Opel se, po Mocha

Približno leto dni po Einfьhrung Opel Mokka zdaj 140 KM turbo bencinski motor na voljo s pogonom na sprednji kolesi. AUTO BILD se mu že poganja.

Po obveščeni o enem letu Opel prihaja z morda najbolj pomemben pogon variante mocha na trgu: 1,4-litrski turbo bencinski motor s pogonom na prednji kolesi in šeststopenjskim ročnim menjalnikom. Ta kombinacija ima potencial, prodajalcu Mocha vložiti še visoko peto. Konec koncev, je Opel prodal 2.013 v Nemčiji skoraj 20.000 enot kompaktnih SUV. Motor je enak kot v štirikolesni-bencin s 140 KM in 200 Nm navora. In prinaša mocha tudi dobro na svojih nogah. Vendar fьhlt sprednja os hitro dež enostavno. Kljub debelo velikosti 215 pnevmatike na 18-palčna platišča, ki so zdrsa Rдder v mestnem prometu včasih ьberraschend obveščeni o mokrem asfaltu. Na Ьberlandfahrten in na avtocesti je Mokka fьhlt bistveno boljši. Gдnge menjalnik šeststopenjski slediti dobro ujema, samo razlika med fьnften in šesto vrečasto prehod je skoraj neopazno. Ker kцnnen se fьnfte hдtte ьbersetzt nekaj močnejšega.

Vse o Opel Mokka

Opel Mokka 1.4 Turbo s pogonom na sprednji kolesi: Vožnja poročilo - Opel se, potem ko je MokkaOpel Mokka 1.4 Turbo s pogonom na sprednji kolesi: Vožnja poročilo - Opel se, potem ko je MokkaOpel Mokka 1.4 Turbo s pogonom na sprednji kolesi: Vožnja poročilo - Opel se, potem ko je MokkaPri prestavljanju iz druge prestave v fдllt, da je preklapljanje potovanje nenavadno dolgo v sredinskem pasu, kot če želite izklopiti šestino navzdol. Tudi pri visokih hitrostih pa je še vedno ni preveč glasen v tem Mocha govoriti. 1,7-litrski CDTI s 130 KM rumbles glasnejši in bolj neprijetno, in zaprta za 1450 EUR več. Mocha z 1.4 Turbo in pogonom na prednji kolesi bo stalo najmanj 22,325 evrov. Na voljo je unverstдndlicherweise do druge opreme linije "Edition", Od 24,185 so Evro je v Mocha enak motor v kombinaciji s pogonom na vsa kolesa in šeststopenjskega menjalnika - s fдhrt prizadevni in je bolje na StraЯe. Toda to udobje kupec plača dvakrat: s 1.860 evrov dodatnega in nekaj poraba hцherem.

Fahrbericht Opel Mokka 1.4 Turbo AWD

Opel Mokka 1.4 Turbo s pogonom na sprednji kolesi: Vožnja poročilo - Opel se, potem ko je MokkaOpel Mokka 1.4 Turbo s pogonom na sprednji kolesi: Vožnja poročilo - Opel se, potem ko je MokkaOpel Mokka 1.4 Turbo s pogonom na sprednji kolesi: Vožnja poročilo - Opel se, potem ko je Mokka