Αυτό θα κοστίσει Hyundai GTI

Hyundai ανανεώνει το i30 και τον έχασε μια stдrkeres καρδιά. Οι Κορεάτες κάνει 186 hp και παίρνει περισσότερη ροπή. Οι τιμές!

Hyundai i30 Turbo τριών και πέντε-πόρτα

Νεόδμητος σχάρα με ασημένιο πλαίσιο, πλευρικά Lufteinlдsse και οριζοντίως διατεταγμένα LED τιμές πορείας ημέρας για το Turbo.

Με το λίφτινγκ, η οικογένεια i30 της Hyundai συνεχίζει wдchst: Για τιμές που ξεκινούν από 23.150 ευρώ i30 Turbo είναι erhдltlich όπως Coupй τώρα η Hyundai. Η fьnftьrige sedan ξεκινά με το νέο κορυφαίο κινητήρα από 23.850 ευρώ. Για Turbo ένα ьppige εξοπλισμού ενώνει. Herzstьck η συμπαγής ανταγωνιστής Golf είναι ένα 186-hp βενζινοκινητήρας 1.6-λίτρων, συμπεριλαμβανομένων φόρτισης. Η τετρακύλινδρη ορίζει μέγιστη ροπή 265 Nm σε 1500 έως 4500 / min ελεύθερης - περισσότερο από πριν, λέει Hyundai. Έτσι, το i30 Turbo επιταχύνει σε 8,0 δευτερολέπτων από 0 έως 100 km / h και σε αυτό ανεβαίνει σε ένα Hцchstgeschwindigkeit των 219 km / h. Η Kraftьbertragung ьbernimmt ένα εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο.

Hyundai i30 FL (2015): Παρουσίαση και τιμές

Hyundai i30 Turbo: Τιμές - Το κόστος Hyundai GTIHyundai i30 Turbo: Τιμές - Το κόστος Hyundai GTIHyundai i30 Turbo: Τιμές - Το κόστος Hyundai GTIΝέα και δοκιμές για Hyundai i30Hyundai i30 Facelift: Παρουσίαση

Hyundai i30 Turbo τριών και πέντε-πόρτα

Το turbo 1.6-λίτρων κάνει 186 ίππους και προορίζεται για την παροχή από το Vorgдnger ειδικά περισσότερη ροπή.

Οπτικό Hyundai έχει aufgepдppelt το κορυφαίο μοντέλο: Ένα πρόσφατα σχεδιασμένο μαύρο ματ Hexagonalgrill με ασημένιο πλαίσιο, πλάι Lufteinlдsse και οριζόντια διάταξη LED φώτα ημέρας κοστίσει μέχρι το turbo. Στο πίσω μέρος, το διπλό-ροή σπορ εξάτμιση fдllt σύστημα μάτι, καθώς υπάρχουν ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών και αποχρώσεις σε κόκκινο και ασημί. Εσωτερικών παρέχει Hyundai, μεταξύ άλλων, σπορ καθίσματα, πετάλια σε όψη αλουμινίου και ένα συγκεκριμένο πίνακα οργάνων. Για το σκοπό αυτό, οι Κορεάτες προτείνω κόκκινο Ziernдhte το άθλημα δερμάτινο τιμόνι, το λεβιέ ταχυτήτων και δέρμα στο Tьrverkleidung. Ο εξοπλισμός ьppig: σπορ ανάρτηση, προβολείς bi-xenon, θερμαινόμενο τιμόνι, διζωνικό σύστημα αυτόματου κλιματισμού και πίσω υποβοήθησης στάθμευσης είναι πάντα μέρος του πακέτου turbo.

Τέσσερις αντίπαλοι του γκολφ σε σύγκριση

Hyundai i30 Turbo: Τιμές - Το κόστος Hyundai GTIHyundai i30 Turbo: Τιμές - Το κόστος Hyundai GTIHyundai i30 Turbo: Τιμές - Το κόστος Hyundai GTI