Μέσω αναζητούν ως δια μαγείας

Mercedes έχει αναπτύξει μια νέα τεχνολογία υαλοκαθαριστήρα. Το αποκορύφωμα της "Magic Vision Ελέγχου" είναι ένα ειδικό κύκλωμα. Πρεμιέρα έχει το νέο υαλοκαθαριστήρα το επόμενο SL.

Περισσότερα προβολή heiЯt περισσότερη ασφάλεια. Ως εκ τούτου, η Mercedes κάνει τώρα με ένα νέο σύστημα υαλοκαθαριστήρων κλειστό για καθαρή όραση κατά την οδήγηση. heiЯen τους υαλοκαθαριστήρες του μέλλοντος "Magic Vision Ελέγχου" και να δώσει το ντεμπούτο τους το 2012 Frьhjahr η νέα SL. Το πολυτελές roadster παίρνει dafьr ένα vцllig νέο σύστημα υαλοκαθαριστήρων που καθαρίζει το παρμπρίζ ως δια μαγείας. Επειδή αντί να ψεκάσει το νερό από το Dьsen στην κουκούλα, το lдuft στην κατεύθυνση σκουπίσματος από ένα ειδικό σύστημα σωλήνων αμέσως πριν από το χείλος του υαλοκαθαριστήρα. Έτσι ώστε οι δίσκοι δεν είναι μόνο πιο γρήγορα και καλύτερα καθαρό, υποστηρίζουν οι προγραμματιστές. Αλλά κυρίως ο οδηγός δεν χάνει wдhrenddessen σαφή άποψη. Πού αλλού ο ψεκασμός των Wischerdьsen εμποδίζουν τη θέα, μπορείτε να δείτε με αυτό το σύστημα είναι πάντα σαφής.

σχετιζόμενα

Οι κινήσεις λεπίδα υαλοκαθαριστήρα ενημερωθεί για το δίσκο. Ένας πίδακας νερού δεν μπορεί να δει, αν και ο δίσκος είναι καθαρός.

Αλλά Mercedes βελτιστοποιεί όχι μόνο την παροχή νερού. Οι Swabians έχουν επίσης αναπτύξει ένα ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου που προσαρμόζεται στις εκάστοτε συνθήκες. Με την οροφή ως το lдuft νερού ιδιαίτερα στο Abwдrtsbewegung το μάκτρο, έτσι ώστε ο άνεμος γλιτώσει τους επιβαίνοντες από μια ακούσια ντους. Το καλοκαίρι, ελαφρύτερα βρωμιά χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό, και το χειμώνα, το σύστημα το πλήρως θερμαινόμενο και ως εκ τούτου απολύτως παγετό gцnnt τα παράθυρα λίγο περισσότερο νερό. Επειδή ο καθαρισμός είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τη συμβατική τεχνολογία των υαλοκαθαριστήρων, Mercedes, ακόμη και την οικοδόμηση μια μικρότερη δεξαμενή νερού πλύσης, ακόμη και την εξοικονόμηση μερικά κιλά.

Διαβάστε επίσης: Οκτώ υαλοκαθαριστήρων στη δοκιμή

Ενώ η τεχνολογία θα αρχίσει το νέο SL, επειδή η τιμή dьrfte είναι αρκετά εκεί για να κρύψει το Magic Vision ελέγχου στο βασικό εξοπλισμό σε υψηλά επίπεδα. Ωστόσο, όπως και με όλες τις άλλες καινοτομίες της Mercedes σχεδιάζει το λεγόμενο top-down στρατηγική εδώ: ένα peu ως εκ τούτου Peu glдnzen την άλλη σειρά με προοπτική ως δια μαγείας.