Stelvio QV ανεβαίνει στο SUV-Champ

Alfa Romeo έχει αρπάξει το ρεκόρ! Με 7.51,7 λεπτά στο Stelvio QV φέρνει το ρεκόρ ως η ταχύτερα SUV στην legendдren Nordschleife.

Νιο EP9 στο Nordschleife

510 PS κινητοποιηθεί το Stelvio QV από 2,9-λίτρων εξακύλινδρο της.

Alfa Romeo έχει εξασφαλίσει το παγκόσμιο ρεκόρ έκλεισε για τον ταχύτερο SUV στην Nordschleife. Με τον αγωνιστικό Stelvio Quadrifoglio Fabio Francia διαχειρίζεται ένα χρόνο 7.51,7 λεπτά. Συγκριτικά, το SUV είναι περίπου οκτώ δευτερόλεπτα πιο γρήγορα από ό, τι το παλιό Porsche Cayenne Turbo S (92Α) και πιο γρήγορα από ό, τι το τρέχον Range Rover Sport SVR 33 δευτερόλεπτα (14,8 λεπτά). Έτσι ώστε το Stelvio είναι στο ίδιο επίπεδο με την τρέχουσα BMW M4. Πόσο καιρό η hдlt ρεκόρ μένει να δούμε, επειδή η Urus της Lamborghini είναι διαθέσιμη σε Startlцchern και θέλει να κερδίσει τον τίτλο. Ένας άλλος ανταγωνιστής είναι βέβαιο ότι η νέα Porsche Cayenne Turbo, η οποία λαμβάνει ως την τρέχουσα GT3 μόλις 3,9 δευτερολέπτων από το μηδέν έως το 100ο Η τρέχουσα δαχτυλίδι ρεκόρ έκλεισε για straЯenzugelassene Viertьrer κατήγγειλε επίσης Alfa κλειστή για τον εαυτό του. Κατά συνέπεια, η 510 hp Quadrifoglio Giulia ψήνεται το Σεπτέμβριο του 2016 στην 7:32 λεπτά γύρω από το Nordschleife. Στο αγωνιστικό τιμόνι Fabio Francia.

GT2 RS είναι ο νέος βασιλιάς του δακτυλίου

Βίντεο: Porsche GT2 RS On Board (2017)

Επί του σκάφους ρεκόρ τρέξιμο

Τα νέα 911 GT2 RS είναι μια υπέροχη στιγμή της 6.47,3 λεπτών νέων Kцnig η Nordschleife και hдlt το ρεκόρ κλειστό για straЯenzugelassene supercar. Porsche οδηγός δοκιμών Lars Kern και οδηγός αγώνων Nick Tandy έχουν (6:52 λεπτά) χαμηλότερες σύμφωνα με την Porsche το προηγούμενο ρεκόρ των Huracбn απόδοσης αμέσως και αρκετούς γύρους που πραγματοποιήθηκαν υπό 6:50 λεπτά. Το 700-hp 911 πήγαν σύμφωνα με τα στοιχεία Zuffenhausen σχετικά με το ελαστικό του serienmдЯigen, η Michelin Pilot Κύπελλο 2. Η μέση ταχύτητα στο 20,6 χιλιόμετρο μακρά πορεία είναι να βρίσκεται σε κάποιο 184 χλμ/ώρα.

Εδώ πάμε πάλι. Κοιτάξτε έξω για την ιστορία πίσω από αυτήν την εικόνα στην ερχόμενη Τετάρτη.

Μια συνεισφορά από κοινού από την Porsche (@porsche) στις 25 Σεπτεμβρίου 2017 09:00 π.μ.

Webber brettert ενημερωθεί για το δαχτυλίδι

Σχετικά με τη συγκεκριμένη ταχύτητα των νέων GT2 RS ήταν η κερδοσκοπία από το Lдngerem. Πιο πρόσφατα, ο Mark Webber, ο πρώην οδηγός αγώνων της Formula 1, οι GT2 RS χτυπημένη ενημερωθεί για το δαχτυλίδι. Έφτασε τα δικά του λόγια για το ρυθμό Dцttinger Hцhe 336. Αυτό ήταν ταχύτερη από την Lamborghini Hurбcan απόδοση των GT2 RS wдre όλη 32 χλμ/ώρα. Ο κάτοχος του ρεκόρ λέγεται ότι έχουν φθάσει εκεί ρυθμό μόνο την 304η Η Lambo είναι τώρα 6:52 λεπτά του Οκτωβρίου 2016, η αριθμός τέσσερα (δύο κλειστά για straЯenzugelassene supercar) σχετικά με τα ανεπίσημα αποτελέσματα. Επικαλείται ενεργή αεροδυναμική και την υψηλή απόδοση με χαμηλό βάρος και είχε έτσι μια Porsche 918 Spyder με 6:57 λεπτά (Rank 5) άφησε πίσω του.

Subaru verkьndet κορυφαία στιγμή

Σωλήνες για το δακτύλιο-ρεκόρ

Ενεργή αεροδυναμική και 600 hp εξασφαλίσει η Subaru έθεσε ένα νέο ρεκόρ στην grьnen Hцlle.

Subaru ορίσετε ένα νέο ρεκόρ έκλεισε για σεντάν για το Nordschleife του Nьrburgrings δικά του λόγια! 6:57 λεπτά δώσει τους Ιάπωνες σε κλειστές για την WRX STI Τύπος RA NBR Ειδικές. έτσι ώστε το 600 PS ισχυρή και αεροδυναμικά βελτιστοποιημένο εξαιρετικά Renner οδήγησε 918 Spyder τόσο γρήγορα όσο το Porsche. Ποιος θέλει να οδηγήσει το δαχτυλίδι με τα αρχεία που πρέπει τώρα να παραμείνει κάτω από το σήμα επτά λεπτά για να εντυπωσιάσει τον ανταγωνισμό. Η nдchste σεντάν είναι η Alfa Romeo Giulia QV με 7:32 λεπτά έως περίπου 35 δευτερόλεπτα πιο αργός από το Subaru. Αλλά το γεγονός είναι ότι η Alfa οδήγησε στο στάνταρ εξοπλισμό, wдhrend της Subaru με ενεργό αεροδυναμική, βελτιωμένη ανάρτηση και leergerдumtem εσωτερικού και κινητήρα αγώνας ήταν έξω. Η Nьrburgring fьhrt καμία επίσημη κατάταξη κλειστό για το 20,832 χιλιόμετρα μακριά Nordschleife. Οι κατασκευαστές ισχυρίζονται ένα μεγάλο αριθμό φορών εγγραφή - σε διαφορετικές κατηγορίες, που κυμαίνονται από την Power προς τον αριθμό των κινητήριους άξονες.

P1 LM ρεκόρ ρωγμή Ring

Η ανεπίσημη εγγραφή δαχτυλίδι στο Nьrburgring hдlt το 986-hp LM McLaren Ρ1. Πρόσφατα χαμηλότερες από το προηγούμενο ρεκόρ γύρου κλειστό για straЯentaugliche αγώνα αυτοκινήτων από δύο δευτερόλεπτα, το βρετανικό ειδικό σπορ αυτοκίνητο Lanz Ante Motorsport αναφερθεί. Ποιος είχε ανακατασκευαστεί το σούπερ σπορ αυτοκίνητο κλειστό για το StraЯenverkehr. Σε 6.43,2 λεπτά, το ρολόι σταμάτησε όταν Indy 500 νικητή Kenny Brack το τροποποιημένο McLaren ενημερώθηκε για την γραμμή του τερματισμού ελέγχονται. Fьnf αντίγραφα της πίστας κλειστή για φανταστικό McLaren P1 έχει Lanz Ante κλειστή για τους πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Ιαπωνία, που χτίστηκε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και GroЯbritannien.

Νιο EP9 με Traumzeit επί του δακτυλίου

Με 6.45,90 λεπτά, τα σούπερ σπορ Νιο EP9 hдlt τη δεύτερη θέση στον κατάλογο των ταχύτερους γύρους Nordschleife σύμφωνα με τον κατασκευαστή NextEV. Έτσι, το ένα μεγαβάτ κινεζική Renner (περίπου 1360 HP), την ίδια στιγμή το γρηγορότερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο στο Nьrburgring. Το Νιο EP9 είναι η δημιουργία 313 χλμ/ώρα και επιταχύνει σε 7,1 δευτερόλεπτα από έως 200. Περίπου 1,35 εκατομμύρια ευρώ πρέπει να είναι ένα Kдufer κλειστό για ένα από τα διάλεκτος EP9 οι δύο σειρές.

Περισσότερα Δαχτυλίδι Renner: "Ταύρος" και "Godzilla"

Ως ένας από τους ταχύτερους χρόνους κλειστή για τα αυτοκίνητα παραγωγής στο Nordschleife ισχύουν 6.59,73 λεπτά άλλου Lamborghini. Μια Lamborghini Aventador 750-4 οδήγησε στις 18 Μαΐου το 2015 Marco Mapelli πίσω από το τιμόνι και 750 hp από ένα V12 μέσα του κινητήρα 6.5-λίτρων κάτω από το φύλλο ενημερωθεί σχετικά με το Nordschleife. Αμέσως μετά ακολουθεί ένα πραγματικό θρύλο supercar: το Nissan GT-R Nismo. 550 Series PS κυμαίνονταν "Godzilla" στις 30, Σεπτεμβρίου του 2013 έκλεισε για 7.08,679 λεπτά, διάφορες τροποποιήσεις στο χώρο του κινητήρα και το σασί είναι χάρη. Στο τιμόνι του Παγκόσμιου Πρωταθλητή GT1 το 2011, ο Michael Κρουμ saЯ.

Mercedes AMG GT R προς τα εμπρός

Μόνο λίγο πιο αργά ήταν μια Mercedes-AMG GT R. Με τέσσερις-λίτρων V8 twin-turbo, 585 ίππων και κίνηση στους πίσω τροχούς κυνηγούσε στο 7.10,92 λεπτά ενημερωθεί για το Nordschleife. Ένα μεγάλο ντεμπούτο κλειστό για το κορυφαίο μοντέλο AMG, αλλά όχι αρκετά γρήγορα για να κρατήσει το ρεκόρ στην κατηγορία "οχήματα της σειράς με StraЯenzulassung" να σπάσει.">Η Gumpert Apollo Sport με επικεφαλής τον Florian Gruber στις 13 Αυγούστου 2009 στην ακριβώς 7.11,57 λεπτά με Grьne Hцlle. Αυτό lieЯ ένα legendдres ΗΠΑ αυτοκίνητο lieЯ την ​​πρώτη πεντάδα πίσω: Μια Dodge Viper ACR II (2010) με Dominik Farnbacher και 608 hp επί του σκάφους οδήγησε 14η, Σεπτεμβρίου 2011, ένα χρόνο 7.12,13 λεπτά. Κλείστε πίσω: Porsche οδηγός δοκιμών Lars Kern κατάφερε να ξεκινήσει Μάιο του 2017 με την 911 GT3 7.12,7 λεπτά. Αρκετά κατηγορηματικά η λίστα από τα καλύτερα είναι: Ήλιος που κυκλοφορούν γύρω από το $ (LC7367717 Corvette Z06 (με C7-πακέτο) δύο Gerьchte σε μυθικούς χρόνους (7.08,678 λεπτά τον Ιούλιο του 2015 και 6.59,13 λεπτά τον Ιανουάριο πριν) Ήταν. αλλά δεν επαληθεύονται.

Σύμφωνα με την Honda, ένα νέο ρεκόρ έκλεισε για την κίνηση στους εμπρός τροχούς

Μερικά συμπαγές σπορ διαμαρτύρονται Ring Records έκλεισε για τον εαυτό του. Τον Απρίλη του 2017 Civic Type R στην επόμενη γενιά με 320 hp έχει το γύρο του Nordschleife σε 7.43,08 λεπτά. Για λιγότερο από επτά δευτερόλεπτα, η νέα Civic Type R έχουν kцnnen χαμηλότερες από την εποχή της τελευταίας Type R, τον κατασκευαστή. Schlьssel για την επιτυχία: δέκα zusдtzliche ίππους, βελτιωμένη αεροδυναμική και μια νέα πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων κλειστό για περισσότερο Stabilitдt κατά την πέδηση. Σύμφωνα με την Honda, μια εγκαταστάθηκε Ьberrollkдfig κλειστό για το ρεκόρ κίνηση των πρωτοτύπων με τις προδιαγραφές της σειράς από Sicherheitsgrьnden. Το είχε καμία επίδραση στην ακαμψία του σώματος, zusдtzliches βάρος μόνο. Για να αντισταθμιστεί αυτό, έχετε αφαιρέσει προσωρινά το σύστημα infotainment και το Rьcksitze.

Volvo V60 Polestar με μυστική χρόνο

Το V60 Polestar με χρόνο 7: έκλεισαν 51.110 και λίγο για την ιστορία Viertьrer που πραγματοποιήθηκε στο δακτύλιο, η Volvo έχει erzдhlt κανέναν. Μετά τους αγώνες WTCC Μάιο του 2016, η Σουηδία απλά έμεινε από το δικό του λογαριασμό ένα lдnger λίγες ημέρες για τον έλεγχο του Eifel. Έτσι για να μιλήσει πήδηξε "κατά λάθος" λήξει.

Nordschleife: Lдnge, τουριστικά ταξίδια, οι τιμές

Εκτός από επαγγελματίες με πρωτότυπα εργοστάσιο ή οδηγοί αγώνων αυτοκινήτου και ιδιωτικό kцnnen το Nordschleife του Nьrburgrings πάρει κάτω από το Rдder. Στο πλαίσιο της τουριστικής ταξίδια η απόσταση legendдre πρέπει να ξεπεραστούν με το αυτοκίνητο. Πληροφορίες για αυτό και οι τιμές μπορούν να βρεθούν εδώ.

Ο ταχύτερος στο Nordschleife

Εγγραφή στις Nьrburgring: ρεκόρ - Stelvio QV ανεβαίνει στο SUV-ChampΕγγραφή στις Nьrburgring: ρεκόρ - Stelvio QV ανεβαίνει στο SUV-ChampMercedes-AMG GT R