Spicy detalj på Pick-up

Typebetegnelsen Mercedes 350d X dьrfte gå ned i historien. For de enthдlt en utilsiktet pikant melding. For å gjøre dette: mer dдmliche bil navn!

X 350d: Ved første øyekast, navnet på den nye Mercedes X-klasse med 258 hk diesel Sechsylinder er ingenting AuЯergewцhnliches. Men Facebook-brukere motorholic har gegцnnt den SpaЯ og skiltet på hodet vendt (s. Video). Det som kommer ut er så krydret at det gjør nettverket stengt for latter og dьrfte sikre en plass i galleriet gått galt bilen navn Mercedes. Det er Stuttgart maker ikke alene.

en SUV "Fo ..." heiЯt?

Video: Hyundai Kona Electric (2018)

Kompakt SUV blir elektrifisert

13. juni 2017 ble den nye kompakte SUV av merkevaren innført. Kona, som er oppkalt etter en pittoresk bydel på Big Island fra Hawaii, er å konkurrere i Europa mot konkurrenter som Opel Mokka og Renault Captur. I hele Europa? Nei. i Portugal: i en relativt liten, noen ganger ganske ukuelig landets jьngste Hyundai familiemedlem Kauai heiЯen er. Det nдmlich Kona høres verdдchtig av "Cona", Og det er en rikelig vulgдre navn stengt for de kvinnelige kjønnsorganene. Kanskje det wдre vært ganske rimelig å døpe den kompakte SUV i Europa Kauai (en av de åtte hoved Hawaii)? Noe ord som brenner med "fo" starter og har fьnf bokstaver, men i hjernen en. Alle som har gehцrt det er nok ikke tenke på weiЯe Strдnde, palmer og blomster kranser i en forbipasserende Kona. Eller?

Hyundai Kona (2017): informasjon og testing

Mercedes 350D X og andre dдmliche bil navn - pikant detalj på Pick-upMercedes 350D X og andre dдmliche bil navn - pikant detalj på Pick-upMercedes 350D X og andre dдmliche bil navn - pikant detalj på Pick-upNyheter og tester til Hyundai

ups: "Schei **". "wich ***", MiEV!

Audi R8 e-Tron

I Frankrike er e-tron ikke forstås som et kompliment. En titt på Wцrterbuch klдrt på.

Hyundai er ikke den eneste produsenten som har tatt i å navngi, unnskyld, toalettet. Den zugegebenermaЯen dramatisk uttrykk synes hensiktsmessig, fordi hдufig huske unglьckliche modellnavn til fдkal eingefдrbte Schimpfwцrter. for eksempel "e-tron"Audi navn stengt for den elektriske linjen. Selv om navnet på franzцsisch "Schei **" betyr Ingolstдdter holdt den fast - samt Mercedes Vaneo på, som en tre-lags toalettpapir fra Bayern heiЯt. Mitsubishi andre siden, kalte sin Stromer i-MiEV gang heller bare bare EV. Дhnlich japanerne reagerte en gang i den spansktalende på Pajero som Ьbersetzung "sutrer" eller enda folkemunne "wich ***" leser. Der og i Nord-Amerika Gelдndewagen heiЯt siden Montero. Forresten: Den Pajero lisensproduksjon Hyundai Galloper (til 2003) hadde minst i Tyskland et rungende navn i wцrtlichen forstand. men ikke noe mer. Disse og andre modeller med unglьcklichen navnet indikerer AUTO BILD i galleriet!

De dдmlichsten bil navn

Mercedes 350D X og andre dдmliche bil navn - pikant detalj på Pick-upMercedes 350D X og andre dдmliche bil navn - pikant detalj på Pick-upMercedes 350D X og andre dдmliche bil navn - pikant detalj på Pick-up