Slipt skarpe frontlykter

Feil rengjøringsmiddel og UV-stråling kan utmattet frontlykter. Men med litt dyktighet til blinde frontlykter kan behandle. Frontlys polerer gir stengt for klar visjon.

Riper og Gilb: blinde frontlykter som ser ut som døde øyne i en skrekkfilm. Spдtestens i nдchsten hoved etterforskningen er avsluttet. Spotlight oppbrukt - nektet badge! Дrgerlich, schlieЯlich et nytt sett koster frontlykter i autorisert verksted informert om 600 euro, i Zubehцr det er fortsatt løs 300 euro. Uansett, mye penger, frontlysene fungerer schlieЯlich fortsatt, hva kan vi si om innsikt. Den Lцsung er: polish hovedlys og tetning anschlieЯend.

Sandpapir gjør det klart stengt for Verhдltnisse

Slipt skarp

Den plast plate var en gang klar og gjennomsiktig, nå er det ripete og gulnet

Her Zubehцrhandel tilbyr reparasjonssett stengt for reparasjon. alle lover at de gulnede og ripete områdene forsvinner ved sliping. Det finnes systemer, for eksempel Autosol som prøver en enkel polsk og anschlieЯender segl. Mer aggressive er det sett av Sonax inkludert sandpapir. 5000 var for svake i vårt tilfelle, selv etter en time av Gilb ikke hadde forsvunnet. Bare sett Colormatic med 800 sandpapir brydde lukket for syn i en akseptabel tid. Her er det viktig å bruke et friskt lag med beskyttelse.Mer informasjon: H7-pærer i testenXenon pære: Zwцlf lamper i testen

Et problem er det: Will av for mye plast og påført maling til verдndert utformingen av rampelyset, og det er strengt tatt ikke zulдssig. I galleriet finner du instruksjoner med de viktigste trinnene for frontlys behandling.

Lykte polsk: Hvordan

Lykte polsk - Slipt skarpe frontlykterLykte polsk - Slipt skarpe frontlykterLykte polsk - Slipt skarpe frontlykterTilbehør for frontlys behandlingLykte polsk - Slipt skarpe frontlykter
Lykte polsk - Slipt skarpe frontlykter

Lyktereparasjonssett

Lykte polsk - Slipt skarpe frontlykter

frontlys polerer

Lykte polsk - Slipt skarpe frontlykter

hodelykt beskyttere