HU dekket? Dette kan bli dyrt

Hvem ьberzieht datoen for kommende generell inspeksjon må regne med bøter og et punkt i Flensburg. AUTO BILD erklдrt, hva er det å merke seg at frister for HU.

TÜV

Stress å sjekke

Annethvert år, ber lovgivere drivere og motorsyklister til generell inspeksjon (ny bil for første gang etter tre år). Hva skjer dersom fristen for HU er ьberzogen? En titt på BuЯgeldkatalog viser: I mer enn to måneder, de første straffer er fдllig. AUTO BILD erklдrt, hva du bør vurdere når HU er til stede og dersom Vorfьhrung den TЬV er ьberfдllig.Mer informasjon: generelle inspeksjonskostnader
Hva du kan forvente på TЬV og co? All informasjon på hovedundersøkelsen

HU dekket? Det vil koste

Inspeksjon klistremerke: Året nдchsten Prьfung er i sentrum, måneden er i posisjon klokken 12. (her i desember 2014).

Hvordan vet jeg når nдchste generelle kontrollen skal utføres?
Grundsдtzlich følgende regel gjelder: En ny bil skal være tre år etter første registrering for første gang til den generelle inspeksjon, deretter hvert annet år. Registreringsbeviset del 1 (frьher kjøretøy registrering) eller inspeksjon etiketten på baks nummerskiltet gi all nцtigen informasjon. I registreringsbevis av datoen for nдchsten HU er stemplet. På inspeksjon klistremerke er året for nдchsten Prьfung i sentrum av merket (for eksempel "17" stengt for 2017). Etiketten er festet auЯerdem slik at måneden hvor HU er fдllig, står opp (klokken 12-stilling).

Workshop Søk

Finn riktig workshop

  • sammenlign priser
  • Se kunder
  • bok avtaler online
Postnummer / bytjenesteVennligst velgWorkshop DirectoryHU + AUinspeksjonair Servicekoplinglys sjekkoljeskiftsikkerhetskontrolltiming remmenmerkevareVennligst velgAlfa RomeoMercedes-BenzAudiBMWMINIChevroletMitsubishiNissanCitroënOpelDaciaPEUGEOTDaewooPorscheDaihatsuRenaultfiatfordSEATHondaSkodaHyundaiSmartSubaruKiaSuzukiToyotaLanciaVolvoVWMazdaChrysler

Tjenesten leveres av

logoHva bør jeg ta med til hoved etterforskningen?
Å Prьfung registreringsbevis Del 1 må bringes. Enhver eksisterende Anbaubestдtigungen eller ABE (generelle arbeids stengt for kjøretøydeler), for eksempel, kun for Alurдder bør også tas.

Hva skjer hvis inspeksjon datoen er ьberzogen?
Etter bare to måneder BuЯgeld er fдllig når Ьberziehung auffдllt for eksempel ved en politikontroll. Når Prьforganisation deg selv du ikke trenger å frykte en BuЯgeld har. Imidlertid er Prьforganisation forpliktet fra en forsinkelse på to måneder "Avansert HU" (Også kalt Ergдnzungsuntersuchung) durchzufьhren som er omtrent 20 prosent dyrere enn den normale HU.

Hvilke eksamener der når BuЯgeld?
Høyden på en BuЯgelds hдngt på hvor lenge HU er ьberfдllig. Fra to måneder 15 euro er fдllig, fra fire måneder 25 euro, fra åtte måneder 60 euro.

Når det er punkter på sin lisens?
Er den viktigste undersøkelsen over åtte måneder ьberfдllig, bilen eieren truer siden av BuЯgeld også et punkt i Flensburg når Versдumnis blåser opp på en trafikk stopp.

Dersom inspeksjon klistremerke rьckdatiert etter en Ьberziehung?
Nei, en Rьckdatierung, som frьher, så er det ikke mer siden 2012th Selv om ursprьngliche dato for HU ble ьberzogen at nдchste HU er fдllig igjen før hele to år etter tatsдchlichen Prьftermin.

Hva hvis en bil ikke har kommet informert om TЬV fordi Mдngeln?
Alle funnet under innsjekking Mдngel mьssen løses innen en måned. Bilen må da være re vorgefьhrt den Prьforganisation.Mer informasjon: For utslipp test (AU) fungerer

Du forårsaker en ulykke med utløpt TЬV. Hva kan skje?
Grundsдtzlich de Ansprьche tredjepart dekkes av bilforsikring - selv om TЬV hadde utløpt. men på fahrlдssigem handlinger kan det skje at forsikringsselskapet tar seg av den forsikrede i regress, så zurьckverlangt del av tapet beløp fra ham. En rolle er også spilt av at Mдngel var til stede på kjøretøyet, eller om de var relevante for sikkerheten. Det bør bemerkes at det kan være problemer med bilforsikring selv med i-date TЬV når sikkerhet Mдngel ikke er observert i fahrlдssiger måte eller løst.

Hva med biler som allerede var logget lдnger?
Hvis bilen er allerede lдnger enn 84 måneder (7 år) signert av avtalen anbefaler TЬV-Prьfer om bilen erhдlt eller bare en ny HU må gjennomgå en fullstendig tap.

HU er fдllig, wдhrend du er med bilen i utlandet. Hva gjør jeg?
En durchgefьhrte utlandet hoved undersøkelse er ikke anerkjent i Tyskland. Etter re-entry, bør du oppsøke Prьfstelle umiddelbart.