HU pokriti? To je lahko drago

Kdo ьberzieht datum za prihajajočo splošni pregled, mora računati z globami in točko v Flensburgu. AUTO BILD erklдrt, kaj je tam omeniti, da so roki za HU.

TÜV

Stres preveriti

Vsaki dve leti, prosi voznike zakonodajalci in motorista na splošno inšpekcijski (nov avto je prvič po treh letih). Kaj se zgodi, če se ьberzogen rok za HU? Pogled na BuЯgeldkatalog kaže: Že več kot dva meseca, prve kazni so fдllig. AUTO BILD erklдrt, kaj je treba upoštevati pri je HU prisoten in če Vorfьhrung TЬV je ьberfдllig.Več informacij: splošni stroški pregledov
Kaj lahko pričakujemo na TЬV in sodelovanja? Vse informacije na glavni raziskavi

HU pokriti? To bo stalo

Inšpekcijski nalepke: Leto nдchsten Prьfung je v središču, mesec je v položaju ure 12 (tukaj v decembru 2014).

Kako naj vem, če je nдchste splošni pregled v teku?
Grundsдtzlich naslednje pravilo velja: Nov avto mora biti tri leta po prvi registraciji prvič na splošni pregled, nato pa vsaki dve leti. potrdilo o registraciji, ki je del 1 (frьher registracija vozila) ali inšpekcijski nalepka na zadnje registrske tablice dati vse nцtigen informacije. V potrdila o registraciji datumu nдchsten HU je vtisnjena. Na inšpekcijskega nalepke je leto nдchsten Prьfung v središču značko (na primer, "17" Samo za 2017). Nalepka je pritrjena auЯerdem tako, da je mesec, v katerem HU je fдllig, vstane (12h položaj).

Delavnica Iskanje

Poiščite pravo delavnico

  • primerjajo cene
  • Oglejte si mnenja strank
  • Knjiga imenovanja na spletu
Poštna številka / KrajstoritevizberiteDelavnica imenikHU + AUinšpekcijazračni prevozsklopkasvetloba prijavamenjava oljavarnostno preverjanjezamenjava jermenablagovne znamkeizberitealfa RomeoMercedes-BenzAudiBMWMINIChevroletMitsubishiNissanCitroënOpelDaciaPEUGEOTDaewooPorscheDaihatsuRenaultFiatfordSEATHondaSkodaHyundaiSmartSubaruKiaSuzukiToyotaLanciaVolvoVWMazdaChrysler

Storitev, ki jo

logoKaj naj bi v glavni preiskave?
Za Prьfung potrdilo o registraciji Del 1 je treba vložiti. Vsak obstoječi Anbaubestдtigungen ali ABE (splošno operacijski zaprta za dele vozil), na primer, zaprt je treba Alurдder bodo prišli tudi.

Kaj se zgodi, če je bil datum pregled ьberzogen?
Po samo dveh mesecih BuЯgeld je fдllig ko Ьberziehung auffдllt na primer med policijsko kontrolo. Ko Prьforganisation sami, se vam ni treba bati za BuЯgeld imajo. Vendar pa je Prьforganisation dolžan z zamikom dveh mesecev "Napredno HU" (Imenovana tudi Ergдnzungsuntersuchung) durchzufьhren kar je okoli 20 odstotkov dražje od običajnega HU.

Kateri mature tam ko BuЯgeld?
Višina iz BuЯgelds hдngt od tega, kako dolgo je HU je ьberfдllig. Od dveh mesecih 15 evrov so fдllig od štirih mesecih 25 evrov, od osmih mesecih 60 evrov.

Ko so točke na svoje licence?
Je glavna preiskava več kot osem mesecev ьberfдllig, lastnik vozila grozi poleg BuЯgeld tudi točke v Flensburgu, ko Versдumnis piha na avtobusni promet.

Če inšpekcijski nalepka rьckdatiert po Ьberziehung?
Ne, Rьckdatierung, kot frьher, potem ni več od leta 2012. Tudi če je bil datum ursprьngliche za HU ьberzogen da nдchste je HU ponovno fдllig do polnih dveh let po tatsдchlichen Prьftermin.

Kaj pa, če je avto ni prišel obveščeni o TЬV ker Mдngeln?
Vse ugotovljene med check Mдngel se mьssen rešiti v roku enega meseca. Vozilo je nato treba ponovno vorgefьhrt v Prьforganisation.Dodatne informacije: Za preskus emisij (AU) dela

Ti povzročijo nesrečo s izdihanem TЬV. Kaj se lahko zgodi?
Grundsдtzlich se Ansprьche tretje osebe, so zajeti v avtomobilsko zavarovanje - tudi če je TЬV potekel. vendar fahrlдssigem ukrepov, se lahko zgodi, da zavarovalnica skrbi za zavarovanca v povrnitve stroškov, zato zurьckverlangt del zneska izgube iz njega. Vloga je tudi ta Mдngel igral bili prisotni na vozilu, ali pa so bile pomembne za varnost. Treba je opozoriti, da lahko pride do težav z avtomobilsko zavarovanje tudi z na-dan TЬV, ko so varnostne Mдngel niso opazili v fahrlдssiger tako ali rešiti.

Kaj pa vozila, ki so že prijavljeni lдnger?
Če je vozilo že lдnger kot 84 mesecev (7 let) podpiše sporazum priporoča TЬV-Prьfer ali mora avto erhдlt ali pa samo nov HU doživel popolno izgubo.

HU je fдllig, wдhrend ste z avtom v tujini. Kaj storiti?
Durchgefьhrte tujini glavni pregled ni priznana v Nemčiji. Po ponovnem vstopu, morate takoj posvetovati z Prьfstelle.