Διαμορφωμένη απότομη προβολείς

Λάθος καθαριστικό και UV ακτινοβολία μπορεί να λιποθυμήσετε προβολείς. Ωστόσο, με λίγη ικανότητα για να τυφλώσει τους προβολείς μπορεί επανεπεξεργασίας. γυαλίζει προβολέων παρέχουν κλειστό για σαφές όραμα.

Γρατσουνιές και Gilb: τυφλή προβολείς που μοιάζουν νεκρά μάτια σε μια ταινία τρόμου. Spдtestens σε nдchsten κύρια έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα. Spotlight εξαντληθεί - αρνήθηκε σήμα! Дrgerlich, schlieЯlich ένα νέο σύνολο του κόστους προβολείς στο εξουσιοδοτημένο κατάστημα επισκευής ενημέρωσε περίπου 600 ευρώ, σε Zubehцr εξακολουθούν να υπάρχουν χαλαρά 300 ευρώ. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πολλά χρήματα, οι προβολείς λειτουργούν schlieЯlich ακόμα, αυτό που μπορούμε να πούμε εικόνα. Το Lцsung είναι: Βερνίκι προβολείς και anschlieЯend σφραγίδα.

Γυαλόχαρτο καθιστά σαφές κλειστό για Verhдltnisse

ηκόνισε απότομη

Το πλαστικό δίσκο ήταν κάποτε σαφείς και διαφανείς, τώρα είναι γδαρμένο και κιτρινισμένα

Εδώ η Zubehцrhandel προσφέρει κιτ επισκευής κλειστό για επισκευές. όλοι υπόσχονται ότι τα κιτρινισμένα και γδαρμένο περιοχές εξαφανίζονται από την άλεση. Υπάρχουν συστήματα, για παράδειγμα Autosol που προσπαθούν ένα απλό βερνίκι και anschlieЯender σφραγίδα. Πιο επιθετικό είναι το σύνολο των Sonax συμπεριλαμβανομένων γυαλόχαρτο. Το 5000 ήταν πολύ αδύναμη στην περίπτωσή μας, ακόμη και μετά από μία ώρα Gilb δεν είχε εξαφανιστεί. Μόνο το σύνολο των ColorMatic με 800 γυαλόχαρτο φροντίζεται κλειστή για την όραση σε ένα αποδεκτό χρονικό διάστημα. Εδώ είναι σημαντικό να εφαρμόσει ένα νέο επίπεδο προστασίας.Περισσότερες πληροφορίες: H7-βολβούς στη δοκιμήXenon λάμπα: Λαμπτήρες Zwцlf στη δοκιμή

Ένα πρόβλημα υπάρχει: Θα μακριά πάρα πολύ πλαστικό και εφαρμόζεται χρώμα για να verдndert το σχεδιασμό του τα φώτα της δημοσιότητας, και αυτό δεν είναι απολύτως zulдssig. Στην γκαλερί θα βρείτε οδηγίες με τα πιο σημαντικά βήματα για την αντιμετώπιση των προβολέων.

Προβολέας Πολωνικά: Πώς να

Προβολέας βερνίκι - διαμορφωμένη απότομη προβολείςΠροβολέας βερνίκι - διαμορφωμένη απότομη προβολείςΠροβολέας βερνίκι - διαμορφωμένη απότομη προβολείςΑξεσουάρ για τη θεραπεία των προβολέωνΠροβολέας βερνίκι - διαμορφωμένη απότομη προβολείς
Προβολέας βερνίκι - διαμορφωμένη απότομη προβολείς

Επισκευής κιτ προβολέων

Προβολέας βερνίκι - διαμορφωμένη απότομη προβολείς

γυαλίζει προβολέων

Προβολέας βερνίκι - διαμορφωμένη απότομη προβολείς

προστατευτικά προβολέων