Η αλήθεια για το Polo τριών λίτρων

Εξαπάτηση την Βόλφσμπουργκ; κατανάλωση καυσίμου 3,3 λίτρων υπόσχεται VW κλειστό για το Polo BlueMotion. Σε δοκιμασία BILD AUTO αλλά ο λιτός Βόλφσμπουργκ καταπίνει πολλά άλλα. Εμείς erklдren γιατί.

Η υπόσχεση ακούγεται τόσο αμέσως μετά την υψηλή Ansprьchen αντιπροσωπεύουν VW: Το πιο οικονομικό Fьnfsitzer ο κόσμος θα έπρεπε να είναι, το Polo BlueMotion. Στα σχήματα: 3.3 λίτρα κατανάλωση καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα - ή με άλλο τρόπο υπολογίζονται 87 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο. Συγκλονιστική αξίες, οι οποίες υπολογίζονται με Rollenprьfstand. Αμφιλεγόμενη και μικρή σχέση με την καθημερινή ζωή, αλλά το πρότυπο ECE εφαρμόζεται πλέον μία φορά. Κλειστά για την χαμηλή κατανάλωση αποθηκεύει στην ausgeklьgelte τεχνολογία Πόλο: αποδοτικό 1.2-λίτρων τριών-κυλίνδρων με 75 hp, μεταφοράς σε μεγάλη ьbersetztes, αεροδυναμική, ενέργεια πεδήσεως Rьckgewinnung, start-stop σύστημα, σύσταση βάρδιες και περισσότερο.

100 μοντέλα Ьberblick: Η κατανάλωση groЯe Lьge

VW Polo BlueMotion

Το Polo για δοκιμή κατανάλωση καυσίμου: AUTO BILD gefьhlt το BlueMotion ακριβώς στο δόντι.

Αυτή είναι η θεωρία, η πρακτική στη δοκιμασία σκληρή AUTO BILD ήταν διαφορετική. Υπάρχει το Polo που καταναλώνεται 4.8 λίτρα. Όχι στο εργαστήριο, αλλά στην πίστα δοκιμών μήκος 155 χιλιομέτρων, 54 εκ των οποίων στην εθνική οδό, 61 στο LandstraЯe και 40 στην πόλη. Πρακτική, στην ύπαιθρο, στη μέση της κυκλοφορίας. 4.8 λίτρο - μακριά από 3.3. Έχουμε ενημερωθεί VW αποτέλεσμα μας, η οποία προβλέπεται κλειστή για τον ενθουσιασμό σε Βόλφσμπουργκ. Ξεθυμαίνει όλη την προσπάθεια; Είναι ο 3.3 λίτρων μόνο ένα νόημα αξία εργαστηρίου; Για να κάνετε το αποτέλεσμα αδιάβροχο, διεξάγουμε μια δεύτερη δοκιμαστική λειτουργία. Ίδια διαδρομή, ίδιο αυτοκίνητο. Για σύγκριση, ένα άλλο fдhrt Polo BlueMotion με - μπορεί κάλλιστα να είναι ότι το αυτοκίνητο της δοκιμής μας είναι Quartalssдufer. Τρεις μηχανικοί της VW να συνοδεύει την τελική μέτρηση, μία εκ των οποίων είναι προπονητές εξοικονόμησης καυσίμου - για την οποία είμαστε ακόμα spдter Επιστροφή.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα μοντέλα εξοικονόμησης καυσίμων

VW Polo BlueMotion

Μπλε Wonder κατά τον ανεφοδιασμό: 4.7 λίτρα κατανάλωση καυσίμου ανά 100 χιλιόμετρα. VW υπόσχεται 3.3 λίτρα.

Ο κύκλος πάμε αυτή τη φορά δύο φορές. Η πρώτη φορά στην κανονική λειτουργία δοκιμής - zьgig αλλά όχι αθλητική, κατ 'ανώτατο όριο σε μεσαίες στροφές, τα όρια ταχύτητας τηρούνται. Από την ταχύτητα αυτοκινητόδρομο 120 εφαρμόζεται, με ένα πλήρες γκάζι αναλογία 20 χιλιομέτρων Lдnge. Η Gelдnde είναι εύκολο hьgelig, η εθνική οδός εκπληκτικά άδειο, οι LandstraЯen έχουν ьberall spьrbar υποστεί αυτό το χειμώνα. Μετά από σχεδόν δυόμισι ώρες πάμε πίσω. Αποτέλεσμα: Το πρώτο Polo καταναλώνεται 4,75 λίτρα, το δεύτερο 4,72 - και ότι bestдtigt διώξει την 4,79 λίτρων από την πρώτη δοκιμή. Το μυαλό εσείς: Αυτή είναι η κατανάλωση AUTO BILD, MaЯstab μας σε κάθε σύγκριση. Ως εκ τούτου, η VW έχει υποσχεθεί πάρα πολύ με 3,3 λίτρα; Περνάμε ένα ταξίδι εξοικονόμηση zusдtzliche: προσοχή, όχι ως εμπόδιο στην κυκλοφορία, αλλά zurьckhaltend και κυρίως χωρίς την πλήρη γκάζι μέρος στην εθνική οδό, όπου θα προχωρήσουμε με μέγιστη ταχύτητα 120η

Νέα και δοκιμές για VW Polo

Peter Bunke, οι προπονητές εξοικονόμηση καυσίμου επιτρέπεται να οδηγήσει το δεύτερο Polo. Ήδη το πρώτο αποτέλεσμα εξέπληξε: εμείς δεν είναι πολύ πιο αργή, η μέση ταχύτητα των 57 χλμ/ώρα μόλις ο πρώτος γύρος (60 χλμ/ώρα βλέπε πίνακα). Dafьr αλλά η Verbrдuche επιτυγχάνεται: Πόλο νούμερο ένα έρχεται σε 4,01 λίτρα, νούμερο δύο με τους εμπειρογνώμονες εξοικονόμηση καυσίμου έως 3.76 λίτρα. Αυτό δεν είναι ακόμα τα 3,3 λίτρα, αλλά - ας το παραδεχτούμε - πολύ αξιοσέβαστη τιμές. Η διαχείριση του 2002 Παρά το γεγονός ότι ήδη Lupo 3L, 3,6 λίτρα κατάποσης / 100 km. Ωστόσο, η Lupo δεν ήταν τόσο σίγουρος, σταθερή και καθαρή, όπως δημιουργεί Polo BlueMotion, το ευρώ. 5 Διατηρούμε: 4,7 λίτρα δοκιμή κατανάλωσης. Sparfьchse kцnnen πιο φειδώ να ταξιδεύουν. Κάποιος πρέπει όμως που θέλετε. Και kцnnen - συμβουλές για οικονομική οδήγηση μπορείτε να βρείτε παρακάτω. Εφαρμόστε κλειστή για όλα τα αυτοκίνητα. Υπόσχομαι.

Προδιαγραφές VW Polo BlueMotion: • τρικύλινδρο, turbo, η εμπρόσθια εγκάρσια • τέσσερις βαλβίδες ανά κύλινδρο του ιμάντα χρονισμού • • • μετατόπισης 1199 cmі ισχύος 55 kW (75 hp) στις 4200 / min • μέγ. Ροπή 180 Nm στις 2000 / min • • κίνηση στους μπροστινούς τροχούς Fьnfganggetriebe • ελαστικών 185/60 R15 T, Dunlop SP Sport 01 • L / B / H 3970/1682/1465 mm • Κορμός 280 με 952 l • Δεξαμενή 45 l • άκρη 173 χιλιόμετρα / h • 0-100 km / h 13.9 s • κατανάλωση (mix ΕΕ) 3.3 λίτρα diesel / 100 km • CO2 87 g / km • Τιμή: 16.500 ευρώ.Οι χρήσεις του VW Polo BlueMotion πραγματικά
Πρώτη δοκιμαστική οδήγηση2.Testfahrtόχημα σύγκρισης
Κανονική οδήγηση κατανάλωση
Μέση ταχύτητα60 χλμ/ώρα60 χλμ/ώρα60 χλμ/ώρα
Κατανάλωση από τον υπολογιστή ταξιδιού4,8 l / 100 km4.7 l / 100 km4.4 l / 100 km
πραγματική κατανάλωση4.79 l / 100 km4.75 l / 100 km4.72 l / 100 km
Αποθήκευση ταξίδι *
Μέση ταχύτητα59 χλμ/ώρα57 χλμ/ώρα58 χλμ/ώρα
Κατανάλωση από τον υπολογιστή ταξιδιού4.3 l / 100 km3.9 l / 100 km3.7 l / 100 km
πραγματική κατανάλωση4.39 l / 100 km4.01 l / 100 km3.76 l / 100 km
* Προκαταβολική οδήγηση, ανέβασμα, δεν την πλήρη μετοχές φορτίο στην εθνική οδό
Συμβουλές για οικονομική οδήγηση: Για να δημιουργήσετε το 3,7 λίτρων
1. Οδηγήστε τις μελλοντικές εξελίξειςΒηματοδότησης χαλαρά στην κίνηση δημιουργεί ασφάλεια και προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξοικονόμησης. Επιθετική οδήγηση, ωστόσο κόστος των καυσίμων.
2. Οδηγήστε με την υψηλότερη δυνατή ταχύτηταΑυτό σε χαμηλές βλάπτει την οδήγηση του κινητήρα, ο κινητήρας έχει τελειώσει. Με τις σύγχρονες μηχανές 50 kph με πέμπτη σχέση δεν είναι πρόβλημα.
3. Μετακινηθείτε είναι σε ταχυτήτωνΧάρη στα καύσιμα που κοπεί κανένα ροές καυσίμου.
χρήση ελέγχει 4 Αξεσουάρκλιματισμό, θέρμανση, κλπ κόστος καυσίμου.
5. Αποφύγετε τα σύντομα ταξίδια
6. Χρησιμοποιήστε λάδι χαμηλού ιξώδους
7. Ελέγξτε την πίεση των ελαστικών πριν από την οδήγησηΣε χαμηλή πίεση του αέρα αυξάνει την αντίσταση κύλισης και έτσι η κατανάλωση καυσίμου.
8. μείωση της αντίστασης του αέραΜην χρησιμοποιείτε ή κατασκευές αβάσιμες.
9. Αφαιρέστε περιττά έρματος


Ο φάκελος VW Polo enthдlt πολλές εκδοχές, τον εξοπλισμό, κινητήρες και όλες οι εμπειρίες και τα αποτελέσματα των δοκιμών, έχουμε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια με τη Βόλφσμπουργκ κατηγορία μικρών αυτοκινήτων. Κατεβάστε τώρα ως PDF.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να δείτε τα αρχεία PDF, χρησιμοποιήστε την τελευταία δωρεάν έκδοση του Adobe Reader. Παρακαλούμε να κατεβάσετε ένα virengeprьfte έκδοση σε computerbild.de. Για το Adobe Reader κατεβάσετε