Για να επιτευχθεί η καλύτερη τιμή

Πουλήστε το αυτοκίνητό σας στο διαδίκτυο σαν επαγγελματίας! Όλες οι πληροφορίες σχετικά με την ορθή γραφή, τη φωτογραφία και την αξιολόγηση μεταχειρισμένων αυτοκινήτων σας.

Jan Horn (42) AUTO πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας, είναι ένας έξυπνος άνθρωπος. Του πήρε μόνο μια εβδομάδα για να τα αυτοκίνητά του για την πώληση. τρικ: Άρπαξε τη φωτογραφική μηχανή, γυρίστηκε ένα βίντεο της Opel Manta του και ήταν απλά η διεύθυνση Youtube σε απευθείας σύνδεση οθόνη πωλήσεις της. Ποιος θέλει να ξεφορτωθεί μεταχειρισμένου αυτοκινήτου του, αλλά δεν πρέπει πάντα να έρθουν σε τέτοια verrьckten ιδέες. Συχνά, αυτό είναι αρκετό για να πάρει το χρόνο να ανησυχείτε για να σταματήσει μια πολύ σταθερή οθόνη σε ένα online Bцrse ως autobild.de. Και για να δώσει κυρίως Mьhe κατά τη λήψη φωτογραφιών με μια φωτογραφική μηχανή και όχι με το τηλέφωνο! Φωτογράφος Conrad Piepenburg (48) λέει πώς.μπορούν τώρα να αξιολογήσει όχημα

Συχνά οι πωλήσεις αυτοκινήτων αποτύχει εξαιτίας της τεμπελιάς των παρόχων

Βίντεο: Μεταχειρισμένο BMW 320i Coupe

Περισσότερα χρήματα για την μεταχειρισμένου αυτοκινήτου

Το Αμβούργο, ο οποίος έχει εργαστεί κλειστό για AUTO BILD και φωτογραφήθηκε κλειστό για την BMW, Mercedes και Porsche φυλλάδια και οι διαφημίσεις είναι erschьttert των εικόνων που παίρνει regelmдЯig δει σε διαφημίσεις στο Internet. "Επειδή οι άνθρωποι θέλουν να σοβαρά να απαλλαγείτε από το αυτοκίνητό τους, οι οποίες έχουν προηγουμένως totgeblitzt με το κινητό τηλέφωνο κάμερα"Λέει. Ως εκ τούτου, ανέπτυξε έναν οδηγό 23 σελίδων, το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε κλειστή για fьnf ευρώ κάτω guteautobilder.de. "Θα δείξει πώς τα αυτοκίνητα μπορούν να ρυθμιστούν αυθεντικά τη σκηνή"Λέει Piepenburg. Συχνά αποτύχει σε πωλήσεις αυτοκινήτων, αλλά στην τεμπελιά του παρόχου. "Δεδομένου ότι υπάρχουν διαφημίσεις στο διαδίκτυο χωρίς κείμενο, που θα ονομάζεται μόνο το μοντέλο και έτος"Λέει ClaaЯ Barth (45) Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων berдt. συμβουλή του: Όλα τα Μέλη εγκαταστάσεις List, για να ληφθούν οι αναγκαίες Schwacke αξιολόγηση των δεδομένων κλειστό για 7,90 ευρώ. Στη συνέχεια, η erfдhrt Verkдufer ισούται επίσης μια τιμή. Το αν αυτό είναι ρεαλιστικό, αντικατοπτρίζεται στο Bцrsen. Ο κανόνας είναι: Αν θέλετε να πουλήσετε γρήγορα, θα πρέπει να είναι σύμφωνη με το αυτοκίνητό του αρκετά μακριά προς τα εμπρός ...Πουλήστε χωρίς κίνδυνο: Τι πρέπει να γνωρίζετε ως σύμβαση πώλησης αυτοκινήτων Πωλήσεις μεταχειρισμένων αυτοκινήτων: Αγαπητέ χωρίς πινακίδες

Εξειδικευμένη Συμβουλές κλειστό για την τέλεια διαφήμιση στο Internet

Συμβουλές ClaaЯ Barth»κλειστή για την επιτυχή εμφάνιση του αυτοκινήτου στο Διαδίκτυο:

• Τι αυτοκίνητό μου αξίζει;
Απλά εισάγετε τα δεδομένα του αυτοκινήτου σας σε Bцrsen (όπως autobild.de), καθορίζουν μια ζώνη τιμών. • Αυτόματη περιγράφουν με λεπτομέρεια: Τα κύρια στοιχεία του εξοπλισμού έρχονται στην αρχή: Navi (ακριβής ονομασία του κατασκευαστή), Προβολείς Xenon, ηλιοροφή. Ο βασικός εξοπλισμός auffьhren. ABS, ESP, ηλεκτρικά παράθυρα, κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό. • Είναι το werkstattgepflegt αυτοκίνητο; Καθορισμός! Επίσης, τον περασμένο ausgefьhrte Εργασία με ακριβείς τιμές. • όνομα Mдngel! Vorschдden ή Mдngel Γεια σου κάθε αναγκαστικά στη συμφωνία αγοράς. Ασφαλίστε το Mдngelfreiheit μόνο αν είστε απόλυτα σίγουροι. • Auto Clean και φωτογραφία! Καλύτερα πάρα πολύ από πολύ μικρή φωτογραφίες, συμβουλές (βλέπε γκαλερί) σημείωμα.

Δεν πωλούν σε όλους! Να είστε καχύποπτοι αν πράγματι η Kдufer αποδεχθεί την τιμή σας, αλλά αρνείται άλλες συνθήκες σας. Μην περπατάτε πάνω του, και να απορρίψει την προσφορά του και στη συνέχεια σβήνει όταν ο Kдufer είναι επιθετική. • Δεν έχει τίποτα να υπογράψουν ό, τι φέρνει η Kдufer! Μόνο το συμβόλαιό σας έχει υπογραφεί. Δύναμη της πίεσης Kдufer και θέλει μια γρήγορη υπογραφή, να ακυρώσει την πώληση. Μπορείτε να κάνετε τους κανόνες. • Δεν δοκιμαστική οδήγηση χωρίς μάρτυρες! Μόνο με το αυτοκίνητο tagsьber και συνοδεύεται από ένα άτομο vertrauenswьrdigen. Το διατηρημένα με bцsen Ьberraschungen. Προσοχή: Beschдdigt το Kдufer το αυτοκίνητο wдhrend τη μονάδα ελέγχου, τότε θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση.

Τα μετρητά είναι βασιλιάς! Μόνο εκείνοι που ьbergibt την τιμή αγοράς σε μετρητά, παίρνει Schlьssel και χαρτιά. Αποδοχή καμία περίπτωση IOUs Ьberweisungen, πιστωτικές κάρτες, μερική ή δόση πληρωμές. • Οι καταθέσεις είναι ταμπού! Εξαίρεση: Το υπόλοιπο θα καταβληθεί κατά την παραλαβή του μπαρ. Ьbergeben ποτέ ένα αυτοκίνητο, αν δεν έχετε την πλήρη τιμή αγοράς στο χέρι. • Αυτοκίνητο ьbergeben μόλις αποσυνδεθεί! Διαφορετικά έχετε την Дrger όταν η Kдufer ummeldet το αυτοκίνητο δεν είναι τόσο συνεπής. Εφ 'όσον η lдuft αυτοκίνητο στο όνομά σας, πληρώνετε φόρους, ασφάλιση και BuЯgelder. Ακόμα κι αν έχετε στην κατοχή της Ьbergabezeitpunkt στη συμφωνία αγοράς εγγράφως. • Αναφορά πώληση τώρα! Εισαγωγή και ασφαλιστικές mьssen γνωρίζουν ότι το αυτοκίνητο πωλείται. Φαξ ή ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σύμβασης πώλησης και στα δύο!

Ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο πωλείται μόνο με γραπτή σύμβαση. Θα βρείτε την κατάλληλη φόρμα εδώ.