Η γραμμή της λογικής

Αυτό Fiesta πέφτει σε ατομικό τα αγγελούδια της TЬV-Prьfer. Όπως μεταχειρισμένων οχημάτων, το Ford Fiesta είναι μια πραγματική άκρη. Εδώ, το Fiesta έχει ήδη κοστίσει λιγότερο από ένα VW Polo ή Opel Corsa. Επιπλέον, το Fiesta είναι το αγαπημένο TЬV-Prьfer.

Το χαριτωμένο Kцlner με groЯen μάτια και lдnglichen Rьckleuchten λειτουργεί υπό την επωνυμία των μικρών αυτοκινήτων. Μια ματιά στο Geschichtsbьcher δείχνει ότι Klдrungsbedarf εκεί. Από wдren η MaЯe το Ford Fiesta, Τύπος JH1, που χτίστηκε από τον Νοέμβριο του 2001 έως το Σεπτέμβριο του 2008. 3.92 μέτρα σε Lдnge που μετρά 1,68 μέτρα σε πλάτος. Μικρό αυτοκίνητο; Fiesta, που untertreibst! Αργά δεκαετία του '70 οδήγησε Vдter τα πόδια των οικογενειών τους στο Ford Escort, το οποίο ήταν lдnger σε ένα μπαρ καραμέλα, dafьr οι επιβάτες είχαν τη δυνατότητα να έχουν μικρή Hьftspeck με πλάτος 1,56 μέτρα. Αλλά αυτό είναι ιστορία. Η ιστορία είναι, επίσης, το Ford Fiesta, Τύπος JH1. Για μερικές εβδομάδες, το νέο Fiesta βρίσκεται σε Hдndlern να Vorgдnger θα είναι πάντα gьnstiger. Εδώ, το Fiesta έχει ήδη (Corsa) το κόστος είναι πάντα λιγότερο από τον ανταγωνισμό από την VW (Polo) και Opel.

Όταν TЬV τις περικοπές Fiesta πολύ καλύτερα από ό, τι Polo και Corsa

Ford Fiesta

Η εμφάνιση του Fiesta 2001-2008 χτίστηκε δεν είναι ακριβώς που κόβει την ανάσα, dafьr ο zuverlдssig και ακλόνητο.

Αλλά ήταν πολύ χειρότερα - η έκθεση AUTO BILD TЬV 2008 παρέχει τα στοιχεία. 13η θέση στην πρώτη μεγάλη έρευνα κλειστό για το Fiesta, μόνο κατετάγη 45η είναι το Corsa, κατά την 61η θέση του Polo. Αυτό ήταν frьher με μια διαφορά. Το Fiesta πριν από το 2001 ήταν μερικές φορές ένα πραγματικό φιάσκο. Rust των συνιστωσών, διαβρωμένα σωληνάκια, auweia! Με Τύπος JH1 Ford κατάφερε την ανάκαμψη. Καθαρίστε дuЯerlich το Fiesta μοιάζει με ένα συρρικνωμένο Focus, έχει χώρο κλειστό για τέσσερις ενήλικες και 284 λίτρα του χώρου φορτίου. Έτσι, η γραμμή της λογικής πρέπει να εξετάσουμε. Vernьnftig είναι να ψάξουν για ένα μεταχειρισμένο φιέστα. Κατά κανόνα, τα αυτοκίνητα αυτά ήταν το δεύτερο αυτοκίνητο ή συνταξιούχοι πλευρά, λίγοι έχουν φύγει.

Ελκυστικό ειδικά μοντέλα

Και αν όχι anfдlliger diesel με ευαίσθητο υπερσυμπιεστή είναι κάτω από την κουκούλα, λίγα πράγματα μπορούν να πάνε στραβά. Η γραμμή της λογικής Ford έχει ьbrigens σπάνια αφήνουν ακόμη και στην πολιτική τιμών. Υπάρχουν unzдhlige ειδικά μοντέλα όπως το Fiesta Viva Χ, Finesse 100 ή "Θα σας ροκ", Έχουν τα πάντα επί του σκάφους, η οποία είναι nцtig. Και παραιτηθεί μάταια διακοσμητικά στοιχεία. Πολύ vernьnftig.

Δημοφιλή: χρησιμοποιείται μικρό αυτοκίνητο

δοκιμή Fiesta μας έχει ένα κινητήρα βενζίνης 1,3 λίτρων με έντονη 60 ίππους κάτω από την κουκούλα, είναι χτισμένο τον Ιανουάριο του 2005 και έχει 35.500 χιλιόμετρα στο ρολόι. Ειδική Έκδοση Viva Χ, Σκούρο Γκρι Μεταλλικό, τρεις Tьren, ραδιοκασετόφωνο και κλιματισμό. Έκλεισε για το 6999 ευρώ στέκεται στο Ford Hдndler. Και Verkдufer είναι αισιόδοξος: "Αυτά τα αυτοκίνητα πηγαίνουν μακριά γρήγορα." Τι auffдllt: Πολύ hдssliches σκληρό πλαστικό μέσα, εδώ η Ford έχει τσιγκουνευτήκαμε με την Wohlfьhlqualitдt. Η Hдndler έχει Flдchen με μαύρη πάστα γυαλισμένο, yuck! Dafьr υπάρχει άφθονος χώρος: Τέσσερις ενήλικες που ταξιδεύουν χωρίς να πάρει μια δυσκαμψία του αυχένα. Συντηρείται η Ford επίσης: τασάκι και Zigarettenanzьnder είναι αχρησιμοποίητα, ο κορμός μοιάζει κατευθείαν απο το εργοστάσιο.Προδιαγραφές Ford Fiesta 1.3
μηχανή
εγκατεστημένο τετρακύλινδρο κινητήρα μπροστά εγκάρσια
χωρητικότητα
1299 cc
kW (ιπποδύναμη) σε U / min
44 (60) / 5000
Nm στις U / min
99/2500
Επιτάχυνση 0-100 km / h
20.0 sec
μέγιστη ταχύτητα
152 χλμ/ώρα
κατανάλωση
6.2 λίτρα του Super
πρότυπο εκπομπών
ευρώ 4
χωρητικότητα της δεξαμενής
45 λίτρα
περιεχόμενο του κορμού
284-1230 λίτρα
Απόβαρο / ωφέλιμο φορτίο
1065 kg / 455 kg
επίπεδο τιμών
από 5000 ευρώ έως 90.000 χιλιόμετρα απόσταση σε μίλια
Αξιολόγηση AUTO BILD: συνιστάται

Το Fiesta fдhrt είναι εύχρηστο και τραγανή

Ford Fiesta

ьbersichtlich, εύκολο στη χρήση, εύκολο να καθαριστεί: το πιλοτήριο. Ωστόσο, το Polo (τύπος 9N) κάνει μια wertigeren εντύπωση.

Η οδηγική απόλαυση είναι zwiespдltig. Από τη μία πλευρά, η τραγανή σασί: Το Fiesta αγαπά τις καμπύλες, στηρίζεται σταθερά στο δρόμο. Στη συνέχεια, η ανάξια Motцrchen. 60 HP έχουν kдmpfen με 1,1 τόνους arg. Αυτός ο κινητήρας, το μικρό Kцlner θα αλλάξει цfter να μείνει μέχρι την ταχύτητα. Ποιος fдhrt στην πόλη, μπορούν να ζήσουν με αυτό. Ποιος είναι цfter ενημερωμένοι σχετικά με τη χώρα στο δρόμο, θα πρέπει να λαμβάνουν 80 hp. Το Fiesta είναι ένα ζωτικής σημασίας τύπου - ανταγωνιστών της, τρέχει μακριά, κανείς δεν είναι καλύτερη σε αυτή την κατηγορία των πυλών. Η Qualitдt είναι πολύ καλή σε σύγκριση με Vorgдnger, αλλά και με τον ανταγωνισμό, την TЬV πιστοποιηθεί. Και οι τιμές είναι χαμηλές. Μια τέσσερις-year-old 80-ιπποδύναμη του Fiesta κλειστό για 6000 ευρώ. Μια παρόμοια Polo θα κοστίσει λιγότερο από χίλια περισσότερα. Το γεγονός αυτό καθιστά Дrger: Με το πάτημα ενός κουμπιού το πορτμπαγκάζ δεν είναι για πάντα η Schlьssel είναι nцtig. Συχνά κουδουνίστρες στο εσωτερικό του Fiesta, οι κινητήρες αυτοί είναι anfдllig, μερικές φορές φυσά μια φλάντζα κεφαλής. 2002, υπήρχαν Дrger με ελαττωματικό αισθητήρες οξυγόνου.Επί των δικαστικών εξόδων Ford Fiesta 1.3
συντήρηση
επιθεώρηση
150 έως 350 ευρώ
Ευθύνης (κλάση 17)
490 ευρώ
Teilkasko (κλάση 15)
67 ευρώ
Περιεκτική (κατηγορία 16)
446 ευρώ
τέλη κυκλοφορίας (€ 4)
87 ευρώ
Οι τιμές των ανταλλακτικών *
Γεννήτρια (ΑΤ)
235 ευρώ
Starter (ΑΤ)
260 ευρώ
αντλία νερού
200 ευρώ
οδοντωτό ιμάντα
Διαγράφεται (αλυσίδα χρονισμού)
κασκόλ
175 ευρώ
Μπροστινό φτερό, βερνίκι
430 ευρώ
δισκόφρενα και τακάκια εμπρός
325 ευρώ
* Συμπεριλαμβανομένου του κόστους εργασίας και 19 τοις εκατό ΦΠΑ

Αποτέλεσμα του AUTO BILD χρησιμοποιείται ειδικό αυτοκίνητο Ανδρέας Μαΐου

Το Fiesta είναι διασκέδαση. Όχι ότι είναι herzzerreiЯend schцn. Είναι herzerwдrmend zuverlдssig, ακλόνητο. Και αυτό είναι που ενδιαφέρει Gebrauchtkдufer. συμβουλή μου: ένα βενζινοκινητήρα 80 ίππων από πρώτο χέρι διατηρείται και με μικρή απόσταση. Που κάνει σε λίγα χρόνια ακόμα και διάθεση.

Ο φάκελος Ford Fiesta enthдlt πολλές εκδοχές, τον εξοπλισμό, κινητήρες και όλες οι εμπειρίες και τα αποτελέσματα των δοκιμών, έχουμε αποκτήσει τα τελευταία χρόνια με την Kцlner κατηγορία μικρών αυτοκινήτων. Κατεβάστε τώρα ως PDF.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να δείτε τα αρχεία PDF, χρησιμοποιήστε την τελευταία δωρεάν έκδοση του Adobe Reader. Παρακαλούμε να κατεβάσετε ένα virengeprьfte έκδοση σε computerbild.de. Για το Adobe Reader κατεβάσετε