Selecteer de digitale trendsetters!

poll GroЯe lezers in 14 categorieën: AUTO BILD en COMPUTER BILD uitgereikt voor fьnften tijd de Connected Car Award. Stem en win een Opel Astra ON!

Connected Car klinkt nog steeds als een toekomstige uitgave. Maar gesloten voor de AUTO BILD en COMPUTER BILD het is bijna oude hoed. Wij informeren sinds 2013 op de hoogte van trends in de genetwerkte auto. Voor de fьnften tijd te geven we de Connected Car Awards. Awards die niet alleen naar de auto-industrie. Steeds meer leveranciers zoals Continental en Bosch hebben met rijhulpsystemen en autonoom rijden hun Hдnde in het spel. AuЯerdem de telecommunicatie-industrie is in netwerken steeds belangrijker en Mobilitдtsdienste als car2go en DriveNow om de weg voor volledig autonoom rijden effenen. Ontwikkelingen die we hebben berьcksichtigt in diesjдhrigen Award nominaties. Voor het eerst wordt het gebied camper aufgefьhrt met die net ontdekt het netwerk gesloten voor zichzelf, en voor de eerste keer een jury van COMPUTER BILD en AUTO BILD op de hoogte van de auto zal stemmen met de beste Konnektivitдt.

Connected Car Award 2017

De hoofdprijs: Opel Astra ON

Opel Astra ON

De hoofdprijs: Win een Opel Astra ON waard 28.000 euro.

Deelname aan de Connected Car Award 2017 van AUTO BILD en COMPUTER BILD de moeite waard! Win een Opel Astra ON waard 28.000 euro. De OP-speciale model is goed aangesloten en gepaste bovenkant. De uitgebreide ondersteuning is OnStar met WLANHotspot, Apple en Android carplay auto gesloten voor de Verknьpfung met uw smartphone en de Navi 900 IntelliLink acht inch touchscreen groЯem aan boord van het fьnftьrigen compact. Andere prijzen op de Connected Car Award zeven Dashcams Car DVR-318 van Rollei ter waarde van 159,99 euro, twee smartphones Honor 6x elk ter waarde van 249 euro en een Apple iPad Mini waard 425 euro. Wдhlen in 13 categorieën uw favorieten, de winnaar in de categorie "Auto met de beste Konnektivitдt" bepaalt de redactionele jury. Wijs elke categorie één stem is verbonden. Zodat u deelnemen aan de loterij ,, moet je je persцnlichen gegevens vertrekken op het einde van de stemming.

Connected Car Award 2017

Alle prijzen: Connected Car Award 2017

Connected Car Award 2017 - U Wдhlen het digitale trendsetters!Connected Car Award 2017 - U Wдhlen het digitale trendsetters!Connected Car Award 2017 - U Wдhlen het digitale trendsetters!Let op: De prijzen zullen aan het eind van elke deelnemer worden getrokken. Medewerkers van de Axel Springer Group, alle partnerbedrijven en hun Angehцrige zijn uitgesloten van de wedstrijd. Eveneens uitgesloten alle personen die auЯerhalb de Bondsrepubliek Duitsland wonen. Juridische en contant geld zijn uitgesloten. Gesloten voor de uitvoering van de competitie ook deel Voorwaarden voor wedstrijden van autobild.de toe te passen. De deadline voor inzendingen is 12 november 2017.