveer 100.000 km van de Prius II (2003-2009) met een uitstekende Zuverlдssigkeit en gesloten met de droom score 1 al onder de indruk van. De 2009 presenteerde opvolger niet deze top resultaat volledig te bereiken: Met hem brandden op 100.000 km twee Scheinwerferglьhlampen door - meer dan de Prius II één Toch Opmerking 1..Lees ook: Dit zijn de auto's van de horror!

Facelift in 2012 met verbeteringen

Iets enttдuscht we waren alleen op de elektrische actieradius van onze langlopende test auto, zoals beloofd door Toyota 1,5 km we nooit bereikt. De verwerking is niet perfect: Wanneer Sluit rammelen vooral de Fondtьren, lichaam stijfheid niet ьberzeugt, doet de Materialqualitдt in het interieur niet overeen met zijn gebruikelijke Toyota niveau. Voertuigen na de facelift in april 2012 zijn hier beter.Specificaties: Toyota Prius III (type XW3)
motorViercilinderbenzinemotor + elektromotor
Ventielen / nokkenassen4 per cilinder / 2
hoedanigheid1798 cm3
systeemprestaties100 kW (136 pk)
torque142/207 Nm (benzine / elektromotor)
topsnelheid180 km / h
0-100 km / h10,4 s
Versnellingsbak / aandrijvingtraploze Aut./Vorderrad
Tank / brandstof45 l / Super
L / B / H4460/1745/1490 mm
bagageruimte445-1545 l
Rijklaar gewicht / laadvermogen1390/415 kg
Onze test auto is een basismodel (EZ 12/2009, 130.100 km) zonder af fabriek gemonteerde extra's. Geen probleem, want zaken als automatische climate control, een armada van airbags en ESP zijn standaard. Zeldzaam in Prius: een Anhдngekupplung. De Hдndler Berger & Schill in Appen de buurt van Hamburg eiste 10.472 euro gesloten voor het voormalige lease-auto. De Prius was schneeweiЯe Scheckheftgepflegt lьckenlos bij Toyota, alles werkt perfect, de technologie is in topvorm. Slechts enkele optische Mдngel (slijtage van interieur, Aufsetzspuren de StoЯfдngern, een deuk op de achterklep) schmдlern het positieve beeld. 9500 EUR wдren fair. In de galerie, laten we zien hoe Mдngel Kдufer wanneer gebruikt Toyota Prius moet zoeken.

Toyota Prius III-test

Toyota Prius III: Gebruikte auto Test - doet hij nooit gebroken?Toyota Prius III: Gebruikte auto Test - doet hij nooit gebroken?Toyota Prius III: Gebruikte auto Test - doet hij nooit gebroken?

Toyota Prius in autobild.de hand automarkt