Νικητές και ηττημένοι σε TÜV

217 είδη της σύγκρισης, η έκθεση AUTO BILD TЬV verrдt 2014 το πόσο καλή είναι πραγματικά τα αυτοκίνητά μας. Εδώ μπορούμε να δείξουμε τις κορυφές και flops. Μεταξύ των νικητών Γεια σου κάθε Opel Meriva, Toyota Prius και Porsche 911th

Στοίχημα ότι η Дppelwoi flieЯt στην Rьsselsheim σε Strцmen, να Handkдs εξυπηρετείται με τη μουσική; Το κόμμα λαμβάνει χώρα στην Opel. Η Hessen κερδίσει με το Meriva B (από το 2010) στο AUTO BILD TЬV Έκθεση του 2014. Μόνο το 4,2 τοις εκατό του συνόλου πρώτη φορά στο TЬV χαρακτήρισε Meriva έχει σημαντικές Mдngel - τόσο καλά δεν υπάρχει κανένας άλλος. Η έκθεση TЬV δείχνει πόσο ανθεκτικό είναι πραγματικά τα αυτοκίνητά μας. Την οποία οι κατασκευαστές σήμερα έχουν λόγο να χαίρονται; Στο Opel, η διάθεση θα είναι καθαρό, το Hessen θα έχει επιτέλους ένα νικηφόρο αυτοκίνητο. Σε γενικές γραμμές, φαίνεται κλειστή για τους Γερμανούς κατασκευαστές καλά: VW, με το νικητή Polo πέρυσι, προσγείωση στη δεύτερη κύρια μελέτη ίση με τρία μοντέλα (Golf Plus, Passat CC, Tiguan) fдhrt στην πρώτη δεκάδα, Ενοποιημένες αδελφή Porsche με το σπορ αυτοκίνητο 911 σε κάθε HU στην πρώτη δεκάδα, εξασφαλίζει για τις οκτώ και Neunjдhrigen καθώς και τα δεκάδες και Elfjдhrigen νίκη.

Διαβάστε επίσης: 16 Αγοράζετε Συμβουλές AUTO BILD συντακτική

Παραδοσιακά, καλό περικοπές της Toyota. Με 15 μοντέλα, οι Ιάπωνες εκπροσωπούνται στις τάξεις αξιολόγησης fьnf στην κορυφαία βαθμίδα. Το υβριδικό μοντέλο Prius II εξασφαλίζει τη νίκη στα τέσσερα και Fьnfjдhrigen και έξι και Siebenjдhrigen. Ποια κατασκευαστές mьssen επειγόντως εργάζονται σε Qualitдt; Εδώ και πάλι, όπως και το προηγούμενο έτος: Dacia, Chrysler, η Fiat, Alfa Romeo, Citroлn - αυτά τα εμπορικά σήματα δεν λεκιάζουν την ημερομηνία TЬV μόνο με τη φήμη. Παράδειγμα PT Cruiser: 37,7 τοις εκατό πτώση μέσω του τρίτου HU, όπου τα fьnften ενημερώνονται περίπου 45 τοις εκατό. Όταν μελετήθηκαν τα αυτοκίνητα; Η έκθεση TЬV το 2014 τεκμηριωμένη 7.965.068 γενικές επιθεωρήσεις από τον Ιούλιο του 2012 έως τον Ιούνιο του 2013. Τι prьft την TЬV; Σε γενικές γραμμές, οι μηχανικοί ελέγχουν από 100 Prьfpunkte. Η κύρια 18 που έρχονται στην έκθεση: Φωτισμός, άξονες, Цlverlust, το παιχνίδι του συστήματος διεύθυνσης, φρένα. Ποια είναι η Mдngelquote; Είναι σε 24,9 τοις εκατό, 4,9 τοις εκατό hцher σε σχέση με πέρυσι. Αιτία: νομοθέτες και TЬV έχουν ьberarbeitet το Mдngelbaum. Δεν έχει ρυθμιστεί σωστά το φως γίνεται τώρα μια σημαντική έλλειψη.

TÜV Report 2014Στην εικόνα που δείχνουν, αντίστοιχα, με τις καλύτερες και τις τρεις Schwдchsten τρεις ηλικιακές κατηγορίες (δύο και Dreijдhrige, τεσσάρων και Fьnfjдhrige, έξι και Siebenjдhrige). Η πλήρης Ьberblick με όλους τους νικητές και τους ηττημένους - ακόμη και οι κατηγορίες οκτώ και Neunjдhrige και δεκάδες και Elfjдhrige - δεν υπάρχει στο AUTO BILD 49/2013 (από 6 erhдltlich Δεκεμβρίου). Στα καταστήματα τώρα είναι το ειδικό θέμα "AUTO BILD TЬV Έκθεση 2014" - η εκτεταμένη μεταχειρισμένα οδηγός του αυτοκινήτου καλεί το Stдrken και Schwдchen των 217 μοντέλα (τιμή: 4.50 ευρώ).

Νικητές και ηττημένοι στην TЬV

TЬV Έκθεση 2014 - νικητές και ηττημένοι σε TЬVTЬV Έκθεση 2014 - νικητές και ηττημένοι σε TЬVTЬV Έκθεση 2014 - νικητές και ηττημένοι σε TЬV