τέλεια άνοιξε

Ειλικρινά: Το νέο μετατρέψιμο από το CLK, η Mercedes-Benz έχει ьbertroffen η ίδια. Το ευάερο τετραθέσιο μπορεί να είναι καλύτερη από ό, τι Vorgдnger τα πάντα - χωρίς πνιγμού για την τελειότητα.

Μην kцnnen διαφορετικά. Οι Mercedes-λαός - είναι mьssen είναι ότι το παλιό σχολείο - είναι τελειομανείς. Γι 'αυτό μην το μόνο που έχτισε ένα νέο μετατρέψιμο CLK, αλλά ένα τετραθέσιο ανοιχτό αυτοκίνητο που μπορεί να κάνει τα πάντα τέλεια. Σχεδόν τέλεια. Το μετατρέψιμο fдhrt με την οροφή κλειστή πιο ήσυχο από ό, τι πολλοί τακτοποιημένη σεντάν verlцtete. Το παχύ κουβούκλιο gefьtterte έχει ένα rekordverdдchtig groЯe θερμαινόμενο πίσω τζάμι από γυαλί. Είναι цffnet ηλεκτρο σε 20 δευτερόλεπτα - σχεδόν αθόρυβα, φυσικά - και στη συνέχεια να σταθμεύουν σχεδόν απόλυτα στο αμάξωμα. Κεκλεισμένων των θυρών erzдhlen τους προγραμματιστές του Karmann, όπου το μετατρέψιμο lдuft από την ταινία που kцnnen mьhelos σχεδιασμό hдtten μια μεταλλική αναδιπλούμενη οροφή а la SLK ή SL. αλλά ότι η hдtte τώρα με 390 λίτρα απαράμιλλη κορμού groЯen (Audi A4 Cabrio 315 λίτρα, BMW Σειρά 3 Convertible 300 λίτρα) μείωσε σημαντικά. Αυτά είναι πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε για τους προγραμματιστές της Mercedes-Benz, ακόμη και σε ένα μετατρέψιμο. Όπως και αν το ankдme.Στο εσωτερικό, κάθε λεπτομέρεια είναι σωστό

Πραγματικά έχουν έζησε από κινητήρα τελειότητα τους στο εσωτερικό. Εδώ είναι απλά τέλειο κάθε λεπτομέρεια. Μετά την επιβίβαση για τις ζώνες ασφαλείας είναι ήσυχα βουητό περάσει από αυτόματοι τροφοδότες ιμάντα. Του μέσου όρου των 50-year-old CLK convertible πελάτες, χρήσιμη υπηρεσία θα είναι σίγουρα με ευγνωμοσύνη αποδεκτή, αλλά και εγώ (41) ομολογώ: Ο άνθρωπος (n) μπορεί να gewцhnen. Ακριβώς όπως τις ανέσεις ьbrigen: Η κορυφαία κουμπί για περίπου δύο φορές κατεχόμενα. Πατώντας δύο φορές, цffnen τα τέσσερα πλαϊνά παράθυρα. Natьrlich το κεντρικό υποβραχιόνιο είναι hцhenverstellbar, και ίσως εξελιχθεί στη Σιβηρία θέσεις wдrmt όχι μόνο την GesдЯ αλλά απολύθηκε ο Rьcken μέχρι το Schulterblдttern ώστε να μπορείτε να οδηγήσετε γύρω από τον Αρκτικό Κύκλο, καθώς και ψητά.Τουλάχιστον αν κάθεστε μπροστά. Επειδή στο πίσω μέρος είναι grundsдtzlich ungemьtlicher. Ακόμη και αν η Cabrio είναι διαθέσιμο ως ένα τετραθέσιο στις εφημερίδες: Ενήλικες kцnnen υπάρχει μόνο για να καθίσει άνετα όταν τους κορυφαίους ανθρώπους για να παίξει. Ακόμη και αν το επιτρέπει ο χώρος, η δεύτερη σειρά θα πρέπει να προορίζεται για πιο ισχυρή φύση. Η schlдgt άνεμος εκεί ανελέητο προς τα εμπρός. Έτσι, από την ταχύτητα των 80 χτενίσματα έρχονται βίαια σύγχυση, από εκατό πράγματα που πονάει μετά δεξιά, και σε 120 φωνάζω gehцrt άνθρωποι ήσυχα - με Lдcheln στα χείλη ...

Wohlklang κάτω από την κουκούλα

Εμπρός, όμως κάθομαι geschьtzt και άνετο, λόγω της schrдgen παρμπρίζ και υψηλή σώματος. Στην πόλη του ανέμου χαϊδεύει απαλά το στέμμα, στο LandstraЯe παίρνω μια βαθιά ανάσα και χαλαρή από την, από 120, τότε, είναι επίσης η SpaЯ πάνω. Στη συνέχεια, η blдst άνεμος βίαια μέσα στο πιλοτήριο. Αλλά με ένα μετατρέψιμο θέλουμε να γλιστρήσει και να μην αγώνα - αν και η σειρά CLK των κινητήρων επιτρέπει και τα δύο. μονάδα Top-πώλησης (περίπου 30 τοις εκατό) θα είναι μαζί μας ο 200 Kompressor με 163 hp. τότε Darьber ακολουθεί το 240 V6 με 170 hp. Στον κόσμο πιο περιζήτητο του 3.2-λίτρων θα είναι η ολοένα και μας εμφύσησε σε Μαγιόρκα plumper Mдrzsonne Frьhlingsgefьhle το κέντρο ευχαρίστησης. Αυτό V6 είναι πιο πιθανό να zurьckhaltend και ταιριάζει σε ένα μετατρέψιμο.Natьrlich κάποιος δεν είναι πολύ αργοί πάει με την 218 hp, αλλά τα 1.730 κιλά κενό βάρος (80 κιλά περισσότερο από το Coupй) Πάντα spьren. Ο fдllt λιγότερο από ьberschдumendes ιδιοσυγκρασία και από ένα ζεστό, κολακευτικό απαλή αρμονία. Και παρακαλώ, ο οποίος mцchte έθεσε ως στόχο να κλείσει η υπάρχει η Fьnfliter V8 με 306 hp και έκλεισε για τον ήλιο προσκυνητές που έχουν πραγματικά ανάγκη, το 5,5-λίτρων της AMG με 367 hp.

Η τελειότητα έχει την τιμή του

Βεβαιωθείτε ότι η αναστολή ως εκ τούτου δεν kцnnte αντιμετωπίσουν, κανείς δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνει. Το μετατρέψιμο είναι τόσο πλήρης και ικανοποιημένος από την StraЯe ότι dьrfte αντιμετωπίσει mьhelos τέτοιες υπηρεσίες. Επιπλέον, η Mercedes-Benz έχει verlдngert το σώμα για να 4,64 μέτρα και έτσι aufwдndig σκληραίνουν ότι ακόμη και σε ьblem Gelдuf τρέμει τίποτα. Και ας κανένας από εσάς ότι ούτε η καλή Schwaben kцnnen να unvernьnftig. Έχουν, για παράδειγμα, serienmдЯig έχασε το μετατρέψιμο CLK ένα ελαστικά διαφορετικών διαστάσεων εμπρός 205/55 R 16, 225/50 R 16, η οπίσθια Επίσης, η natьrlich trдgt στο ausgeprдgt ευέλικτη συμπεριφορά. Ακριβώς όπως τυπικά Mercedes είναι, αλλά στη συνέχεια και πάλι τα μαθήματα που καλούν Στουτγάρδη. Επίσης ήξερε κάποιο τρόπο ότι δεν wьrde προβλέπει ειδική τιμή αυτή σχεδόν τέλεια μηχανή του ανέμου.Ο τιμοκατάλογος ξεκινά με αυτοπεποίθηση 41.644 ευρώ (200 Κ). Συγκριτικά, το Audi A4 Cabriolet 1.8T, και με 163 hp θα κοστίσει 32.450 ευρώ, η BMW 320ci Cabrio 170 hp είναι διαθέσιμη από 34.900 ευρώ. Δεν εμπόδιο κλειστό για το CLK Kдufer. Mercedes-Benz αναμένει από τις πωλήσεις αρχίσουν τον Μάιο με Verhдltnis Μετατρέψιμων Coupй περίπου το ένα τρίτο έως δύο τρίτα. Ο τότε wдren 30.000 αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο nдchsten έτους. Μερικές φορές, μόλις δέκα χιλιάδες περισσότερα από ό, τι το Vorgдnger. Όπως είπα, άνοιξε τέλεια.

Βασικός εξοπλισμός και εξοπλισμός

Πώς wдhlen συμπεριλαμβανομένης της νέας CLK Cabriolet μεταξύ των δύο γραμμών σε πελάτες Coupй kцnnen Mercedes: Elegance και Avantgarde. Περισσότερες επιλογές υπάρχουν για τους κινητήρες: βενζίνης Fьnf προσφέρουν τα Swabians να Markteinfьhrung.
SerienmдЯig Εμπρός αερόσακοι, πλευρικοί αερόσακοι / κεφαλή, υποβραχιόνιο με διπλό θάλαμο, ένα κουμπί λειτουργίας κλειστό για τέσσερα παράθυρα, ατομικά πίσω καθίσματα, τροφοδότες ζώνη μπροστά, αυτόματος κλιματισμός, τιμόνι πολλαπλών λειτουργιών, ραδιοκασετόφωνο, cruise control, λεπτό ξύλο, ESP, κιβώτιο έξι ταχυτήτων, προβολείς ομίχλης, αισθητήρα βροχής, αυτόματα επέκταση Ьberrollschutz, ηλεκτρικό soft top με τηλεχειριστήριο ,
χωρίς επιπλέον χρέωση Avantgarde αντί κομψότητα με Aluzierteilen αντί του ξύλου, άλλους τροχούς ταπετσαρία και κραμάτων.
Πρόσθετα
Απόσταση ραντάρ 2.366 ευρώ, το φως bi-xenon 1.119 ευρώ, Αυτόματο 2.030 ευρώ, χωρίς κλειδί Go1183 ευρώ, μεταλλικό χρώμα 806 ευρώ, Αισθητήρες στάθμευσης 754 ευρώ, δερμάτινη ταπετσαρία 1.850 ευρώ, Comand σύστημα πλοήγησης και CD ραδιόφωνο 2,459 ευρώ, κάθισμα οδηγού και Lenksдule ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα 875 ευρώ , θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα 342 ευρώ, τσάντα σκι 174 ευρώ, 336 ευρώ ανεμοθώρακα.