je športen, novi A3

Novi Audi A3 prihaja v letu 2019 - vendar ne več kot Dreitьrer. Dafьr prinaša elegantno Audi Sportcoupй in obvestila o 400 KM različico moči.

Audi A3 Ilustracija

Fьnftьrige dragocen Compact je brat Golf 8 - za Dreitьrer fдllt stran.

2019, je novi Audi A3 prihaja! Dogovor je, da storiti brez kьnftig Dreitьrer, ne 10.000 Stьck se dьrften proizvedene iz tekočega leta za prvič. Kot novi A3 gonilna sila bi morala namesto tega sprejeti bildhьbsche Sportcoupй proti 2er Gran Coupй BMW in Mercedes CLA. Čeprav A3 Cabrio schwдchelt bo prodaja na mehko top različice držijo. In A3 športna limuzina bo še naprej obstajajo, je še posebej uspešen v Ameriki in na Kitajskem.Vse o Audi A3

Novi A3 je nedvomno A3. Kljub temu, da je širši in laskati, raztegne in gerдumiger, windschlьpfiger in funkcionalna. Audi opremlja kompaktna notranja AU380 omenja več krom obrobo in še bolj izrazit svetlobni podpis. AuЯerdem tudi žar, Ьberhдnge, Radlдufe in celo Tьrgriffe treba na novo opredeliti. Na krovu so kьnftig nujne mehurji (v dobro nemško: Kotflьgelverbreiterungen), da bo avto videti bolj Debel in atletski kljub komaj verдnderter merilnik. Novi fьnftьrige Sportcoupй treba pozorno na prvem predstavitvenem vozilu (TT Sportback Concept) v glavni oblikovalec Marc Lichte usmerjena.

Q4 namesto električnega-A3

Želenih za Audi Gegenstьck za e-Golf je mogoče najti v nobenem seznamu projektov. Nasprotno pa bo A3 e-tron plug-in hibrid ostane v programu in bo nadgrajen Podobno Golf 8 pogonske tehnologije. Čeprav je VW Modular elektronike niza (MeB) razvil v letu 2019 bi morala biti pripravljena, da pričakujejo na podlagi notranjih prvo emisij brez Audi A3 segmentu do leta 2022 v obliki ne endgьltig opredeljeno Q4 Crossover - s Vorsprung durch Technik res videti, da zdaj ni dovolj. Namesto, nastavite Gospodarji prstanov verstдrkt na povezljivost, digitalizacijo, delno avtonomno vožnjo do 130 km / h in inovativni zaslona in poslovnih konceptov ter na povezana avtomobila, ki je v celoti integrirana v vsakdanjem življenju uporabnika. Čeprav Pogum V okviru trgovine s stranko in podatke vozila ni niti pravilno začel, Audi želi zagotoviti mesto v vrsti pred Google, uber in Apple udarec v napadu. Vendar, tudi če bi bilo treba v letu 2025 izpolnjeni predpogoji spдtestens zaprto za ves električno in predvsem avtonomno vožnjo, bo motor z notranjim izgorevanjem ostane nam priti desetletja.

Novi modeli kompaktni razred (2020)

Mercedes CLA II IlustracijaHyundai i30 fastback IlustracijaKia Ceed Ilustracija

Tame vnos motorji, močne športniki

V A3 novinci morajo zadovoljiti z 1,0-litrskim trivaljnim, vendar z modeli glasnosti prevladujejo novi 1,5-litrski štirivaljnik, ki bo na voljo v različnih stopnjah moči kot bencina in dizelskega goriva. se reorganizira na podlagi delitve glavo Stephan Winkelmann storitev Audi Sport. da Wдhrend je S3 z demnдchst 350 namesto sedanjih je priložiti 310 KM na petah na 340-hp BMW M240i, RS 3 lahko menda z M2 CS in nove AMG A 45 na vrhu 400-hp da -Liga lov. Kot schдrfste streliva je predvideno tlačno polnjeni štirivaljnik, ki je mobilizirati 408 KM in 470 Nm. Tudi na krovu, so E-Boost in malo blagega hibrid paket, ki ga zagrabi še 10 kW in 55 Nm.

Novi Audi (do leta 2022)

Audi A3 IV (2019): Predogled in tehnologija - Sun športni, novi A3Audi A3 IV (2019): Predogled in tehnologija - Sun športni, novi A3Audi A3 IV (2019): Predogled in tehnologija - Sun športni, novi A3