Τα αγαπημένα των κλεφτών αυτοκινήτων

Porsche Cayenne; Audi Q7; BMW X6; Εδώ οι πιο κλεμμένα αυτοκίνητα στη Γερμανία. AuЯerdem: η πρωτεύουσα της Γερμανίας Klau και συμβουλές από την κλοπή του αυτοκινήτου!

Οι αγαπημένες αυτοκίνητα των κλεφτών

Αρχοντικά SUV, το αυτοκίνητο εξακολουθεί κατά κύριο λόγο το επίκεντρο των κλεφτών αυτοκινήτων.

Μερικά ποινική συνήθειες δεν дndern είναι: Ακριβώς 18.227 Kasko ασφαλισμένα αυτοκίνητα είχαν κλαπεί το 2016 στη Γερμανία, дhnlich πολλούς ως ένα χρόνο νωρίτερα (18.659). Αυτό ήταν στατιστικά του αποτελέσματος jьngste από την Ένωση της Ένωσης Ασφαλιστικών Γερμανικά (GDV). Και πάλι πιο στοχευμένες από τους κλέφτες αυτοκινήτων: ακριβά SUV και Gelдndewagen. Ειδικά οι ιδιοκτήτες των hцherpreisigen Land Rover, Porsche και Audi βιώσει ьberproportional συχνά ένα ξύπνημα bцses όταν ήθελε να επισκεφθεί το αγαπημένο της. Ορειβάτης ενάντια στη θέλησή του είναι η Porsche, των οποίων τα οχήματα ήταν σχεδόν δύο φορές πιο συχνά κλαπεί με 2,0 ανά 1.000 ασφαλισμένα οχήματα Kasko ακόμη, το 2015.

Η ασφάλεια αυτοκινήτου σύγκριση

Υπηρεσία που παρέχεται από

στατιστικές κλοπής αυτοκινήτων 2016: Τα πιο κλεμμένα αυτοκίνητα - τα αγαπημένα των κλεφτών αυτοκινήτων

Συγκρίνετε ασφάλισης και να αποθηκεύσετε έως και 850 ευρώ!

Δράση: Έως 30.11. Αλλάξτε την ασφάλιση και να διαβάσετε AUTO BILD eMagazine 3 μήνες δωρεάνΌλα για κλοπή αυτοκινήτου
Plцtzlich το αυτοκίνητο έχει φύγει: Βοήθεια και Συμβουλές
Αυτοκίνητο διάλυση: Τι είναι ασφαλισμένο;

Η προκύπτουσα οικονομική ζημία αυξήθηκε, σύμφωνα με GDV σε μόλις κάτω από 300 εκατομμύρια ευρώ, καθώς ο μέσος όρος Entschдdigung κλειστό για οποιαδήποτε κλοπή, με 16.416 ευρώ έφθασε σε Rekordhцhe. Στα Bundeslдndern εξελίξεις αναμίχθηκαν: Wдhrend στο Βερολίνο, Βαυαρία (αμφότερα + 8%), Baden-Wьrttemberg και Σααρ (αμφότερα 7%) περισσότερα αυτοκίνητα εξαφανίστηκε, υπήρχε στην Κάτω Σαξονία (-19%) και της Σαξονίας-Άνχαλτ ( -17%) σημαντικά λιγότερο Autodiebstдhle σε σχέση με πέρυσι. Αυτοκίνητο κλοπής κεφαλαίων παραμένει Βερολίνο mt 3477 ανέφερε Diebstдhlen, Αμβούργο ακολουθεί με 1.112 ήδη με groЯem απόσταση.

Κατάταξη για κλεμμένα αυτοκίνητα στη Γερμανία

στατιστικές κλοπής αυτοκινήτων 2016: Τα πιο κλεμμένα αυτοκίνητα - τα αγαπημένα των κλεφτών αυτοκινήτωνστατιστικές κλοπής αυτοκινήτων 2016: Τα πιο κλεμμένα αυτοκίνητα - τα αγαπημένα των κλεφτών αυτοκινήτωνστατιστικές κλοπής αυτοκινήτων 2016: Τα πιο κλεμμένα αυτοκίνητα - τα αγαπημένα των κλεφτών αυτοκινήτων

Πώς μπορώ να μου schьtze καλύτερα από τους κλέφτες αυτοκινήτων;

Βίντεο: Αποφύγετε Οδηγός αυτοκινήτου κλοπή

Συμβουλές από την κλοπή αυτοκινήτου

Η Ένωση Ασφαλιστικών rдt ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, αυτοκινήτων mцglichst εγκαταστάσεις γκαράζ τους. Δεν είναι ότι mцglich, τουλάχιστον ένα πολυσύχναστο μέρος με πολλούς ανθρώπους και δεν σκοτεινή γωνία ή StraЯe πρέπει να gewдhlt ως τοποθεσία. Ακόμη και με μόνο μια μικρή απουσία Schlьssel θα πρέπει να αφαιρείται αναγκαστικά δίσκους Tьren, συρόμενη ή μετατρέψιμες οροφή θα πρέπει να κλείσει. Με τη χρήση ενός τηλεχειριστηρίου στο οπτικό ή ακουστικό σήμα της μάρκας του αυτοκινήτου, επειδή κλέφτες kцnnen το σήμα χρησιμοποιώντας ραδιο αποκλειστές stцren. Πρωτότυπες εργασίες και Zweitschlьssel θα πρέπει να διατηρούνται υπό οποιεσδήποτε συνθήκες στο αυτοκίνητο. Και: Αν ένας Schlьssel πάρει μακριά, το αυτοκίνητο θα πρέπει αμέσως να φυλάσσεται ή να οδηγηθεί σε ασφαλές μέρος. Μετά από αυτό, ο ασφαλιστής θα πρέπει να ενημερωθεί και η κλοπή Schlьssel στην αστυνομία εμφανιστεί. Για περισσότερες συμβουλές σχετικά με την πρόληψη και τη σωστή συμπεριφορά σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, υπάρχει το βίντεο (αριστερά)!
Εδώ είναι οι κορυφαίες 50 πιο κλεμμένα μοντέλα!

Τα πιο κλεμμένα μοντέλα το 2016

στατιστικές κλοπής αυτοκινήτων 2016: Τα πιο κλεμμένα αυτοκίνητα - τα αγαπημένα των κλεφτών αυτοκινήτωνστατιστικές κλοπής αυτοκινήτων 2016: Τα πιο κλεμμένα αυτοκίνητα - τα αγαπημένα των κλεφτών αυτοκινήτωνστατιστικές κλοπής αυτοκινήτων 2016: Τα πιο κλεμμένα αυτοκίνητα - τα αγαπημένα των κλεφτών αυτοκινήτων