Περισσότεροι από 500 κλασικά αυτοκίνητα θα ενθουσιάσει τους οπαδούς

Στο Oldtimer Grand Prix στο Nьrburgring προσωρινή βροχή θα μπορούσε ο ενθουσιασμός των οπαδών δεν trьben: Περίπου 500 αυτοκίνητα από 100 χρόνια αγώνων.

Lдngst την Oldtimer Grand Prix στο Nьrburgring η ίδια είναι τόσο ιστορικά όσο τα αυτοκίνητα που χρησιμοποιούνται σε αυτή την εκδήλωση. Ήδη για την 45η φορά διάφορα αυτοκίνητα αντίκες από διάφορες σειρές αγώνων συναντηθούμε εδώ: Περίπου 500 οχήματα από περίπου 100 χρόνια αγώνων ήρθε σε 20 διαφορετικές φυλές εναντίον του άλλου. 46.000 θεατές ταξίδεψε dafьr στο δαχτυλίδι. Επίσης, διάφορες RennsportgrцЯen ως Ralf Schumacher ήταν οι επισκέπτες. Ο ίδιος αγαπούσε: «Σε αυτά τα ιστορικά οχήματα λέω καπέλα μακριά για να τους πιλότους που πήγε μέσα και εξακολουθούν να οδηγούν. Είναι gehцrte πολύ θάρρος για να fighten σε αυτά τα αυτοκίνητα σε κάθε δέκατο. "

Στην γκαλερί θα kцnnen τον εαυτό του να κάνει μια εντύπωση της σειράς των αυτοκινήτων που διατίθενται στην οθόνη.

Oldtimer Grand Prix 2017 Nьrburgring

Oldtimer GP: Γκαλερί - Περίπου 500 κλασικά αυτοκίνητα ενθουσιάσει τους οπαδούςOldtimer GP: Γκαλερί - Περίπου 500 κλασικά αυτοκίνητα ενθουσιάσει τους οπαδούςOldtimer GP: Γκαλερί - Περίπου 500 κλασικά αυτοκίνητα ενθουσιάσει τους οπαδούς