Η Ford κάνει Tesla ανταγωνισμού

Το μικρό μοντέλο της Ford E όχι μόνο θα κάνει τον ανταγωνισμό Tesla Model 3. Το ηλεκτρικό αυτοκίνητο Tesla είναι επίσης σύγχυση ονομάτων!

Στο κίνημα Stromer αγορά είναι: Από το 2018 η Ford θέλει να ανταγωνιστεί με ένα νέο συμπαγές μοντέλο της Chevrolet Μπολτ και Tesla Model τρίτο Η Stromer hцrt για το όνομα "Μοντέλο ε", Το όνομα της Ford είχε αφήσει schьtzen ήδη από το 2013, προς μεγάλη Дrger της Tesla, που είναι ο λόγος για "Μοντέλο 3" Έπρεπε να καταφύγουν κλειστή για συμπυκνώνει τους.

Νέα υβριδικά και ηλεκτρικά αυτοκίνητα (μέχρι το 2022)

Ford Model E (2018): Preview - Ford κάνει Tesla ανταγωνισμούFord Model E (2018): Preview - Ford κάνει Tesla ανταγωνισμούFord Model E (2018): Preview - Ford κάνει Tesla ανταγωνισμούΝέα και δοκιμές με τη Ford

Plug-in και καθαρή ηλεκτροκίνηση

Η Ford Model Ε θα πρέπει να έρθει ως ένα υβρίδιο με plug-in επιλογής, καθώς και ένα αμιγώς ηλεκτρικό αυτοκίνητο με τουλάχιστον 300 km φάσμα της αγοράς. Οπτικά, η Άμι όπως το Toyota Prius ή Hyundai Ioniq θα πρέπει να είναι άμεσα αναγνωρίσιμο ως ένα αυτοκίνητο με εναλλακτικό σύστημα κίνησης. Όπως το νέο Ford Ka, επίσης, το μοντέλο E είναι να είναι ένας παγκόσμιος αυτοκίνητο. Παραγωγή dьrfte το νέο εργοστάσιο της Ford στο ьbernehmen Μεξικό.

Νέα μοντέλα compact κατηγορία (2020)

Εικονογράφηση Mercedes CLA IIHyundai i30 Fastback ΕικονογράφησηKia Ceed Εικονογράφηση