καλύπτονται HU; Αυτό μπορεί να είναι ακριβό

Ποιος ьberzieht την ημερομηνία για την επερχόμενη γενική επιθεώρηση πρέπει να υπολογίζει με πρόστιμα και ένα σημείο στο Flensburg. AUTO BILD erklдrt, τι υπάρχει να σημειωθεί ότι οι προθεσμίες για την Ουγγαρία.

TÜV

Το άγχος για τον έλεγχο

Κάθε δύο χρόνια, ζητώντας από τους νομοθέτες οι οδηγοί και οι μοτοσικλετιστές στη γενική επιθεώρηση (νέο αυτοκίνητο, για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια). Τι θα συμβεί αν η προθεσμία για την Ουγγαρία είναι ьberzogen; Μια ματιά στο BuЯgeldkatalog δείχνει: Για περισσότερο από δύο μήνες, οι πρώτες ποινές είναι fдllig. AUTO BILD erklдrt, τι πρέπει να εξετάσει, όταν HU υπάρχει και αν το Vorfьhrung η TЬV είναι ьberfдllig.Περισσότερες πληροφορίες: γενικά έξοδα επιθεώρησης
Τι να περιμένουμε στο TЬV και συνεργασία; Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την κύρια έρευνα

καλύπτονται HU; Θα Κόστος

αυτοκόλλητο Επιθεώρηση: Το έτος της nдchsten Prьfung είναι στο κέντρο, ο μήνας είναι σε θέση 12:00 (εδώ το Δεκέμβριο του 2014).

Πώς μπορώ να ξέρω πότε η nдchste γενική επιθεώρηση εκκρεμεί;
ισχύει Grundsдtzlich ακόλουθο κανόνα: Ένα νέο αυτοκίνητο θα πρέπει να είναι τρία χρόνια μετά την πρώτη εγγραφή για πρώτη φορά με την γενική επιθεώρηση, στη συνέχεια, κάθε δύο χρόνια. Το Μέρος 1 της άδειας κυκλοφορίας (frьher κυκλοφορίας του οχήματος) ή το αυτοκόλλητο ελέγχου στο πιάτο πίσω άδεια δώσει όλες τις πληροφορίες nцtigen. Στο πιστοποιητικό εγγραφής από την ημερομηνία της nдchsten HU είναι σφραγισμένη. Στο αυτοκόλλητο ελέγχου είναι η χρονιά της nдchsten Prьfung στο κέντρο της σήμα (για παράδειγμα, "17" κλειστό για 2017). Η ετικέτα επικολλάται auЯerdem έτσι ώστε ο μήνας κατά τον οποίο fдllig η HU, σηκώνεται (θέση 12 η ώρα).

εργαστήριο Αναζήτηση

Βρείτε το σωστό εργαστήριο

  • συγκρίνετε τις τιμές
  • Δείτε κριτικές πελατών
  • ραντεβού βιβλίο σε απευθείας σύνδεση
ΤΚ / Πόληυπηρεσίαεπιλέξτεεργαστήριο DirectoryHU + ΑΕεπιθεώρησηαεροπορικών υπηρεσιώνσύζευξηΛυχνία ελέγχουαλλαγή λαδιούέλεγχος ασφαλείαςαντικατάσταση του ιμάντα χρονισμούμάρκαεπιλέξτεalfa RomeoMercedes-BenzAudiBMWMINIChevroletMitsubishiNissanCitroënOpelDaciaPEUGEOTDaewooPorscheDaihatsuRenaultδιάταγμαπέρασμαSEATHondaSkodaHyundaiέξυπνοςSubaruKiaSuzukiToyotaLanciaVolvoVWMazdaChrysler

Υπηρεσία που παρέχεται από

logoΤι πρέπει να φέρει την κύρια έρευνα;
Για να Prьfung το πιστοποιητικό εγγραφής Μέρος 1 πρέπει να ασκηθεί. Οποιοδήποτε υπάρχον Anbaubestдtigungen ή ΑΒΕ (γενικού λειτουργικού κλειστή για μέρη του οχήματος), για παράδειγμα, κλειστό για Alurдder πρέπει επίσης να ασκηθεί.

Τι θα συμβεί αν η ημερομηνία ελέγχου έχει ьberzogen;
Μετά από μόλις δύο μήνες BuЯgeld είναι fдllig όταν η auffдllt Ьberziehung για παράδειγμα σε έλεγχο της αστυνομίας. Όταν Prьforganisation τον εαυτό σας, δεν χρειάζεται να φοβούνται μια BuЯgeld έχουν. Ωστόσο, η Prьforganisation υποχρεούται από καθυστέρηση δύο μηνών "Σύνθετη HU" (Ονομάζεται επίσης Ergдnzungsuntersuchung) durchzufьhren οποία είναι περίπου 20 τοις εκατό πιο ακριβά από το κανονικό HU.

Ποια διαβαθμίσεις εκεί όταν BuЯgeld;
Το ύψος της hдngt BuЯgelds για πόσο καιρό το HU είναι ьberfдllig. Από δύο μήνες είναι 15 ευρώ fдllig, από τέσσερις μήνες 25 ευρώ, από οκτώ μήνες 60 ευρώ.

Όταν υπάρχουν σημεία στην άδειά τους;
Είναι η κύρια ανάκριση πάνω από οχτώ μήνες ьberfдllig, ο ιδιοκτήτης του οχήματος απειλεί δίπλα στο BuЯgeld επίσης ένα σημείο στο Flensburg, όταν η Versдumnis ανατιναχθεί σε μια στάση κυκλοφορίας.

Εάν το αυτοκόλλητο επιθεώρηση rьckdatiert μετά Ьberziehung;
Όχι, Rьckdatierung, όπως frьher, τότε δεν υπάρχουν πλέον από το 2012th Ακόμη και αν η ημερομηνία ursprьngliche για HU ήταν ьberzogen ότι nдchste HU είναι fдllig ξανά μέχρι δύο ολόκληρα χρόνια μετά την tatsдchlichen Prьftermin.

Τι θα συμβεί αν το αυτοκίνητο δεν έχει έρθει ενημερωμένοι σχετικά με το TЬV γιατί Mдngeln;
Όλα διαπιστώθηκε κατά τη διάρκεια του ελέγχου Mдngel mьssen να επιλυθούν μέσα σε ένα μήνα. Το όχημα πρέπει τότε να επαναφερθεί vorgefьhrt την Prьforganisation.Περισσότερες πληροφορίες: Για τη δοκιμή εκπομπών (AU) έργα

Μπορείτε να προκαλέσει ένα ατύχημα με λήξει TЬV. Τι μπορεί να συμβεί;
Οι Grundsдtzlich τα Ansprьche τρίτους που καλύπτονται από την ασφάλιση του αυτοκινήτου - ακόμα και αν η TЬV είχε λήξει. αλλά fahrlдssigem ενέργειες μπορεί να συμβεί ότι η ασφαλιστική εταιρεία αναλαμβάνει την ασφαλισμένου σε προσφυγή, οπότε zurьckverlangt μέρος του ποσού απώλειας από αυτόν. Ένα ρόλο παίζει και η εν λόγω Mдngel ήταν παρόντες στο όχημα, ή αν ήταν σχετικές με την ασφάλεια. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι μπορεί να υπάρχουν προβλήματα με την ασφάλεια του αυτοκινήτου, ακόμη και με το ενημερωμένο TЬV, όταν η ασφάλεια Mдngel δεν παρατηρούνται στο δρόμο fahrlдssiger ή επιλύθηκαν.

Τι γίνεται με τα οχήματα που έχουν ήδη καταγραφεί lдnger;
Αν το όχημα είναι ήδη lдnger από 84 μήνες (7 έτη) υπογράφεται η συμφωνία συνιστά τη TЬV-Prьfer αν η erhдlt αυτοκίνητο ή απλά μια νέα HU πρέπει να υποβάλλονται σε πλήρη απώλεια.

HU είναι fдllig, wдhrend είστε με το αυτοκίνητο στο εξωτερικό. Τι να κάνω;
Μια durchgefьhrte στο εξωτερικό κύρια εξέταση δεν αναγνωρίζεται στη Γερμανία. Μετά την επανείσοδο, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα Prьfstelle αμέσως.