Πρώτα πρωταθλητής rookie 24 χρόνια

Ως νεοεισερχόμενος να είναι πρωταθλητής είναι σπάνια στο DTM. Μόνο τέσσερις οδηγοί έκανε το μπροστινό υπόλοιπα Renй. Μια ματιά στην ιστορία.

Ακόμα και έμπειροι πιλότοι της F1 όπως ο Mika Hдkkinen, Heinz-Harald Frentzen και Jean Alesi πήρε χρόνια μέχρι να είναι καλά konkurrenzfдhig στο DTM. Ως πρωτάρης να πάρει τον τίτλο, το μόνο που κατάφερε fьnf οδηγού στο γερμανικό Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού. Renй Rast είναι η πρώτη σε 24 χρόνια. Και η πρώτη στη σύγχρονη DTM, το οποίο εκτείνεται από το 2000ο

Ένα από τα fьnf: Volker Strycek 1984, όταν το πρώτο DTM πρωταθλητής στην ιστορία. Επειδή η γερμανική Racing Πρωτάθλημα όλο και περισσότερο κυριαρχείται από έργα που αναπτύσσουν καθαρόαιμο πρωτότυπο είναι χτισμένο με τη γερμανική παραγωγή Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων μια νέα μορφή κλειστό για αυτοκίνητα τουρισμού. Το πρόγραμμα αναλαμβάνει την πλήρη στις 14 μάρκες, μερικά με διάφορα μοντέλα εμπλέκονται, 65 οδηγοί δημιουργούν βαθμολογίες στο Punkterдngen!

Audi

Το πρώτο master-πρωτάρης στη σύγχρονη DTM από το 2000

Με λίγα λόγια: το πρωτάθλημα είναι umkдmpft σκληρό αμέσως. Harald Grohs κερδίζει τέσσερις αγώνες, αλλά θα στο τέλος μόνο το τρίτο συνολικά. Ο fдhrt 635 CSi στο ίδιο 285-ιπποδύναμη 3,5-λίτρων της BMW, είναι ο πρωταθλητής Stryek. Χωρίς καν ένα τρέξιμο κλειστά για την επιλογή να έχουν. Fьnf φορά που είναι στα 15 αγώνες στο βάθρο μετά από όλα.

Anders Νίκη Thiim 1986: Ήρθε, είδε και κατέκτησε. Τρεις από τους εννέα αγώνες στο ενεργητικό του. Στο τέλος, ο ίδιος κάθεται στο Rover Φίτεσε η ομάδα ATN με τον 3.4-λίτρων ατμοσφαιρικός V8 κατά spдteren Γερμανός οδηγός της Φόρμουλα 1 Volker Weidler μέσα.

DTM: Όλα κερδίζοντας το αυτοκίνητο από το 1984 έως σήμερα

DTM: Υπόλοιπο γράφει ιστορία - πρώτη νεοσύλλεκτος πρωταθλητής εδώ και 24 χρόνιαDTM: Υπόλοιπο γράφει ιστορία - πρώτη νεοσύλλεκτος πρωταθλητής εδώ και 24 χρόνιαDTM: Υπόλοιπο γράφει ιστορία - πρώτη νεοσύλλεκτος πρωταθλητής εδώ και 24 χρόνια

Eric van de Poele προήλθε από την Formula 1, όταν ήταν τρία χρόνια νωρίτερα, όπως Strycek χωρίς νίκη πρωταθλητής 1987η Αυτός ελέγχει 315 bhp BMW M3 της Zakspeed ομάδας, η οποία δραστηριοποιείται επίσης κατά τη στιγμή στην F1. αλλά ήταν επίσης εντυπωσιακή Fabien Giroix: Έχει κερδίσει δύο αγώνες, αλλά και εμφανίζεται μόνο δύο φορές!

Το μπροστινό snap μέχρι τώρα τελευταία νεοσύλλεκτος πρωταθλητής ήταν ο Nicolas Larini το 1993. Είναι Φόρμουλα 1 οδηγός δοκιμών για την Ferrari και πρέπει, όπως αυτό με Alfa Romeo στο DTM. Οι μηχανές γίνονται όλο και πιο ισχυρή, η Alfa Romeo 155 V6 Ti κάνει το 1993 ήδη 420 hp - 150 περισσότερες από Stryceks BMW πριν από έξι χρόνια. Larini κυριάρχησε το έτος: Έντεκα νίκες σε 22 αγώνες μιλούν από μόνα τους.

DTM: Τα 20 πιο διάσημα κυκλώματα

DTM: Υπόλοιπο γράφει ιστορία - πρώτη νεοσύλλεκτος πρωταθλητής εδώ και 24 χρόνιαDTM: Υπόλοιπο γράφει ιστορία - πρώτη νεοσύλλεκτος πρωταθλητής εδώ και 24 χρόνιαDTM: Υπόλοιπο γράφει ιστορία - πρώτη νεοσύλλεκτος πρωταθλητής εδώ και 24 χρόνια