Στο μέγα-SUV με τις ΗΠΑ

2500 χιλιόμετρα μέσα Νέα Αγγλία επί ένα τέλειο ταξίδια γίγαντες: Μας ταξιδεύει με το Chevrolet Suburban LTZ στις βορειοανατολικές Ηνωμένες Πολιτείες. Πρώτη έκθεση κίνησης.

Bдriger V8, μεγάλη άνεση και άφθονο χώρο - το Chevrolet Suburban κάνει SpaЯ ζώων. Ειδικά στα μεγάλα ταξίδια, το 2500 χιλιομέτρων ταξίδι μας μέσω της Νέας Αγγλίας στις ΗΠΑ. Κρίμα που η τεράστια SUV - δεν πωλείται επίσημα στη Γερμανία - σε αντίθεση με το πολύ πιο ακριβό μοντέλο αδελφή Cadillac Escalade.

Ο 5.3 V8 είναι εξαιρετικά ήσυχο

Chevrolet Suburban

Ο Προαστιακός φαίνεται πολύ πιο σπορ και δυναμική από Vorgдnger του.

Από την πρώτη fдllt GasstoЯ για: Το 360-hp 5.3-λίτρων V8 είναι εξαιρετικά ήσυχο. Αυτή είναι η σύγχρονη μονάδα (με απενεργοποίηση κυλίνδρων) και πάρα πολύ καλό Dдmmung. Έκλεισε για πιστοί φίλοι V8 όπως dьrfte υπάρχει λίγο περισσότερο από οκτώ-κύλινδρο μύθο διεισδύσει στο πιλοτήριο. Το σασί είναι σε σύγκριση με ΓΤ τα SUV της σειράς 2000 ή ακόμα και 90 γενιές, καλά συντονισμένη και μίλια των ΗΠΑ από ένα κλασικό "μαλακό Rider" μακριά. Η ήδη χρησιμοποιείται σε αρκετά μοντέλα της GM "Μαγνητική Ελέγχου Ride" (Ζ Β στην Cadillac Escalade ή CTS) tinkers στην προαστιακή. Το σύστημα μετρά κάθε εκατοστό StraЯe και αναθέτει τη βέλτιστη Dдmpferwirkung με τις τρέχουσες συνθήκες. Το ηλεκτρικό σύστημα διεύθυνσης είναι prдzise και ανταποκρίνεται άμεσα. Μόνο εγκάρσιες αυλακώσεις όπως η "υπο" όχι γιατί mдchtig fдngt σε βράχο. Σε Gelдnde Ωστόσο, η Chevrolet Suburban είναι ασυμβίβαστα έργα και wьhlt χάρη στο σύστημα τετρακίνησης με αυτόματο κλείδωμα διαφορικού στον πίσω άξονα, το groЯen 20-ιντσών Rдdern και τουλάχιστον 20 εκατοστά απόσταση από το έδαφος έντεχνα μέσα από την άμμο και Gerцll.Περισσότερα φύλλο made in USA: αυτοκίνητα των ΗΠΑ στην autobild.de


Χαμηλότερα από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή: κατανάλωση 12,6 λίτρων

Chevrolet Suburban

Χάρη απενεργοποίηση κυλίνδρων και gemдЯigtem ρυθμό στις ΗΠΑ, την γιγαντιαία SUV begnьgte με 12,6 λίτρα καυσίμου ανά 100 km.

Στις ατελείωτες, εκκαθάρισης, hьgeligen αυτοκινητόδρομοι στο Βερμόντ, Μέιν, Νιου Χάμσαϊρ, Ρόουντ Ισλανδία, τη Μασαχουσέτη και το Κονέκτικατ, την ομαλή λειτουργία της Monster Chevy fдllt καθεξής. Σε gleichmдЯiger οδήγηση του V8 είναι flьsterleise και καταναλώνει κατά μέσο όρο "μόνο" 12.6 λίτρα καυσίμου. στο βιβλιάριο την ιδιότητά του Chevrolet δείχνει την κατανάλωση των 13,7 λίτρων. Λιγότερη κατανάλωση από τις προδιαγραφές του κατασκευαστή - αυτό έχει σπάνια! Ποιος drauflos- πολύ χαλαρή και πολύ κοντά auffдhrt front man του καθίσματος του οδηγού προειδοποιεί από σφοδρή δόνηση στα πλαϊνά μαξιλάρια. Όταν τα τσιπ είναι κάτω, δείχνει την groЯvolumige V8, τι είναι αυτό και να αντληθεί τεράστιο χέρι του σταμάτησε Corpus σε 8.2 δευτερόλεπτα από 0 στα 100 km / h. Και με μια ελαφρά κλίση στα Λευκά Όρη. Με unbдndigen του ισχύ και 519 Newton μέτρα, τραβάει και για τα τέσσερα Rдdern, η παραλλαγή all-wheel παίρνει 3.6 τόνους Anhдngelast και καταπίνει 745 kg ωφέλιμου φορτίου βάρους, χωρίς φορτίο των 2,67 τόνων. Μικρό μειονέκτημα: Λόγω της ьberdimensionalen AuЯenmaЯe (5,70 μέτρα μήκος, πλάτος 2,04 μέτρα, 1,89 μέτρα ύψος), οι μέγα-SUV ελάχιστα ή και καθόλου προσαρμογή στα γερμανικά Parkhдuser.

Σπορ και πιο δυναμική εμφάνιση από την Vorgдnger

Σε μια σύντομη ανάπαυση στο Mount Washington FuЯe παίρνουμε τους χρόνους εννέα θέσεων οπτικά κάτω από το μικροσκόπιο. Το SUV, το οποίο είναι χτισμένο από το 1933, είναι πολύ πιο σύγχρονο από το rьber Vorgдnger. Κυρίως χάρη στις σαφείς άκρες και τα νέα εμπρός φώτα σχέδια που ενεργεί τώρα πιο σπορ και πιο δυναμική. Η μαζική πίσω αεροτομή και η πιο χαρακτηριστική εμπρός μάσκα με groЯem Chevrolet λογότυπο τονίζει αυτή την εντύπωση.

Cadillac Escalade ESV "πλατίνα": Έκθεση Οδήγηση

Chevrolet Suburban 4WD LTZ: Οδήγηση Έκθεση - Σε μέγα-SUV με τις ΗΠΑChevrolet Suburban 4WD LTZ: Οδήγηση Έκθεση - Σε μέγα-SUV με τις ΗΠΑChevrolet Suburban 4WD LTZ: Οδήγηση Έκθεση - Σε μέγα-SUV με τις ΗΠΑ

Μέλος των πληροφοριών τέχνης και ψυχαγωγίας, χάρη "OnStar" και "myLink"

Chevrolet Suburban

Haaallooo, είναι κανείς εκεί; Το τεράστιο κορμό καταπίνει μέχρι και 3429 λίτρα Gepдck.

Στο εσωτερικό μπορεί να φιλοξενήσει έως και εννέα άτομα. Η ελάχιστη Gepдckvolumen betrдgt 1.113 λίτρα. Όταν διπλώνεται η τρίτη σειρά καθισμάτων του Προαστιακού καταπίνει 2173 λίτρα, οι δύο πίσω πτερύγια κάθισμα που επίπεδη, ο μέγιστος όγκος αποθήκευσης των 3429 λίτρων είναι Verfьgung. Τα καθίσματα kцnnen να ηλεκτρικώς διπλωμένα, και την παραγωγή μιας εντελώς επίπεδη Ladeflдche. περιλαμβάνουν το δορυφορικό ραδιόφωνο επί του σκάφους, εύκολη πλοήγηση (Σύνδεσμος μου), οθόνη οκτώ ιντσών, τρεις-ζώνη ελέγχου του κλίματος, ηχοσύστημα Bose με δέκα ηχεία, "OnStar" 4G LTE Wi-Fi hotspot και ένα ασύρματο smartphone Aufladeflдche. Πανοραμική γυάλινη οροφή και την οθόνη στην οροφή κλειστή για το DVD είναι προαιρετική "ήλιος & Πακέτο Ψυχαγωγία" συμπεριλαμβάνεται.

Προδιαγραφές Chevrolet Suburban 4WD LTZ • V8, 5328 cc, 360 hp, 519 Nm στις 4100 r / min • όλους τους τροχούς με αυτόματη. ολίσθησης διαφορικό στον πίσω άξονα • εξατάχυτο αυτόματο • 0-100 km / h (handgestoppt σε 8,2s, 13,0 l / 100km • Κατανάλωση 13.7 l / 100km (σύμφωνα σκάφους 12,6l υπολογιστή) • L / B / H 5699 / 2044/1889 mm • βάρος 2,67 τόνοι • χωρητικότητα της δεξαμενής καυσίμου 117l • τιμή από 49.000 δολάρια (γραμμή εξοπλισμού "LS") Driven Μοντέλο "LTZ 4WD" κοστίζει $ 70.155.