Η καλύτερη βενζίνη από επτά κατηγορίες

Skoda Yeti, η BMW Σειρά 5, Ford Fiesta, το Mazda3 και Co: AUTO BILD παρουσιάζει επτά αυτοκίνητα που ενθουσιάζουν ιδιαίτερα η βενζίνη!

BMW Σειρά 5

Στην ανώτερη τάξη, η BMW 530i ьberzeugt με allerhцchster φινέτσα και είναι απίστευτα οικονομικό.

Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για τη βενζίνη του κράτους με φειδώ ή spaЯig. Ο συνδυασμός φαινόταν σχεδόν unmцglich. Αυτό έχει lдngst ΕΙΝΑΙ υπόκεινται σε αλλαγές. Αν αλλάξετε σήμερα από ένα δεκάχρονο βενζίνη σε ένα νέο είναι έκπληξη το πόσο έχει κάνει. Μικρό και συμπαγές, με αποτέλεσμα οι οδηγοί τους μέχρι τώρα vernьnftig, αλλά χωρίς συναίσθημα από το Α στο Β, ωρίμασε χάρη σε μείωση του μεγέθους και turbo σε πραγματικό SpaЯmaschinen. Στο βαθμό κυριαρχείται από τα ανώτερα κατασκευαστές τάξη ντίζελ χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο Benzinervorteile ως το χαμηλότερο βάρος και χαμηλότερη εσωτερική τριβή και να συνδυάσουν hцchste τελειοποίηση με αξιοσημείωτη απόδοση. Είτε δύο, τρεις, τέσσερις, έξι ή οκτώ κυλίνδρους - ωστόσο, αυτό παραμένει ένα γούστο και προϋπολογισμό ζήτημα.

Στην γκαλερί, σας παρουσιάζουμε την καλύτερη βενζίνη από επτά τάξεις με τα πιο σημαντικά γεγονότα για.

Η καλύτερη βενζίνη από επτά κατηγορίες

Μεταχειρισμένο: βενζίνη - Best κινητήρα βενζίνης από επτά κατηγορίεςΜεταχειρισμένο: βενζίνη - Best κινητήρα βενζίνης από επτά κατηγορίεςΜεταχειρισμένο: βενζίνη - Best κινητήρα βενζίνης από επτά κατηγορίες

Μεταχειρισμένα αναζήτηση ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων: Skoda Yeti

Μεταχειρισμένα αναζήτησης αυτοκίνητο: BMW 5